Ασος να στηριχθείς…

Gazzetta team
Ασος να στηριχθείς…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δεν μας το έκανε το χατίρι η Σάλκε την Κυριακή που μας πέρασε. Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο, όπως με ενημερώσατε πολλοί από εσάς, είναι ότι αρκετοί έπαιξαν και το Χ2 ή το 2 DNB, που χάλασαν στο φινάλε. Πάντως οι έτερες δύο επιλογές, Νυρεμβέργη και Ντόρτμουντ στο over 3,5 επιβεβαιώθηκαν. Σχετικά καλά, λοιπόν.
Κύπελλο Γερμανίας σήμερα και προσωπικά έχω ξεχωρίσει το πιο αντιεμπορικό ματς από τα τέσσερα που παίζουν. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το ματς της Αουε με την Χάιντενχαϊμ. Μου κόστισε αρκετά χρήματα η Αουε στον περασμένο γύρο. Πίστευα ότι η Αϊντραχτ θα βρει τον τρόπο και θα πάρει την πρόκριση. Αμ, δε. Οι «βιολέτες» τελικά επικράτησαν πιο άνετα από όσο δείχνει το τελικό 1-0. Το ίδιο είχε συμβεί και με την Γκρόιτερ. Στο γήπεδό της, η αουε μοια΄ζει πανίσχυρη.

Εχει δώσει μπροστά στο κοινό της, τη φετινή σεζόν, 12 ματς για όλες τις διοργανώσεις. Καμία ήττα (6-6-0). Κι αν συνυπολογίσουμε και την περυσινή αγωνιστική περίοδο, μετράει 15 παιχνίδια χωρίς να έχει ηττηθεί, εντός.
Την ίδια στιγμή η Χάιντενχαϊμ δεν δείχνει να έχει τον περυσινό ενθουσιασμό, είναι ασταθής, δεν εμπνέει σιγουριά, έχοντας μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Βέβαια αυτή, ήρθε την περασμένη αγωνιστική, στην έδρα της Μόναχο 1860. Αυτό το γεγονός είναι ίσως που κάνει τον άσο να φτάνει στο 2.75. Ασος μίας ομάδας που διεκδικεί την άνοδό της στην Τσβάιτε (στην 3η θέση της 3ης κατηγορίας είναι) και που ανήκει εκεί, αφού τα τελευταία χρόνια ανεβοκατεβαίνει. Ο σκέτος άσος πληρώνει 2.75. Ακόμα και αυτός σε DNB στο 1.85 είναι καλοπληρωμένος. Προσωπικά, τον θεωρώ στήριγμα. Κι επειδή όλα τα εντός έδρας ματς της Αουε φέτος ήταν under, αξίζει το ρίσκο και το συνδυαστικό ποντάρισμα του 1&under στο 4.95.
Για την πρόταση του άσου της Αουε, έχουμε και τις… ευλογίες του Γιώργου Κωστομοίρη, ο οποίος επιμελείται το ρεπορτάζ των ομάδων στη Γ’ Γερμανίας.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα