Χωρίς πίεση...

Gazzetta team
Χωρίς πίεση...

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Χαιρετώ! Στο τσακ δεν έγινε το μεγάλο μπαμ το Σάββατο. Καλά ήταν, κέρδη μπόλικα ήρθαν, δεν είναι και λίγο να πιάνεις θηρία όπως η Γκλάντμπαχ, η Ανζέ, η Χέρτα, πέρασε και η Χάντερσφιλντ. Απλά στη μέρα που σου πάνε όλα, ιδανικό θα ήταν να είχαμε το απόλυτο. Η Βόλφσμπουργκ μας το χάλασε, αλλά για να τα λέμε όλα, στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να χάνει 4-0 από την Ντόρτμουντ.
Κάπως έτσι φτάνουμε λίγο πριν από τα μέσα Δεκέμβρη, λίγο πριν ξεκινήσει το εορταστικό... πανηγύρι στην Αγγλία. Είμαστε στο 1/3 της σεζόν, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, ο τρόπος παιχνιδιού δεν αλλάζει, θέλει υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

Πάμε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκάθαρα τα σενάρια, το πώς προκρίνεται η κάθε ομάδα. Σημαντικό, όμως, αυτό που λέμε και προς το τέλος των πρωταθλημάτων: το ότι μια ομάδα καίγεται για τη νίκη, ή ότι της κάνει μόνο ένα αποτέλεσμα, δεν σημαίνει ότι θα το πάρει κιόλας! Δεν παίζει μόνη της.
Θέλουν προσοχή οι τελευταίες αγωνιστικές. Και εκτός από το κίνητρο οφείλουμε να ρίξουμε στο τραπέζι και τη φόρμα. Για παράδειγμα, η ντεφορμέ Μάντσεστερ Σίτι θέλει νίκη κόντρα στη φορμαρισμένη Γκλάντμπαχ και παράλληλα ήττα της φορμαρισμένης Γιουβέντους από την ντεφορμέ Σεβίλλη, για να τερματίσει 1η. Προσωπικά, βλέπω να μην αλλάζει τίποτα από την υπάρχουσα βαθμολογία: 1η Γιούβε, 2η Σίτι, 3η Γκλάντμπαχ, 4η Σεβίλλη. Και επειδή οι μπουκ προκαλούν, το 5.50άρι (ανεβοκατεβαίνει, από 5.00 μέχρι 6.00) της Γκλάντμπαχ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το βάλω στο παιχνίδι μου.
Η Σίτι χωρίς τον Κομπανί δέχεται γκολ απ' όλους. Εφαγε δύο το Σάββατο από τη χειρότερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ (Στόουκ) και θα μπορούσε πολύ άνετα να φύγει με συντριβή από το «Μπριτάνια». Εβγαλε κούραση, λόγω των τραυματισμών παίζουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δεν το βλέπω μόνο εγώ, το είπε και ο ίδιος ο Πελεγκρίνι. Εφαγε γκολ ακόμα και από τη Χαλ, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, στο Λιγκ Καπ. Την ίδια στιγμή η Γκλάντμπαχ, που πάει τρένο, πριν από λίγες ημέρες έριξε 3άρα στην Μπάγερν, αναγκάζοντάς την στην πρώτη ήττα της σεζόν εντός συνόρων. Από τότε που άλλαξε προπονητή έχασε μόνο από τη... Σίτι στον πρώτο γύρο, με πέναλτι στο 90'. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, θεωρώ πολύ δύσκολο η άμυνα της Σίτι να μην δεχθεί τουλάχιστον 2 γκολ. Ε, όταν πιστεύεις ότι ο φιλοξενούμενους έχει καλές πιθανότητες να σκοράρει 2 γκολ, και η απόδοσή του είναι στο 5.50, το παίρνεις το ρίσκο κι ας έρθει 5-3.
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα