Αποδόσεις... λαμπρές μας οδηγούν!

Gazzetta team
Αποδόσεις... λαμπρές μας οδηγούν!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Special ευχές σε όσους γιόρταζαν χθες και σήμερα, υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία! Και επειδή είμαι σίγουρος ότι οι... εορταστικές εκδηλώσεις με τις γαλοπούλες, τα γουρούνια, τα αρνιά, τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και όλα αυτά ακόμα συνεχίζονται, δεν θα σας αποσπάσω για πολλή ώρα την... προσοχή, περνάω κατευθείαν στο... ψητό (μεταφορικά και κυριολεκτικά!).
Boxing Day, λοιπόν! Ή αλλιώς ψώνια-γήπεδο. Εκπτώσεις σήμερα στο Νησί, αμέτρητες ουρές στα εμπορικά, κοιμούνται απ' έξω το βράδυ για να έχουν καλή θέση το πρωί, μάχη για μια θέση, είναι ασύλληπτο το πόσος κόσμος κυκλοφορεί στην Οξφορντ Στριτ τη συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου (φωτό). Και μετά, όταν τελειώσουν τα ψώνια, γήπεδο! Πώς μαζευόμαστε εμείς αυτές τις ημέρες στα σπίτια και μετά πάμε κάνα θέατρο; Ε, αυτοί πάνε οικογενειακώς στο γήπεδο. Είναι η παράδοσή τους, γι’ αυτό και πιο εύκολο είναι να βρεις εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ή του Λιγκ Καπ, παρά για έναν αγώνα της Boxing Day στην

Πρέμιερ Λιγκ.
Κάτι σημαντικό πριν περάσω στην ανάλυση των αγώνων: παίζουν σήμερα και ξαναπαίζουν τη Δευτέρα το μεσημέρι. Συνήθως οι προπονητές κάνουν προσεκτικό ροτέισον. Κάποιοι μένουν έξω σήμερα, κάποιοι τη Δευτέρα. Είναι πολύ δύσκολο να πας με ίδια ενδεκάδα σε 2 ματς μέσα σε 3 μέρες. Οπότε, τσεκάρετε ενδεκάδες, τσεκάρετε τα νέα της τελευταίας ημέρας. Πάμε στα δικά μας:
Πρέμιερ Λιγκ
Λίβερπουλ – Λέστερ 2 (3.90): Μέσες-άκρες γνωστά είναι. Για τη Λέστερ ισχύει ό,τι λέγαμε και παραμονές του αγώνα με την Εβερτον. Είναι πρώτη, είναι η μοναδική αήττητη εκτός έδρας, σκόραρε σε όλα της τα παιχνίδια, έχει τρομερή ψυχολογία, απίστευτη αύρα, όλα αυτά. Ο Βάρντι δεν έχει κάτι σοβαρό απ' ό,τι φαίνεται, θα είναι στην ενδεκάδα. Επιστρέφει και ο στόπερ Χουτ που δεν έπαιξε με την Εβερτον. Στη Λίβερπουλ η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Προφανώς παίζει με καλύτερη ψυχολογία από τότε που ανέλαβε ο Κλοπ, αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν. Αλλά ο Κλοπ είναι δεδομένο πως ακόμα μαθαίνει την κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς στην Πρέμιερ Λιγκ. Από τότε που ανέλαβε ο Γερμανός η Λίβερπουλ δυσκολεύεται πολύ στα εντός έδρας: σε 4 στο Ανφιλντ στο πρωτάθλημα κέρδισε μόνο 1-0 τη Σουόνσι. Ισοπαλίες με Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ, ήττα από Πάλας. Ο βασικός στόπερ Σκρτελ χτύπησε και θα λείψει το επόμενο διάστημα, ο Λόβρεν μάλλον γυρίσει και θα παίξει μαζί με τον Σακό πίσω. Κανείς από τους δύο δεν είναι... τέρας αξιοπιστίας! Αν η Λέστερ βρει... μπόσικη την άμυνα των γηπεδούχων, θα την τιμωρήσει. Οπως έκανε σε όλες τις προβληματικές άμυνες ως τώρα.
Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ 2 (4.50): Μία ομάδα που στα 13 τελευταία παιχνίδια της έχει μόνο μία νίκη, δεν γίνεται να πληρώνει κάτω από 2.00, ειδικά όταν αντίπαλος είναι μία από τις πιο επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Υπενθυμίζω ότι η Γουέστ Μπρομ έχει μόλις 2 εκτός έδρας ήττες, 3-3-2 είναι ο απολογισμός της σε 8 εξόδους. Την κόντραρα τη Σουόνσι και απέναντι στη Γουέστ Χαμ, δεν ήθελε πολύ να σκάσει κι εκεί, κρατάω όμως τον τρόπο που έπαιξε: τρεις χαφ, ο ένας εξτρέμ (Αγιού) έφυγε από τον... ασβέστη για να παίξει πιο κοντά στον σέντερ φορ, ο άλλος εξτρέμ (Μοντέρο) έμεινε στον πάγκο. Αποτέλεσμα, να μην έχει καθόλου παιχνίδι από το πλάι. Που τις πρώτες αγωνιστικές ήταν το όπλο της. Η Γουέστ Μπρομ ξέρει να κλείνεται, ξέρει να αποσυντονίζει τον αντίπαλο, μένει να... μαντέψουμε κατά πόσο θα επηρεαστεί από τις απουσίες του φορ Ροντόν και του εξτρέμ Μακ Κλιν. Δεν αντιλέγω ότι είναι δύο σημαντικοί παίκτες στο επιθετικό της κομμάτι. Από κει και πέρα, όμως, ο Ροντόν δεν έχει προσφέρει όσα περιμέναμε, ο δε Μακ Κλιν είναι... κινούμενη βόμβα λόγω του χαρακτήρα του. Στη μέρα του δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο, όταν όμως το ματς δεν του πηγαίνει δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα του. Το ρεπορτάζ λέει Σεσενιό και Μπεραχίνο να μπουν στη θέση τους, και μ’ αυτούς μπορεί να γίνει η δουλειά! Καταλήγω στην απόδοση, στο 4.50 δεν έχω πρόβλημα να ρισκάρω. Ισχύει βέβαια ό,τι λέμε σε κάθε εκτός έδρας ματς του Πιούλις: αν το ματς πάει για Χ, δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα. Οπότε, όποιος θέλει παίρνει και καλύψεις.
* Δεν είμαι φαν των ειδικών στοιχημάτων, το γνωρίζετε. Αλλά όσοι παίζετε, δείτε εδώ: η Γουότφορντ είναι η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στο πρώτο ημίχρονο: έχει σε 17 πρώτα ημίχρονα 7 νίκες, 9 ισοπαλίες, ενώ μόλις μία φορά βρέθηκε πίσω στο α' 45λεπτο! Εκτός έδρας δε, δεν έχει βρεθεί σε καμία από τις 8 εξόδους της πίσω στο ημίχρονο (4-4-0).
Τσάμπιονσιπ
Ιπσουιτς – ΚΠΡ 2 (3.70): Την ΚΠΡ την πίστεψα πολύ την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια, έκατσε τελευταία στιγμή η απουσία του Οστιν, προφανώς δεν ήθελα να λείψει. Παρ' όλα αυτά η ΚΠΡ είχε κάμποσες ευκαιρίες να το πάρει, είχε και δύο δοκάρια. Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Χασελμπάινκ στον πάγκο. Τώρα πάει στο Ιπσουιτς για να κάνει... σεφτέ ο Ολλανδός κόντρα σε μια... παράξενη ομάδα. Η Ιπσουιτς φέτος δεν είναι τόσο αποτελεσματική στο γήπεδό της. Σε 11 ματς έχει μόλις 3 νίκες, άλλες τόσες ήττες και 5 ισοπαλίες. Συν ότι τα μεγαλύτερα αγωνιστικά της προβλήματα τα έβγαλε κόντρα στις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Το καλό είναι ότι η απόδοση έχει ξεφύγει, το 3.70 είναι μεγάλο. Το κακό είναι ότι ο Οστιν δεν είναι έτοιμος να γυρίσει.
Χαλ – Μπέρνλι 2 (4.33): Δύο ομάδες που πέρσι ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ και που φέτος είναι από τα φαβορί για να επιστρέψουν σε αυτή. Η Χαλ δεν είναι στην καλύτερή της φάση, έχει 3 ήττες στα 5 τελευταία, ενώ οι νίκες που έκανε στο διάστημα αυτό ήταν με τα χίλια ζόρια: 2-1 την Ρέντινγκ και 1-0 την Μπόλτον. Από την άλλη η Μπέρνλι έβγαλε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, όμως απέναντι στην Τσάρλτον αντέδρασε, συντρίβοντάς την 4-0. Στην παράδοση δεν συνηθίζω να δίνω μεγάλη βάση, αλλά χτυπάει στο μάτι και το 0-0-5 στα ισάριθμα τελευταία! Ενα διπλό που το περίμενα κάπου στο 3.30, το βρίσκω στο 4.33 και προφανώς είναι λάθος.
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα