Δύο καλοπληρωμένοι άσοι

Gazzetta team
Δύο καλοπληρωμένοι άσοι

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Το ντεφορμάρισμα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ακόμα και το παρατεταμένο. Η 5η εβδομάδα των ομίλων στην Ευρώπη, εξελίχθηκε σε… τρύπα. Τι να πούμε; Ότι δεν άξιζε ένα γκολ ο Αστέρας; Ότι η Σάλκε δεν μπορούσε να κερδίζει με μεγαλύτερο σκορ από το 1-0; Ότι δεν δικαιούταν ένα γκολ η Ντόρτμουντ; Σημασία έχει τι έρχεται όμως και όχι τι θα μπορούσε να έρθει. Πάμε παρακάτω λοιπόν.
Κατευθείαν στο ψητό. Στο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα όσο κι έστυψα το μυαλό μου, άκρη δεν έβγαλα. Γι’ αυτό και δεν θα καταθέσω εδώ κάτι συγκεκριμένο. Τη Φράιμπουργκ, την πιστεύω. Είναι όμως η έδρα της Χάιντενχαϊμ τέτοια που ακόμα και για διπλά τύπου 2.20 σε κάνει να έχεις δεύτερες σκέψεις. Κράτησα λοιπόν δύο άσους, καλοπληρωμένους. Τους πόνταρα μονόυς. Φυσικά για το «2Χ2» πάμε, όμως και με τον έναν, κέρδος –έστω και μικρό- θα έχουμε.
Ο πρώτος είναι αυτός της Γκρόιτερ Φιρτ. Σύμφωνοι, έχει μεταπτώσεις, είναι (επικίνδυνα) ασταθής, αλλά σίγουρα η Καϊζερσλάουτερν είναι… ασταθέστερη της. Κι όσο κι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν από το … πουθενά, κάνει δύο-τρεις «κηδείες» φέτος, ο άσος στο 2.40 στην με αυτά τα δεδομένα και την πρόσφατη φόρμα/εικόνα των δυο ομάδων – δεν μπορεί να περάσει … ανέγγιχτος.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα