Λευκωσία, οδός ονείρων… στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Λευκωσία, οδός ονείρων… στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Εστω και στο φινάλε της -μαρτυρικής- προκριματικής φάσης του EURO 2016, σκάσαμε ένα χαμόγελο. Η Εθνική ήταν ανταγωνιστική την Κυριακή στο ματς με την Ουγγαρία, έτρεξε, έβγαλε φάσεις, σκόραρε, μας άρεσε. Οχι ότι (ξανα)γίναμε υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη με μία νίκη, αλλά τούτη η εμφάνιση ήταν ένα πρώτο μήνυμα. Κάτι μπορεί να αλλάξει. Δεν γίνεται να πάμε πιο κάτω. Και επειδή ο Θεός είναι… Ελληνας, δεν μας άφησε χωρίς συγκινήσεις στην αποψινή τελευταία στροφή. Εκεί που νομίζαμε ότι… ησυχάσαμε, να η Κύπρος. Παίρνει παλικαρίσιο διπλό στο Ισραήλ και σήμερα διεκδικεί στα ίσια τη συμμετοχή της στα μπαράζ του Νοεμβρίου. Δίχως να το… φωνάξει, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έφτασε στους 12 βαθμούς και σε λίγες ώρες έχει ραντεβού με την ιστορία. Τι θέλει; Νίκη επί της Βοσνίας, προσμένοντας και στο φιλότιμο των Βέλγων, που την ίδια ώρα υποδέχονται το Ισραήλ, ώστε σε έναν μήνα να συμμετάσχει στα μπαράζ. Τεράστια επιτυχία, δίχως άλλο. Αλλά ακόμα κι αν δεν επιτευχθεί ο στόχος, και μόνο το γεγονός ότι στην τελευταία αγωνιστική έχει προκαλέσει «αναστάτωση» στον όμιλο, στρέφοντας τους προβολείς απόψε στο «ΓΣΠ», είναι πολύ σημαντικό.

Κλείνει λοιπόν σήμερα η προκριματική φάση. Με τους 9 τελευταίους αγώνες, σε 1ο, 2ο και 8ο γκρουπ. Ας δούμε γρήγορα τι έχουμε. Στο 1ο, Ισλανδία και Τσεχία έβγαλαν ήδη διαβατήρια για τα τελικά, αλλά για την 3η θέση θα πρέπει να περιμένουμε. Η Τουρκία θέλει έναν πόντο για να πάει στα μπαράζ, ενώ η Ολλανδία βρίσκεται στα σχοινιά, καθώς η τελική κατάταξη δεν εξαρτάται από την ίδια. Ασφαλώς, η μεγαλύτερη έκπληξη τούτης της διαδικασίας. Για το 2ο, τα είπαμε. Το Βέλγιο (θέλει την πρώτη θέση) και η Ουαλία έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στη Γαλλία το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ για την 3η θέση ερίζουν η Βοσνία, το Ισραήλ και η Κύπρος. Τέλος, στο 8ο, η Ιταλία θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να τεθεί επικεφαλής στην κλήρωση της τελικής φάσης, ενώ η Νορβηγία και η Κροατία παλεύουν για το 2ο εισιτήριο.
Πριν αλλάξουμε… άθλημα, δύο λόγια για το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κουπόνι του τριημέρου. Εχουμε δύο ματς (εξ αναβολής) στη Φούτμπολ Λιγκ, πλήρες πρόγραμμα σε Νάσιοναλ Λιγκ, Σερβία και Α’ Βραζιλίας, Κύπελλο Ισπανίας, Ιαπωνίας και Ν. Κορέας, Λιγκ Καπ Ρουμανίας, σκόρπια παιχνίδια από Νορβηγία, Αμερική, Χιλή, Κολομβία, Αργεντινή, τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ν. Αμερικής, 15 αγώνες από τη ζώνη της Ασίας, συν U21 (ντεμπούτο Νικοπολίδη στον πάγκο της Εθνικής μας) και U19. Πάμε και στο μπάσκετ, που για τέσσερις ημέρες θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη της Ευρωλίγκας με διαφορετικές αποστολές, καθώς οι μεν «ερυθρόλευκοι» ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους με την Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο, οι δε «πράσινοι» έχουν δύσκολο έργο με την Κούμπαν στη Ρωσία την Παρασκευή. Οσο για το Γιούροκαπ, που επίσης σηκώνει αυλαία, εκεί έχουμε τριπλή ελληνική εκπροσώπηση, με ΠΑΟΚ, Αρη και ΑΕΚ να ανεβάζουν ψηλά τον πήχη και να ελπίζουν σε διάκριση. Για όλα αυτά, μαζί με πολλά ειδικά στοιχήματα θα διαβάσετε στις σελίδες που ακολουθούν. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με την επιστροφή των πρωταθλημάτων.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το χρέος τους και… περιμένουν οι «οράνιε»
Billaras (Betsellers): Η χώρα των άκρων
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Δεν είναι Euro. Είναι Eurovision!
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Η αντεπίθεση της Βάσκο
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Match ball στη Λευκωσία
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Απλετο θέαμα στο Αμστερνταμ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Βραζιλία για νίκη με μηδέν παθητικό
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): ΑΕΛ για άνοδο
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Η ιστορία της Ουαλίας
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Στα βαθιά ο Παναθηναϊκός
Παναγιώτης Τράγος: Ροτέισον ή όνειρο;
Σταμάτης Δημάκης: Χωρίς «αστέρια» το Τορόντο
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Η Ρίβερ αναζητά ανάκαμψη
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Ωρα των «μεγάλων» στο Κύπελλο
Σταμάτης Σαμαράς: Αναζητώντας την έκπληξη
Κώστας Σφήκας: Χωρίς τον σκόρερ Κονστάμπλ η Ιστλιχ
Μύρωνας Καλογεράκης: Εκδίκηση για Ντινάμο και Στεάουα
Δημήτρης Λεωνίδης: Εκδίκηση για Ντινάμο και Στεάουα
Σταύρος Πραβής: Τα χρωστούμενα...
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα