Πολλές (καλοπληρωμένες) επιλογές

Gazzetta team
Πολλές (καλοπληρωμένες) επιλογές

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το σερί συνεχίζεται. Το απόλυτο (και) χθες, παρότι μας δυσκόλεψε λίγο η Σάλκε από τη στιγμή που το ματς δεν είχε γκολ μέχρι το 50΄. Όλα καλά όμως. Και άσος και άνετη η νίκη της Νυρεμβέργης.
Σας είχα προϊδεάσει από χθες ότι αυτή την αγωνιστική θα μπορούσε να ποντάρω σχεδόν όλα τα σημεία. Παρότι έχει ντέρμπι, που σε αυτά (θεωρητικά) δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη. Ερχονται όμως οι αποδόσεις και… βγάζεις.

Η αναμέτρηση στο Βόλφσμπουργκ, ανάμεσα στους «λύκους» και την Ντόρτμουντ βγάζει μάτι. Χωρίς ήττα στην Μπουντεσλίγκα εδώ και 21 μήνες στο γήπεδό της η ομάδα του Χέκινγκ στο γήπεδό της κι όμως ο άσος πληρώνει 4.10. Μάλιστα για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο Ντράξλερ, ενώ για την Μπορούσια θα απουσιάσει το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Παπασταθόπουλος – Χούμελς, λόγω γαστρεντερίτιδας. Ακόμα και η safe προσέγγιση του 1Χ στο 1.99, αξίζει τον κόπο και πολύ μάλιστα.
Στο δεύτερο ντέρμπι της ημέρας, διεξάγεται μάλιστα και νωρίτερα, η Μπάγερν παίζει με την Γκλάντμπαχ, την οποία έχει κερδίσει εκτός μόλις δύο φορές στις επτά πιο πρόσφατες επισκέψεις που έκανε. Οι Βαυαροί δεν έχουν διαθέσιμους τους Ρόμπεν, Αλάμπα και Ντόουγκλας Κόστα. Επίσης, με τον Σούμπερτ στον πάγκο, τα «πουλάρια» δεν έχουν ήττα σε εννιά ματς (7-2-0) στην Μπουντεσλίγκα. Δεν θεωρώ εύκολο πράγμα να ηττηθεί η Μπάγερν, αφού θέλει να βγάλει τον πρώτο γύρο για 3η σερί σεζόν χωρίς ήττα, όμως το 5.50 που πληρώνει η ισοπαλία είναι εκτός πραγματικότητας.
Κολωνία και Αουγκσμπουργκ μπορεί να έχουν πήξει στα μηδενικά τελευταία, όμως η μεταξύ τους κόντρα δεν αποκλείεται αν φέρει βροχή. Το οver στο 2.05 είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή. Η Κολωνία ξέρει ότι είναι από τα ματς που πρέπει να ανοιχτεί και γενικώς να διεκδικήσει και η Αουγκσμπουργκ, όταν βρει χώρους γίνεται άκρως επικίνδυνη, σκοράροντας πολύ εύκολα στην κόντρα. Προβλέπω επιθετικό ξέσπασμα και για τις δύο.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει αξία και το να σκοράρει ο Μοντέστ της Κολωνίας, επιλογή που κυκλοφορεί στο 2.75 για anytime σκόρερ.
Για τρία ματς δεν κάναμε κουβέντα ακόμα. Δεν θα τα αναλύσω πολύ αυτά, όμως σε όλα τείνω προς το διπλό. Πρώτο στη λίστα μου είναι αυτό της Χόφενχαϊμ. Τη γυροφέρνει τα νίκη ο Στέφενς, δουλεύει πολύ καλά και πολύ προσεκτικά τα παιχνίδια της ομάδας του και παρότι πολύ νωρίς στη σεζόν, όλοι ξέρουν στη «Χόφε» ότι η νίκη με την Ινγκολσταντ είναι απαραίτητη. καλοβλέπω το 3.20 που πληρώνει το διπλό όμως και το 2.15 στο 2 DNB δεν με χαλάει καθόλου.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα