Θα μπορούσε να ήταν ντέρμπι...

Gazzetta team
Θα μπορούσε να ήταν ντέρμπι...

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α εντός του 2015 με το ντέρμπι να απουσιάζει από το πρόγραμμα. Θα μπορούσε βέβαια να εκληφθεί ως τέτοιο το Ιντερ – Λάτσιο, αν οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίαζαν σταθερά σχεδόν από την αρχή της σεζόν τέτοια χάλια. Η αλήθεια είναι ότι η μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της Ιντερ είναι εντελώς αναπάντεχη. Ο κύριος λόγος φυσικά είναι ότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι προπονητής Μαντσίνι δεν... υπάρχει και αυτό θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος. Προς το παρόν, όμως, οφείλω να του «βγάλω το καπέλο», γιατί έχει καταφέρει να παίρνει από τους παίκτες του το μάξιμουμ και γιατί έχει φτιάξει μία άμυνα στην οποία κάθε ομάδα στην Ιταλία πρέπει να... φτύσει αίμα για να της βάλει γκολ, με εξαίρεση εκείνο το 1-4 στο Μιλάνο από τη Φιορεντίνα, όπου παρέταξε τους «νερατζούρι» για πρώτη φορά με τρεις παίκτες στην άμυνα. Το κλίμα στη Λάτσιο δεν είναι καλό και η τελευταία νίκη επί της Ουντινέζε στο Κύπελλο δεν μπορεί να αφήσει πίσω την τραγική πορεία της εσχάτως στο πρωτάθλημα (δύο βαθμοί στα τελευταία επτά παιχνίδια της). Συν τοις άλλοις, οι φιλοξενούμενοι θα είναι σήμερα «λειψοί» στο «Σαν Σίρο», καθώς ο γκολκίπερ Μαρκέτι, ο δεξιός μπακ Μπάστα, οι στόπερ Τζεντιλέτι, Ντε Φράι, ο χαφ Λούλιτς και ο φορ Κλόζε θεωρούνται «ενδεκαδάτες» απουσίες. Ακόμα και αυτό του 1.75 του άσου εκτιμώ ότι έχει αξία.
Η Γιουβέντους πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη, είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, αν και εισέπραξε την... κρυάδα με την κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε απέναντί της την Μπάγερν και ήδη ορισμένοι στην Ιταλοί μιλούν για «ντέρμπι τίτλου» στις 28 Φεβρουαρίου, όταν οι «μπιανκονέρι» υποδέχονται την Ιντερ. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Κάρπι, όπως φάνηκε και με την «φτηνή» ήττα της την περασμένη αγωνιστική στο Εμπολι, αν και για να πω την αλήθεια αυτό το μεσοβδόμαδο διπλό της στη Φλωρεντία για το Κύπελλο ήταν κάτι εντελώς εκτός λογικής. Επιλογή μου το διπλό στο -1,5 στο ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2.15 στη ή για μικρότερο ρίσκο στο -1.25 στο 1.83.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα