Οχτάδα για όλα τα γούστα

Gazzetta team
Οχτάδα για όλα τα γούστα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πέντε επιλογές από το μπασκετικό και τρεις από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και πάμε να τις δούμε μία προς μία.
Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Λε Μαν και τη Βιλερμπάν, με τη γηπεδούχο να βλέπει φέτος πεντάδα και τη φιλοξενούμενη να κάνει λόγο ακόμα και για τίτλο. Θα δώσω το προβάδισμα στο διπλό για τρεις λόγους. Αρχικά η τρομερή φόρμα της Βιλερμπάν που έρχεται από εννιά νίκες στα δέκα τελευταία ματς. Εν συνεχεία, το εντός έδρας κόμπλεξ της Λε Μαν που στο σπίτι της σκοράρει μόλις 69 πόντους, δέκα λιγότερους απ' ό,τι εκτός. Τέλος, η μεγαλύτερη κούραση της γηπεδούχου, που μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τη Λούντβιγκσμπουργκ στη Γερμανία για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης στο Γιούροκαπ και ταπεινώθηκε με 90-49. Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάμε πως η Βιλερμπάν είναι με διαφορά η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην LNB με 5 διπλά σε 6 εξόδους.
Επόμενη στάση η μάχη της Μονακό με τη Σαλόν. Εδώ οι μέσοι όροι οδηγούν ξεκάθαρα στο over. Οι γηπεδούχοι πετάνε φωτιές επιθετικά σκοράροντας στο σπίτι τους σταθερά 85 πόντους. Εχουν το απόλυτο σε έξι εντός έδρας αγώνες και τρέχουν ένα σερί τεσσάρων νικών. Η Σαλόν παραμένει η πιο παραγωγική εκτός έδρας ομάδα με 84,5 πόντους ανά αγώνα. Παράλληλα, όμως, παίζει άμυνα με τα μάτια επιτρέποντας 85,2.

Πρόκληση το over στο Παρτιζάν – Μέγκα Λεκς. Οι γηπεδούχοι γιγαντώνονται εντός έχοντας 6 νίκες σε 7 αγώνες. Σκοράρουν σταθερά 79 πόντους. Η Μέγκα έχασε στον πόντο από τον Αστέρα παρότι σχεδόν σε όλο το ματς βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Η επίθεσή της παραμένει μέσα στην καλύτερη τριάδα της κατηγορίας με 77 πόντους. Παράλληλα, στις εξόδους της δέχεται 78. Η λογική λέει πως οι δύο ομάδες θα κινηθούν κοντά στους 75 πόντους.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα