Πρόσκληση σε γιορτή στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Πρόσκληση σε γιορτή στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Υπάρχουν δύο κατηγορίες αναγνωστών τούτης της εφημερίδας: αυτοί που αγοράζουν από… συνήθεια, χωρίς να γνωρίζουν τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα, τι θα διαβάσουν και τι θα βρουν κάθε εβδομάδα, και αυτοί που πρώτα ενημερώνονται για τη στοιχηματική κίνηση των επόμενων ημερών και κατόπιν πηγαίνουν στο περίπτερο. Σήμερα, λοιπόν, θα απευθυνθούμε στους… πρώτους. Και θα τους… προκαλέσουμε να ανατρέξουν αμέσως στο «σαλόνι» της KINGBET για να δουν πόσους αγώνες έχουμε μπροστά μας το ερχόμενο τριήμερο. Μη νομίζουν ότι τώρα που έπεσε η αυλαία των ομίλων στα Κύπελλα Ευρώπης το πρόγραμμα είναι φτωχό. Κάθε άλλο…

Είδατε το κουπόνι; Ωραία. Κάντε άλλη μια… αγγαρεία. Πηγαίνετε στην τελευταία σελίδα. Υπάρχει ένα θέμα με τίτλο «Εκδίκηση στο Ουντερχάχινγκ». Οι περισσότεροι από εσάς θα αναρωτηθείτε «τι θέλει να πει ο… ποιητής;» (ο Σάββας Σπανούδης, εν προκειμένω), αλλά μόλις διαβάσετε όλο το κείμενο, θα διαπιστώσετε ότι απόψε, στα περίχωρα του Μονάχου, διεξάγεται ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Στους παλαιότερους (από εμάς) ξυπνάει αναμνήσεις, ένα από τα πιο ωραία ποδοσφαιρικά θρίλερ της τελευταίας 20ετίας. Στους νεότερους (από εσάς) δίνει την ευκαιρία να μάθετε μια πολύ όμορφη ιστορία. Ξεκινήσαμε την περιήγησή μας από το Κύπελλο Γερμανίας διότι εκεί βρίσκουμε και άλλα σημαντικά ματς: Γκλάντμπαχ – Βέρντερ, Νυρεμβέργη – Χέρτα, Αουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ.
Φεύγουμε για Αγγλία. Και εκεί Κύπελλο, οι επαναληπτικοί αγώνες του 2ου γύρου, τα ζευγάρια δηλαδή που δεν ανέδειξαν νικητή πριν από 10 μέρες. Ωστόσο, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Τσάμπιονσιπ. Και για να έχετε ασφαλέστερη εικόνα, σας έχουμε τρεις επιλογές: 1) στο δισέλιδο της κατηγορίας (16-17) ο Γιάννης Αλυσανδράτος καταγράφει όλη την ειδησεογραφία των 22 ομάδων και αναδεικνύει τα πιο δυνατά σημεία της αγωνιστικής, 2) στη σελίδα DNA ο Κοσμάς Παπαϊωάννου παρουσιάζει τις αποδόσεις, τα tips και δίνει στοιχεία για live betting από την Τσάμπιονσιπ, 3) ο Φώντας Τσούνης (σελ. 5) ασχολείται αποκλειστικά και μόνο σήμερα στη στήλη του μόνο με τούτη την κατηγορία και φτιάχνει ένα σύστημα με ισοπαλίες.
Συνέχεια με Ιταλία. Coppa κι εδώ. Και μάλιστα με ένα σπουδαίο ματς, Γιούβε – Τορίνο. Τεράστιο τοπικό ντέρμπι, με κοινωνικές προεκτάσεις μάλιστα. Αλλά με τη φόρα που έχει πάρει η «Γηραιά Κυρία», τούτη τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα που θα της αντισταθεί. Ούτε η «αιώνια αντίπαλός» της. Αυτό, μαζί με τα άλλα 7 ματς του τριημέρου (ξεχωρίζουν Λάτσιο – Ουντινέζε και Σαμπντόρια – Μίλαν) θα τα βρείτε στις σελίδες 22-23, συν βέβαια με τις προτάσεις του Πάνου Γαρίδη.
Από το… πανηγύρι των Κυπέλλων, δεν θα μπορούσε να λείψει η Ισπανία. Δεκατέσσερα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Μην ψάχνετε να βρείτε τη Ρεάλ, θα ξέρετε βέβαια ότι αποβλήθηκε από τη διοργάνωση διότι χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή. Μην ψάχνετε ούτε την Μπαρτσελόνα, έχει πατήσει ήδη σε γιαπωνέζικο έδαφος (σελ. 39), καθώς συμμετέχει στο παρηκμασμένο (μόνο οι χορηγοί δείχνουν ενδιαφέρον) Μουντιάλ Συλλόγων, μαζί με Γκουανγκτσόου, Ρίβερ Πλέιτ και Σανφρέσε Χιροσίμα.
Μια που πήραμε… σβάρνα τα Κύπελλα, έχουμε και σε Ολλανδία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία, συν Λιγκ Καπ στη Γαλλία. Οσο για το ελληνικό Κύπελλο, θα σας… γελάσουμε. Θα διεξαχθούν τα ματς; Δεν θα διεξαχθούν; Μέχρι να συσκεφθούν και να αποφασίσουν, θα έχει γίνει η σέντρα… Και ενδέχεται μετά να ακυρωθούν οι αγώνες. Καμία εντύπωση δεν θα μας προξενήσει.
Αυτά από ποδόσφαιρο. Υπάρχει και πλούσιο κουπόνι για μπάσκετ, με την τελευταία αγωνιστική σε Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ. Και εντάξει για όσες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. Για τις άλλες όμως τι γίνεται; Πώς περνάνε, τι συμβαίνει με τις… διασταυρώσεις στην επόμενη φάση; Τις απαντήσεις έχει ο Πάνος Κραψίτης (σελ. 44-47). Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Γύρισε ο διακόπτης
Billaras (Betsellers): Τη θυμάστε τη Σάλφορντ;
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η Τσάμπιονσιπ των Χ
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Τα Κύπελλα «γεννάνε» ευκαιρίες
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ειδικεύεται στα εκτός
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Διπλό για τις «κουκουβάγιες»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Συνώνυμο του over η Ντόρτμουντ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Αποδόσεις, σημεία, tips, live
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Λατρεμένη Γ’ Εθνική!
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Εκδίκηση στο Ουντερχάχινγκ
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: «Εμφύλιοι» ενόψει
Bαγγέλης Λυκάκης: Με το μυαλό στο ντέρμπι η Μπέτις
Πάνος Γαρίδης: Με φόρα και παράδοση η Γιουβέντους
Γεράσιμος Μανωλίδης: Στη ζώνη του λυκόφωτος
Νίκος Μπέλτσος: Με φόρα η Σταντάρ
Μάρκος Xάννα: Αήττητο τέλος, με ραψωδία Γιάννη!
Γιάννης Αλυσανδράτος: Το «must win» και η Μπέρμιγχαμ
Γιώργος Πετρίδης: Για τη… ρεβάνς η Μπράγκα
Σταύρος Πραβής: Στον «αέρα» λόγω απεργίας
Μύρωνας Καλογεράκης: Προβληματίζει η Παρτιζάν
Δημήτρης Λεωνίδης: Σημάδια διάλυσης στην Αστρα

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα