Εκεί στο νότο…στην «King Bet» της Δευτέρας

Gazzetta team
Εκεί στο νότο…στην «King Bet» της Δευτέρας

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Κάπως περίεργο σε όλους εμάς τους… καλομαθημένους σε δισεβδομαδιαίες εκδόσεις να δουλεύουμε Κυριακή. Και ελκυστικό συνάμα. Παρακολουθείς τους αγώνες της ημέρας, διαβάζεις τα ρεπορτάζ, παλεύεις με το χρόνο, γενικώς ένας «πυρετός». Ολα αυτά δηλαδή που συμβαίνουν σε καθημερινές εφημερίδες. Ετσι έπρεπε όμως να γίνει. Αποφασίσαμε να είμαστε κοντά σας σήμερα Δευτέρα, για έναν και μοναδικό λόγο: διότι αύριο οι πράκτορες της χώρας κατεβάζουν ρολά και έτσι δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε. Αρα, σας δίνουμε την ευκαιρία να μελετήσετε και να παίξετε από σήμερα. Τι περιλαμβάνει λοιπόν η έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας; Ρεπορτάζ και προτάσεις από όλα τα ματς του τετραημέρου Δευτέρας – Πέμπτης, με πολλά στατιστικά και γενικά ό,τι χρειάζεστε για να συμπληρώσετε τα δελτία σας.
Ας ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στο νέο κουπόνι από τα δικά μας τα… χωράφια. Δεκαέξι ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Ελλάδος αύριο, μεθαύριο και την Πέμπτη. Αν θυμάστε, στην πρεμιέρα των ομίλων είχαμε αρκετές εκπλήξεις, κάτι ανάλογο περιμένουμε και τώρα. Ο Γιάννης Μακρατζάκης, ξενυχτισμένος από το… διάβασμα, αναλύει ανά όμιλο τις καλύτερες αποδόσεις (σελ. 10) και βρίσκει τα value σημεία. Σε συνεργασία, δε, με τον Σταύρο Πραβή (σελ. 12-15) μοιράζονται το ρεπορτάζ των 32 ομάδων.

Σιγά μην έλειπε η Αγγλία από το πρόγραμμα. Τέσσερα ματς από το Λιγκ Καπ (Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ το πιο ενδιαφέρον), δύο από την Τσάμπιονσιπ, άλλα δύο από τη Λιγκ 1 και άλλα δύο από τη Λιγκ 2. Σε όλα μάλιστα, αν εξαιρέσουμε το Μάντσεστερ Σίτι – Χαλ, οι αποδόσεις είναι λίγο ή πολύ μοιρασμένες. Περνάμε στη Γαλλία. Πλήρης αγωνιστική σε Α’ και Β’ κατηγορία. Ο Χρήστος Στεργίου, καθισμένος ώρες πάνω από τον υπολογιστή μέχρι αργά χτες το βράδυ, έψαχνε να βρει ειδησεογραφία για όλες τις ομάδες ώστε να φτιάξει το παρολί του τριημέρου. Σας το παρουσιάζει στη σελίδα 27. Σε Ιταλία και Ισπανία, δεν υπάρχει πρωτάθλημα, υπάρχει όμως Κύπελλο. Κι αν στους γείτονες οι ομάδες μάς είναι αρκετά… οικείες, στους Ιβηρες βρίσκουμε κάποια ονόματα που ούτε τα έχουμε ξανακούσει. Ρέους; Μπαρακάλντο; Λινένσε; Κι όμως, στη φάση των «32» έχουν… εισχωρήσει και τούτες. Ο Βαγγέλης Λυκάκης και ο Γιώργος Πετρίδης σας τις συστήνουν, μαζί βέβαια με τα καλύτερα σημεία από τα 16 παιχνίδια.
Εχουμε, επίσης, φουλ πρόγραμμα στη Β’ Ολλανδίας, στην Αυστρία, στη Ρωσία, στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία, στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στη Σλοβενία, σκόρπια ματς από Β’ Γερμανίας, Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία (μαζί με το Κύπελλο εδώ), Ουκρανία, Παραγουάη, Δανία, Αυστραλία, συν τρεις τελικούς: σε Χιλή, Βραζιλία και Σουνταμερικάνα.
Αφήσαμε για το φινάλε το μπάσκετ. Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ δεν κάνουν… στάση, με σπουδαία ματς και στις δύο διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα. Οσο για το Γιούροκαπ: Αρης – Ούνικς, Μπεσίκτας – ΠΑΟΚ, Νίζνι – ΑΕΚ. Μια χαρά πρόγραμμα. Αφού σας ευχηθούμε καλό μήνα για αύριο και καλή τύχη στις επιλογές σας, θυμίζουμε ότι το επόμενο ραντεβού μας είναι την Παρασκευή.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Επιλογές στα γκολ και ένα μεγάλο σημείο
Billaras (Betsellers): Σιγά μη φοβηθεί
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Φουλ του Χ…
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Διπλή πρόκληση για Φιορεντίνα
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ελλειψη σεβασμού
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): «Βασιλικοί» εναντίον Ρέιντζερς
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Μόνο η Παρί έσπασε την έδρα της Λοριάν
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Η συμπεριφορά των ομάδων με βάση τις αποδόσεις
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Εχει «ψωμί» το Κύπελλο
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Δέκατη και… φαρμακερή
Πάνος Γαρίδης: Κρας τεστ τίτλου
Νίκος Μπέλτσος: Παίρνει εκδίκηση η Σταντάρ
Μάρκος Xάννα: Εφτασε η ώρα;
Γιάννης Αλυσανδράτος: Συνεχίζουν με υπηρεσιακούς
Χρήστος Στεργίου: Μόνο με γκολ
Γιώργος Πετρίδης: Εσωστρέφεια σε Μπενφίκα, Πόρτο
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Χωρίς Χουλκ η Ζενίτ
Γιώργος Βλαντής: Με ηθικό στο ντέρμπι η Στουρμ!
Σταύρος Πραβής: Στον «αέρα» το Λαμία – Ατρόμητος
Νίκος Κοτσαρίνης: Της έχει πάρει τον… αέρα
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα