Πύρινη λάβα στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Πύρινη λάβα στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, τέσσερις μήνες περίπου. Μόλις είχε γίνει η κλήρωση της φάσης των ομίλων στα δύο Κύπελλα Ευρώπης. Στο 6ο γκρουπ, ο Ολυμπιακός «πέφτει» πάνω σε τοίχο: Μπάγερν και Αρσεναλ βγάζει η κληρωτίδα, άρα «ξεχνάς την πρόκριση και παλεύεις για την 3η θέση». Ετσι έλεγε η λογική. Αμ, δε. Λογική και ποδόσφαιρο είναι δύο… παράλληλες γραμμές που δεν θα συναντηθούν ποτέ. Και φτάνουμε στο σήμερα. Ή, μάλλον, στο αύριο. Η 3η θέση που λέγαμε πιο πριν είναι «καβαντζωμένη» από την 4η αγωνιστική. Ουδέν πρόβλημα, καθώς με τις δύο σερί νίκες επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο μίνιμουμ στόχος εξασφαλίστηκε. Πάμε στον μάξιμουμ λοιπόν. Την παρουσία στις 16 κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Θα ξέρετε, βέβαια, όλους τους συνδυασμούς πρόκρισης των «ερυθρόλευκων»: με νίκη, ισοπαλία, ήττα με 0-1 και 1-2, θα δώσουν το «παρών» στη Νυών την ερχόμενη Δευτέρα. Μόνο η ήττα με δύο γκολ διαφορά ή με 2-3 στέλνει τους Αγγλους εκεί. Ολα αυτά συμβαίνουν διότι υπάρχει η… προίκα του 2-3 στο Λονδίνο, τη 2η αγωνιστική. Από κει και έπειτα, ο Ολυμπιακός ήξερε ότι κρατάει το εισιτήριο στα χέρια του, αρκεί να έκανε τα αυτονόητα. Και τα έκανε. Αύριο, έχει μια τελευταία υποχρέωση: να εγκλωβίσει τους «κανονιέρηδες», να τους αγχώσει, να τους μπλοκάρει το μυαλό. Μπορεί; Ασφαλώς. Αλλωστε, για την αγγλική ομάδα, ένας πιθανός αποκλεισμός ισοδυναμεί με τεράστια αποτυχία, ενώ μια πιθανή πρόκριση θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά…
Στο φινάλε των ομίλων, ένα πρέπει να γνωρίζετε: ότι δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα. Βαθμολογικά, ναι, έχουμε ορισμένες που δεν διεκδικούν το παραμικρό, καθώς είτε έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά είτε έχουν περάσει, αλλά από τη μια τα οικονομικά οφέλη και από την άλλη το ranking στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ αποτελούν ισχυρά κίνητρα για όλους τους συλλόγους. Να το πάμε ακόμα πιο πέρα; Λένε ορισμένοι ότι η τάδε ομάδα έχει προκριθεί, άρα δεν ενδιαφέρεται. Λάθος. Η τελική βαθμολογία, το αν τερματίσει 1η ή 2η, έχει πολύ μεγάλη σημασία, διότι στην επόμενη φάση η κλήρωση θα είναι ανάλογης δυσκολίας. Θυμάστε τι… έπαθαν τα προηγούμενα χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι (με τον Πελεγκρίνι να μην «ξέρει» με τι αποτέλεσμα περνάει η ομάδα του!) και η Αρσεναλ.
Τα ίδια περίπου ισχύουν και στο Γιουρόπα Λιγκ, με την εξής διαφορά: εδώ, οι μισές ομάδες θα διακόψουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους. Από τις 48, οι 24 συνεχίζουν τον Φεβρουάριο, άλλες τόσες θα (ξε)μείνουν με τις εγχώριες διοργανώσεις για το υπόλοιπο της σεζόν. Στη δεύτερη κατηγορία, οι δύο εκπρόσωποί μας. Ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφεραν να φανούν όσο ανταγωνιστικοί επέβαλε η σύνθεση των ομίλων τους και αποχαιρετούν μεθαύριο την Ευρώπη. Ο μεν «δικέφαλος του βορρά» με ένα σπουδαίο ματς, στο γήπεδο με το καλύτερο… ηχοσύστημα στον κόσμο (έτσι λένε όσοι έχουν επισκεφθεί το «Βεστφάλεν» - πάντα έτσι θα το λέμε εμείς) και απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως είναι η Ντόρτμουντ, ενώ οι Αρκάδες κλείνουν την περιπέτειά τους με την άλλη μεγάλη ομάδα της Κοιλάδας του Ρουρ, τη Σάλκε, εντός έδρας όμως. Στόχος τους; Να ολοκληρώσουν με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή βαθμών, τόσο για τις ίδιες όσο και για τη χώρα.
Να πούμε στα γρήγορα και τι άλλο περιλαμβάνει το κουπόνι του τριημέρου; Φουλ πρόγραμμα στη Β’ Ιταλίας, Νάσιοναλ Λιγκ, Λιγκ Τρόφι, αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, πλέι οφ σε Μεξικό, Χιλή και τη ρεβάνς του τελικού στο Σουνταμερικάνα. Α, βάλτε και μπάσκετ (με Ευρωλίγκα, Γιούροκαπ) και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε πάμπολλες ευκαιρίες για στοιχηματισμό. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Σε τεντωμένο σχοινί
Billaras (Betsellers): Ετσι νικάς τον φόβο
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ρόμα και Τσέλσι on fire!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Παίρνει ρεβάνς η Ατλέτικο
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Αμυνα για σεμινάριο
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Ούτε με αίτηση
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Κρατάνε την τύχη στα χέρια τους
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Ομάδες, βαθμοί, συμπεριφορά
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Combo πρόκριση και θρίαμβος!
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Τα βουβάλια από τη Γάνδη
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Στο διπλό για Βιλερμπάν και Ενισέι
Πάνος Γαρίδης: Ζόρια για Κρέσπο, Τεσέρ
Μάρκος Xάννα: Ακάθεκτοι (;) «πολεμιστές»
Γιάννης Καραγιάννης: Περνάει η Νταμπάρτον
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα