Επιλογές ρίσκου, αλλά value bet…

Gazzetta team
Επιλογές ρίσκου, αλλά value bet…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κώστα Σφήκα από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Τρίτη και 13 σήμερα, οι προληπτικοί καλύτερα να μην ασχοληθείτε με το στοίχημα μέρα που είναι! Αστειεύομαι φυσικά, αν και ξέρω πως ορισμένοι μπορεί να επηρεάζεστε και από τέτοια θέματα! Στην Αγγλία πάντως και δη στη National League, δεν καταλαβαίνουν από ημερομηνίες και προλήψεις, παίζουν κανονική αγωνιστική απόψε και υπάρχουν κάποιες επιλογές. Και για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Μπορεί οι προτάσεις μου να είναι σε αποδόσεις από 2.00 και πάνω, εμπεριέχοντας ένα σχετικό ρίσκο, αλλά ταυτόχρονα είναι και value bet… Και αυτό καθώς θεωρώ πως έχουν περισσότερες από 50% πιθανότητες να επιβεβαιωθούν!

Πρώτη επιλογή το διπλό της πρωτοπόρου Φόρεστ Γκριν (2.35). Μετά από μία περίοδο αρνητικών αποτελεσμάτων πέτυχε δύο σερί νίκες, οι οποίες μπορούν να ανεβάσουν πάλι τη ψυχολογία των παικτών της. Και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ίστλιχ, η οποία δείχνει να έχει προβλήματα τώρα τελευταία. Ακόμη και όταν κέρδισε το πέτυχε με μεγάλες δόσεις τύχης. Στο γήπεδό της έχει τρεις σερί ήττες, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η απουσία του πρώτου της σκόρερ, Κονστάμπλ (φωτό), μία απουσία που «πονάει» περισσότερο από άλλες.
Από κοντά και το διπλό της Ντόβερ (2.65), της πιο φορμαρισμένης ομάδας της κατηγορίας, με πέντε σερί νίκες. Βέβαια αντιμετωπίζει μία καλή αντίπαλο, τη Μπρέιντρι, αλλά δεν νομίζω πως είναι αουτσάιντερ. Πόσο μάλλον όταν οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν προβλήματα όποτε παίζουν στο γήπεδο τους.
Βάσει στατιστικών το G/G (2.00) στο Γκρίμσμπι – Χάλιφαξ είναι πάρα πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί και πληρώνει εξαιρετικά. Ουσιαστικά περιμένουμε από τη Χάλιφαξ να βάλει ένα γκολ, αφού το να δεχθεί μοιάζει δεδομένο γι’ αυτήν φέτος. Γενικότερα οι γηπεδούχοι έχουν 7/8 G/G εντός και οι φιλοξενούμενοι 5/7 εκτός.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα