Το 10.00 που έγινε 2.15…

Gazzetta team
Το 10.00 που έγινε 2.15…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Το σημερινό πρόγραμμα της Σέριε Α δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και για αυτό θα αρπάξω την ευκαιρία να καταθέσω τις σκέψεις μου για το αυριανό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Νάπολι και την Ιντερ.

Είναι εντυπωσιακές οι φετινές αλλαγές αποδόσεων όσον αφορά την κατάκτηση του σκουντέτο. Προφανώς η σεζόν ξεκίνησε με πρώτο φαβορί τη μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών, Γιουβέντους. Το κάκιστο ξεκίνημά της την άφησε πίσω και έκανε πρώτο φαβορί τη Ρόμα, παρά το ότι και εκείνη βρισκόταν σταθερά πίσω στη βαθμολογία από Ιντερ και Φιορεντίνα. Τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής άλλαξαν και πάλι τα δεδομένα.Πλέον, επικρατέστερη είναι η Νάπολι που πλέον προσφέρεται μόλις στο 2.15, όταν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος βρισκόταν στο 10.00! Και όλα αυτά, αν και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ιντερ, την οποία υποδέχεται αύριο στο «Σαν Πάολο». Θα μπορούσα να γράψω ότι έχω αναφερθεί πριν από πολλές εβδομάδες στην Kingbet για την τεράστια αξία της Νάπολι και για την πεποίθησή μου ότι φέτος είναι η χρονιά της, όμως δεν θέλω να προστεθώ και εγώ στη μεγάλη λίστα όλων εκείνων που έχουν βαλθεί να ξετινάξουν το… γραφικόμετρο.
Και σε αυτό το ντέρμπι υπάρχει το παραδοσιακό φετινό φαινόμενο, η απόδοση του φαβορί να είναι τόσο «κουτσουρεμένη» που να κρίνεται εντελώς ασύμφορη. Στο ΠΡΟ-ΠΡΟ ο άσος θα ήταν στα στάνταρ μου, στο στοίχημα δεν δέχομαι να τον ποντάρω στο 1.75. Ο,τι ακριβώς δηλαδή ίσχυε και την περασμένη εβδομάδα στο ματς της Γιουβέντους με τη Μίλαν. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Οδηγούμαι στα ειδικά στοιχήματα. Στο 2.45 παίζει ο συνδυασμός άσου και over (είναι πεποίθησή μου ότι η Ιντερ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο «Σαν Πάολο» μόνο αν κατεβάσει τον ρυθμό του αγώνα, γεγονός που θα αυξήσει αισθητά τις πιθανότητες εμφάνισης του under, αφού σε δημιουργικότητα, ταχύτητα, φαντασία και αποτελεσματικότητα οι «νερατζούρι» βρίσκονται... έτη φωτός πίσω από τους «παρτενοπέι»), στο 3.20 τοover 2,5 στα τέρματα της Νάπολι. ΟΚ, ίσως το να δεχτεί τρία γκολ η καλύτερη άμυνα της Σέριε Α να μοιάζει υπερβολικό, όμως θυμίζω και την τεσσάρα στο Μιλάνο από τη Φιορεντίνα. Και η αποβολή τότε του Μιράντα στο 31’ δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, γιατί ήδη μέχρι το 23’ η Ιντερ είχε προλάβει να δεχτεί τρία γκολ από τους «βιόλα». Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι θα δημιουργήσει διψήφιο αριθμό ευκαιριών. Για να είμαι μέσα στο στοίχημα μου, το μόνο που χρειάζομαι είναι να μην… κατεβάσει πάλι ρολά ο Χαντάνοβιτς, όπως έκανε στο ντέρμπι με τη Ρόμα.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα