White Hart… pain στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
White Hart… pain στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Υπάρχει μια… πάγια εντολή στο στοίχημα: Τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου και τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου είναι η καλύτερη περίοδος για να παίξει κάποιος. Ο λόγος; Απλός. Τούτες τις δύο εποχές οι ομάδες φορτσάρουν, την πρώτη για να πάνε με ανεβασμένο ηθικό στις γιορτές, τη δεύτερη για να αγγίξουν τους στόχους τους. Εμάς, προφανώς, μας ενδιαφέρει η πρώτη. Αυτή διανύουμε, άρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παιχνίδι.
Ας δούμε τι έχουμε το προσεχές τετραήμερο. Να ξεκινήσουμε από την Πρέμιερ; Γιατί όχι, άλλωστε είναι τόσο ενδιαφέρουσα (και) η φετινή σεζόν που δεν μας… αφήνει σε ησυχία. Προσπερνάμε τις αναμετρήσεις των 17:00 και πάμε στις 19:30. Λέστερ – Μάντσεστερ Γ. Ποιος να το πίστευε ότι στη 14η αγωνιστική αυτό το ματς θα αποτελούσε σύγκρουση των δύο πρωτοπόρων! Αντε, να το δεχτούμε ότι για τη Γιουνάιτεντ υπήρχε μια… σκέψη, καθότι είχε ρίξει μπόλικο χρήμα στις μεταγραφές και έδειχνε ενισχυμένη. Για τη Λέστερ όμως, ούτε κατά διάνοια. «Με Ρανιέρι προπονητή, δεν πας πουθενά», λέγαμε όλοι μας, σίγουροι ότι ο Ιταλός θα τα κάνει μούσκεμα, όπως έπραξε με την Εθνική στο σύντομο (ευτυχώς!) διάστημα που κάθισε στον πάγκο. Κι όμως, έχει συντρίψει κάθε λογική, πραγματοποιεί απίστευτη πορεία και απολύτως δίκαια καμαρώνει στην κορυφή. Διαθέτει μάλιστα το πιο «καυτό» όνομα στη φετινή Πρέμιερ: τον δαίμονα Βάρντι…

Κυριακή μεσημέρι, Τότεναμ – Τσέλσι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Σπουδαίο ματς. Από τη μια τα «σπιρούνια» που έχουν ξεχάσει πότε ηττήθηκαν για τελευταία φορά (στην πρεμιέρα ήταν, για να μην το ψάχνετε) και από την άλλη οι «μπλε», που δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, αλλά σ’ αυτό το γήπεδο υπέστησαν μια από τις πιο βαριές ήττες την Πρωτοχρονιά του 2015, με 5-3. Και λίγο αργότερα, Λίβερπουλ – Σουόνσι, Νόργουιτς – Αρσεναλ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με το πέρας της αγωνιστικής, θα έχουμε ανακατατάξεις στην κορυφή.
Μια που μιλήσαμε για κορυφή, μην περιμένετε αλλαγές σε Γερμανία (η Μπάγερν συνεχίζει το… μοναχικό ταξίδι της), Ελλάδα (ο Ολυμπιακός έχει απομακρυνθεί αισθητά), Γαλλία (ούτε με κυάλια δεν βλέπουν την Παρί οι διώκτες της). Και στα τρία αυτά πρωταθλήματα όμως, βρίσκουμε «ελκυστικά» ζευγάρια: Λεβερκούζεν – Σάλκε, Βέρντερ – Αμβούργο στην Μπουντεσλίγκα, Ηρακλής – Παναθηναϊκός, Καλλονή – ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα, Μαρσέιγ – Μονακό (Μίτσελ εναντίον Ζαρντίμ δηλαδή)…
Μια κουβέντα μόνο για Ισπανία (Σεβίλλη – Βαλένθια το πιο σπουδαίο ματς) και πάμε γρήγορα στην Ιταλία. Από τις πέντε πρώτες ομάδες της κατάταξης, οι τέσσερις παίζουν μεταξύ τους τη Δευτέρα: Νάπολι – Ιντερ και Σασσουόλο – Φιορεντίνα. Νωρίτερα, βράδυ Κυριακής, Παλέρμο – Γιουβέντους και ακόμα νωρίτερα (Κυριακή μεσημέρι) Ρόμα – Αταλάντα, ενώ αύριο Σάββατο έχουμε Μίλαν – Σαμπντόρια.
Πριν κλείσουμε, ορισμένα σημαντικά στοιχεία: προτελευταία αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας, τελευταία στη Β’, φουλ πρόγραμμα σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (μεσοβδόμαδα έγινε… σφαγή), πλέι οφ (ή μπαράζ, το ίδιο είναι) σε Αργεντινή, Αμερική, Κολομβία, Μεξικό, Ν. Κορέα, Κύπελλο στη Σκωτία (αλίμονο στον Γιάννη Καραγιάννη που έψαχνε ρεπορτάζ για την Ινβερούριε Λόκο Γορκς και τη Φράσερμπρο!), Μπράγκα – Μπενφίκα στην Πορτογαλία, Αϊντχόφεν – Αλκμααρ στην Ολλανδία, Γκενκ – Γάνδη στο Βέλγιο, τελικός Κυπέλλου στην Κίνα (ρεβάνς του 0-0 στο πρώτο ματς), πρώτος ημιτελικός στην τελική φάση της Ιαπωνίας. Για όλα αυτά μπορείτε να ενημερωθείτε στις 96 σελίδες του σημερινού φύλλου, με αναλύσεις, στατιστικά, πίνακες, παρασκήνιο και πολλά ακόμα. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε τη Δευτέρα. Γιατί αλλάζουμε μέρα έκδοσης; Διότι για την προσεχή Τρίτη οι πράκτορες έχουν εξαγγείλει απεργία. Σας δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα να έχετε στα χέρια σας την επόμενη KINGBET μια μέρα νωρίτερα και να ενημερωθείτε για τους αγώνες από Δευτέρα έως και Πέμπτη.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τα φώτα στο Λονδίνο
Billaras (Betsellers): Το πιο περίεργο ματς
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ρέστα για τη σωτηρία
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Λάθος στην Τουρκία
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ωρα να «στρίψει» η Αλμερία
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Τι δουλειά έχουν οι «αλεπούδες» στην κορυφή;
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Το μαγικό ραβδάκι του Σούμπερτ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Τελικό αποτέλεσμα με under ή over
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Ο… Ανατροπέλης
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Δεν πατάει καλά η Γουέστ Χαμ
Πάνος Κραψίτης: Τα ρέστα του στην Τουρκία
Bαγγέλης Λυκάκης: Υποψήφια για… γκέλα η Θέλτα
Πάνος Γαρίδης: Το 10.00 που έγινε 2.15…
Γεράσιμος Μανωλίδης: Πήρε μπρος η Βόλφσμπουργκ
Νίκος Μπέλτσος: Αποδόσεις που προκαλούν
Μάρκος Xάννα: Μόλις καθίσει ο… αχός!
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν
Χρήστος Στεργίου: Προπονητής που… «δεν υπάρχει»
Γιώργος Πετρίδης: «Παίζεις Οσασούνα κι ας χάσεις…»
Αντώνης Οικονομίδης: Εποχή Ντενιζλί στη Γαλατά!
Ντενίς Μάρκο: Και τώρα… τρέχουμε
Γιάννης Καραγιάννης: Αρχίζουν τα... σοβαρά
Δημήτρης Κοντοές: Ξυπνάνε οι αγωγιάτες
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Στα… σχοινιά η Λεόν
Socrates: Με λογική και… κίνητρο
Λευτέρης Ντανοβασίλης : Αήττητη στο Γκρόζνι η Τέρεκ
Σταύρος Πραβής: Εβδομάδα... απολύσεων!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα