10 επιλογές, 9 σκέψεις και fun bet

Gazzetta team
10 επιλογές, 9 σκέψεις και fun bet

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Μακρατζάκη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους όσους (και όσες, έχουμε και γυναίκες στην παρέα!) γιορτάζουν σήμερα. Μεγάλη γιορτή… Ιδιαίτερα θέλω να ευχηθώ σε δύο παλικάρια που με έχουν βοηθήσει απίστευτα με το Κυπριακό πρωτάθλημα. Και μόνο το γεγονός πως μπορώ να μοιράζομαι μαζί τους τις σκέψεις μου και να έχω αντίλογο με επιχειρήματα είναι αρκετό. Νικόλα Απολλωνάρα και Νικόλα ΑΠΟΕΛάρα, πολύχρονοι ρε μάγκες, σας ευχαριστώ για όλα!
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Θα ρισκάρω και το γνωρίζω. Ο ΠΑΣ δεν μου αρέσει, κάτι δεν πηγαίνει καλά στα Γιάννενα φέτος. Σαν να έχει χαλάσει η «χημεία» της ομάδας, σαν να έχουν επαναπαυτεί οι παίκτες, σαν να έχει χαλάσει τις ισορροπίες μεσοαμυντικά ο Πετράκης, σαν να έχει επέλθει ένας γενικότερος κορεσμός – δεν γνωρίζω. Παίκτες – «κλειδιά» δεν είναι αυτοί που ήταν πέρυσι (Τσάβες, Ίλιτς και άλλοι). Πιστεύω πως ο Λεβαδειακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, ώστε να μπει με καλή ψυχολογία σε ένα πρόγραμμα – «βουνό» που ακολουθεί, με όλους τους «μεγάλους». Σημαντική και η απουσία του Μιχαήλ στο κέντρο άμυνας των γηπεδούχων, την στιγμή που ο Ντομοβίτσκι δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, ο Γιακουμάκης σκοράρει συνεχώς και ο Μάντζιος είναι σε φόρμα. Στην ισοπαλία θα πάω, στο εξωπραγματικό 3.50, και ο Θεός βοηθός. Σκέφτηκα και το διπλό για να είμαι ειλικρινής, όμως τελικά έμεινα στην αρχική μου άποψη!

Μου αρέσει και η απόδοση του goal/goal εδώ, καθώς δεν θα έπρεπε να είναι τόσο ψηλά (στο 2.10). Ο ΠΑΣ στην έδρα του σκοράρει με άνεση, για τον Λεβαδειακό τα γράφω και πιο πάνω.
Ο Στραματσόνι φαίνεται πως πήρε το μάθημά του στο Καυτανζόγλειο και επαναφέρει «ρόμβο» στην μεσαία γραμμή, γεγονός που λειτουργεί κάπως αποτρεπτικά πλέον για τον συνδυασμό goal/goal και over που σκέφτομαι. Βλέποντας και τις εξελίξεις στην Βέροια, με τους Αμπντούν – Μερεμπασβίλι να είναι στην πόρτα της εξόδου (πιθανότατα θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες), θα έλεγα πως πλέον το 1.85 του διπλού δεν είναι τόσο άσχημο… Το κρατάω σαν σκέψη, βάζω από δίπλα και μία δεύτερη σκέψη για «ξερό» goal/goal (λειτουργεί και σαν «κάλυψη» του άσου, καθώς θεωρώ πως οι «πράσινοι» ένα γκολ θα το βρουν) και περιμένω να δω ενδεκάδες για οριστική απόφαση.
Α’ ΚΥΠΡΟΥ
Εξαιρετικά κρίσιμη η αναμέτρηση για την Πάφο, καθώς ακολουθούν παιχνίδια με ΑΕΚ έξω και ΑΠΟΕΛ μέσα και παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Η Δόξα Κατωκοπιάς έχει πίσω τον Λόμπο στην κορυφή της επίθεσης, όμως δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και στην τελική ας νικήσει τον Εθνικό Άχνας στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική! Θα βοηθήσει και η μέτρια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι πιο τεχνική ομάδα. Στο 2.40 θα πάρω το ρίσκο.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα