Αξία στην αήττητη εντός

Gazzetta team
Αξία στην αήττητη εντός

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κώστα Σφήκα από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ !
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Το πρωτάθλημα στη National League συνεχίζεται και όσο προχωράει τόσο καλύτερη εικόνα έχουμε για τις ομάδες. Το ίδιο όμως ισχύει και για τις εταιρείες στοιχημάτων, ειδικά σχετικά με τα γκολ, κάτι που μειώνει την αξία αρκετών επιλογών. Από τη σημερινή αγωνιστική θα κρατήσω τρία σημεία, δύο άσους και ένα G/G. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.
Ξεκινάμε από το παιχνίδι που αρχίζει πιο νωρίς, το Μάκλσφιλντ – Κιντερμίνστερ, όπου οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη. Σήμερα θα έχουν και νέο προπονητή στον πάγκο τους. Βάσει της κατάστασης των δύο ομάδων είναι λογικό να θεωρείται φαβορί ο άσος. Αλλά η πιο αξιόλογη επιλογή δείχνει να είναι το G/G (1.90). Ειδικά από τη στιγμή που η Μάκλσφιλντ έχει 5/7 εντός στο πρωτάθλημα και η Κιντερμίνστερ 6/7 εκτός.
Βάσει φόρμας και απόδοσης, προσωπικά θεωρώ καλύτερη επιλογή όλων απόψε από την κατηγορία τον άσο της Ντόβερ (2.45). Πρόκειται για μία από τις δύο αήττητες ομάδες της κατηγορίας εντός έδρας. Βέβαια υποδέχεται τη Ρέξαμ, η οποία θεωρείται από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Αλλά οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις σερί νίκες, εν αντιθέσει με τη Ρέξαμ που δεν κερδίζει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, δεχόμενη από δύο γκολ στα τρία πιο πρόσφατα. Γενικότερα φέτος η Ρέξαμ όποια ομάδα κέρδισε ήταν κάτω από το μισό του βαθμολογικού πίνακα. Και η Ντόβερ δείχνει σοβαρή και συγκροτημένη, με τον τεχνικό της, Κρις Κινίαρ, να κρατάει τους πάντες προσγειωμένους.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα