Στα 22... δεν καίγεσαι

Gazzetta team
Στα 22... δεν καίγεσαι

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η κορυφή και συνολικά οι πρώτες θέσεις στη Σέριε Α έχουν αρκετές εναλλαγές από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως αυτό που παραμένει αμετάβλητο είναι ότι οι δύο ομάδες που παίζουν αναμφισβήτητα το καλύτερο ποδόσφαιρο είναι σταθερά η Νάπολι και η Φιορεντίνα. Προς το παρόν και οι δύο βλέπουν την... πλάτη της Ιντερ, που συνεχίζει να παίρνει τις νίκες στο όριο (εξαίρεση το χθεσινό πολύ άνετο διπλό στο Ούντινε), παρουσιάζοντας αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Τρομερά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα στο οποίο φυσικά ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Τορίνο και Νάπολι.
Κεντρικό πρόσωπο στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ» ο προπονητής της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα, που φόρεσε τη φανέλα της «Βέκια Σινιόρα» τη διετία 1994-96, κατακτώντας μάλιστα και το Τσάμπιονς Λιγκ το 1996 στον δραματικό τελικό με τον Αγιαξ στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Ο Πορτογάλος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο έχει βρει δίχτυα και στα 21 φετινά επίσημα παιχνίδια του. Παρόλα αυτά, οι εταιρίες προσφέρουν σε αποδόσεις αουτσάιντερ το goal/goal (στο 1.97), επηρεασμένες προφανώς από το ότι η Γιουβέντους κράτησε απαραβίαστη την εστία της κόντρα σε Μίλαν, Παλέρμο, Λάτσιο. Αλλο όμως Φιορεντίνα και άλλο οι τρεις προαναφερθείσες. Θεωρώ δεδομένο ότι οι Τοσκανοί θα δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες στο Τορίνο και εντέλει θα βρουν δίχτυα επιβεβαιώνοντας την καλοπληρωμένη επιλογή.
Η Νάπολι γλίτωσε την γκέλα στο ντέρμπι με την Ιντερ, όμως ήταν φανερό με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα ότι κάποια στιγμή θα την... πατούσε. Αυτό συνέβη την περασμένη Κυριακή στην Μπολόνια, όπου η άμυνά της πελαγοδρομούσε και έκανε τον Ντέστρο να φαντάζει... Μέσι. Ασφαλώς και ένας από τους λόγους είναι ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι χρησιμοποιεί από το ξεκίνημα της σεζόν σχεδόν την ίδια ενδεκάδα.

Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα