Αμυνες για σεμινάριο

Gazzetta team
Αμυνες για σεμινάριο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δεν τα πήγε και άσχημα η χθεσινή στήλη με τον άσο του Αρη να επιβεβαιώνεται τόσο στο +4,5 αλλά και στην απλή νίκη. Μας τα χάλασε ωστόσο η Μπούντουτσνοστ που επηρεάστηκε από την αλλαγή προπονητή αφού και δεν παρουσίασε το γνώριμο εντός έδρας πρόσωπο της και έχασε από την Τράμπζονσπορ.

Πάμε στα σημερινά με την Ευρωλίγκα να ξεχωρίζει. Ξεκίνημα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί που ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι. Περασμένοι οι «ερυθρόλευκοι» που παρά τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν σε όλη τη μέχρι τώρα διάρκεια της σεζόν, δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό παίρνοντας μάλιστα λύσεις από παίκτες που δεν λογίζονται ως βασικοί. Μπορεί η αναμέτρηση για την ομάδα του Σφαιρόπουλου να μην έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά είναι πολύ καλή ευκαιρία για το Μακεδόνα τεχνικό να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Οι ελπίδες των Ιταλών από την άλλη για πρόκριση στο ΤΟΠ – 16 αναπτερώθηκαν μετά την εντός έδρας νίκη επί της Εφές την προηγούμενη αγωνιστική παρά την απουσία του ιθύνοντας νου τους, Τζεντίλε. Παρά την αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι, η φιλοσοφία της ομάδας δεν δείχνει να έχει αλλάξει με την άμυνα να μην αποτελεί το δυνατό της σημείο. Ο Ολυμπιακός αντιθέτως είναι κατά κόρον αμυντικογενής ομάδα και ειδικά στην έδρα του σπάνια αφήνει τους αντιπάλους του να «πάρουν ανάσα». Κάτι τέτοιο προβλέπεται και σήμερα και το under 69,5 της Αρμάνι μπορεί να επιβεβαιωθεί στο 1.85.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα