Αστάνα και... συνεχίζουμε!

Gazzetta team
Αστάνα και... συνεχίζουμε!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Καλησπέρα σε όλους! Δώδεκα ώρες μετά τη λήξη του αγώνα στο Αλιάντς Αρένα, το μοναδικό πράγμα που λέμε όλοι μας είναι ένα: «Και τυχερός ήταν»!
Να δέχεσαι τέσσερα γκολ (άνετα, σβηστά, ξεκούραστα και ό,τι άλλο θέλετε) από την Μπάγερν, ενώ άλλες ομάδες έχουν δει τη μπάλα στα δίχτυα 5 και 6 φορές, ο Ολυμπιακός πρέπει να νιώθει τυχερός και ταυτόχρονα αισιόδοξος για τη συνέχεια. Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που τους έριξε από τα σύννεφα, το περίμεναν και έψαχναν ποιο θα είναι το τελικό σκορ.

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Τετάρτη σήμερα με το ματς της Αστάνα και της Μπενφίκα να έχει οριστεί σέντρα στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Στα βάθυ της Ανατολής, με κρύο, με διαφορά ώρας η Μπενφίκα έγραψε 4.000 χιλιόμετρα από τη Πορτογαλία. Εδώ και αρκετές ημέρες, ο άσος της Αστάνα μου έκανε... κλικ που λέμε. Απλά περίμενα τις αποδόσεις. Άνοιξε στο 5.00, πλέον βρίσκεται στο 4.50. Πάρα πολύ καλά. Οι Καζάκοι, έρχονται από το χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Καϊράτ, ενώ πριν από δύο εβδομάδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα, ενώ άπαντες θεωρούν πως μπορούν την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Αντίπαλος, η Μπενφίκα των πολλών προβλημάτων. Η θέση του Βιτόρια κρίνεται από εδώ και πέρα, πόσω μάλλον μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ τη Κυριακή. Όλα οδηγούν προς την κόντρα, ωστόσο θα το πάμε ένα βήμα παραπάνω και στο ξερό άσο.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα