Κίνητρο και μεγάλες αποδόσεις

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Κίνητρο και μεγάλες αποδόσεις

Κίνητρο και μεγάλες αποδόσεις

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το betplayergr.com.

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Είκοσι τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, σε ελάχιστες όμως υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε μία από αυτές, η Μίντιλαντ υποδέχεται στην Δανία για τον 4ο όμιλο την Κλαμπ Μπριζ.
 
Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων, οι Βέλγοι ωστόσο είναι αυτοί που βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα (6-0-1 στα 7 τελευταία ματς, από τον Νοέμβριο), με την γηπεδούχο να μετρά στο ίδιο διάστημα 1-1-3 σαν απολογισμό. Η φόρμα των δύο ομάδων και το γεγονός πως η Μίντιλαντ βγάζει πολύ περισσότερα κενά στην άμυνα (έχει διατηρήσει μόλις μία φορά το μηδέν παθητικό στα 12 ματς που έχει δώσει από τον Οκτώβριο ως και σήμερα), με οδηγούν στο διπλό.
 
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet