Με Ligue 1 από απόψε

Gazzetta team
Με Ligue 1 από απόψε

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Η πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος έχει συνδυαστεί με το βράδυ του Σαββάτου, αφού ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων διεξάγεται τότε. Η κάθε αγωνιστική όμως ανοίγει Παρασκευή, και σήμερα ίσως υπάρχει ένα παιχνίδι που αξίζει ποντάρισμα. Τώρα το …. τι ακριβώς ποντάρουμε είναι ένα άλλο θέμα. Για άλλο ένα εκτός έδρας της Μονπελιέ με απασχολεί το ίδιο θέμα. Διπλό ή over; Σε αυτό κόντρα στη Λυών (και τότε Παρασκευή) επέλεξα το over και είχε επιβεβαιωθεί από το 15ο λεπτό, με τη φιλοξενούμενη τελικά να παίρνει και τη νίκη με 4-2. Στο δεύτερο, με τη Μαρσέιγ, επέλεξα το διπλό, με τη Μονπελιέ να ισοφαρίζεται με 2-2 χάρη σε ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει!
Τα συμπεράσματα από τις δύο τελευταίες εξόδους της είναι πως αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Βλέποντας στην αντίποδα τη Νις να μην μπορεί να πάρει νίκη στα τέσσερα τελευταία, να έρχεται από 120 κοπιαστικά και έναν αποκλεισμό το βράδυ της Τρίτης στο Λιγκ Καπ, αποφάσισα να στηρίξω την ομάδα του Κουρμπίς, σε αποδόσεις που ξεπερνούν τις τρεις μονάδες.
Από την άλλη, με οκτώ σερί επίσημα δίχως κανένα μηδέν παθητικό δεν εμπιστεύομαι αμυντικά τη Μονπελιέ. Ακόμη και αν όντως επιβεβαιώσει το διπλό δύσκολα θα το κάνει με απαραβίαστη την εστία της. Η Νις αν βρει χώρους και άμυνα που να… επιτρέπει ευκαιρίες έχει τις μονάδες για να βρει σκορ. Με αυτά τα δεδομένα δεν περνά απαρατήρητο ούτε και το αουτσάιντερ οβερ.

Πάμε και στη Ligue 2, το πρωτάθλημα που συνήθως συνοδεύει τις Παρασκευές μας. Η Νανσί χθες πέρασε και από την έδρα της Εβιάν και αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα πάρει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Κατά πόδας ακολουθεί η Ντιζόν, που ούσα η καλύτερη εντός έδρας ομάδα υποδέχεται απόψε τον Ερυθρό Αστέρα. Διόλου τυχαία η πορεία του τελευταίο, αποτελεί άλλωστε την κορυφαία ομάδα ως προς τις εκτός έδρας. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, δίνω προβάδισμα σε Βαλενσιέν και Σοσό για τους άσους ενώ δύσκολα σε ανάγνωση τόσο το Κρετέιγ-Νιόρ, με την πρώτη να έχει ντεμπούτο νέου προπονητή, όσο και το Χάβρη – Οσέρ, με κόντρα δύο φορμαρισμένων αντιπάλων. Ένα πιθανό αμφίτερμα το Μπρεστ-Κλερμόν και πάμε και στο Λαβάλ-Νιμ.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα