Η ζωή χωρίς τον Αρμστρονγκ

Gazzetta team
Η ζωή χωρίς τον Αρμστρονγκ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Ο δεύτερος γύρος του Λιγκ Τρόφι κρύβει ιδιαιτερότητες, με τις κλήσεις των Εθνικών ομάδων να αποδυναμώνουν τους περισσότερους συλλόγους.
Δεν μπορώ να πω ότι το Λιγκ Τρόφι είναι ο θεσμός των εκπλήξεων ή κάτι τέτοιο. Βλέπετε οι μικρές διαφορές (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) μεταξύ των ομάδων δεν επιτρέπουν και μεγάλες αποκλίσεις στα σετ αποδόσεων. Θυμίζω αγωνίζονται μόνο σύλλογοι από τη Λιγκ 1 και τη Λιγκ 2. Ακόμα και με αυτές τις δυσκολίες, υπάρχουν σημεία προς συζήτηση, ξεκαθαρίζω όμως ότι δεν είναι μέρα για μεγάλες μίζες και ανοίγματα.

Δεύτερος γύρος, λοιπόν, με 15 παιχνίδια απόψε και ένα αύριο. Υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες, καθώς δημιουργήθηκαν κενά σε πολλές ομάδες λόγω των διεθνών, το σύστημα διεξαγωγής δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές, ενώ και το γεμάτο πρόγραμμα έχει δημιουργήσει κόπωση. Πάμε να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

“Στο Λιγκ Τρόφι υπάρχουν δύο σημαντικές παράμετροι στο σύστημα διεξαγωγής που επηρεάζουν άμεσα και τη στοιχηματική μας σκέψη. Πρώτη και βασικότερη, ότι οι αλλαγές είναι περιορισμένες σε όλες τις ομάδες. Τι εννοούν με αυτό οι «φίλοι» μας οι Αγγλοι; Οτι πρέπει να αγωνιστούν τουλάχιστον έξι βασικοί σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος (ή με τις συνολικές συμμετοχές στη σεζόν)! Αυτό για τους συλλόγους που έρχονται από διαδοχικά ματς και απουσιάζουν πολλοί διεθνείς είναι πλήγμα”
Οφείλω να ομολογήσω ότι από την Παρασκευή που άνοιξαν οι αποδόσεις, το μάτι μου «έπεσε» στο 4άρι της Γέοβιλ κόντρα στην Κόβεντρι. Ημουν αρκετά επιφυλακτικός στην αρχή, ωστόσο κοιτώντας το ρεπορτάζ και το απουσιολόγιο της ομάδας του Τόνι Μόουμπρεϊ τη Δευτέρα το μεσημέρι το... κύκλωσα. Για το ταξίδι στο «Χούις Παρκ» απόψε, ο έμπειρος μάνατζερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ Αρμστρονγκ (8 γκολ σε 9 ματς), δύο καλούς πιτσιρικάδες (λείπουν με τις μικρές Εθνικές Αγγλίας και Ουαλίας), ενώ οι βασικότατοι Μπουργκ (γκολκίπερ, 9 συμ.), Ο'Μπράιαν (μέσος, 8/2) και Λαμέιρας (χαφ, 9/1) ταλαιπωρούνται από ίωση και είναι στο «παίζω-δεν παίζω». Κρατούμενο πρώτο λοιπόν, οι απουσίες και τα αγωνιστικά ερωτηματικά.
Δεύτερο, τα πεπραγμένα. Η Γέοβιλ παλεύει όλα τα ματς (άσχετα από τα αποτελέσματα), έως τώρα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί πλήρης σε ένα παιχνίδι (πολλοί τραυματισμοί), ενώ έρχεται με ψυχολογία από το 0-0 στην έδρα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου της Λιγκ 2, Πόρτσμουθ. Σύμφωνα με το έγκριτο ρεπορτάζ του φίλου μου και υπεύθυνου στα θέματα της Λιγκ 2, Μάρκου Χάννα, ο Στάροκ θα το κυνηγήσει. Το σύνολο του Μόουμπρεϊ κέρδισε εύκολα τη Σριούμπερι στο τελευταίο, εκτός έδρας όμως ζορίζεται (2-1-3) εμφανίζοντας αμυντικά κενά. Υπάρχει και τρίτο! Ποιο είναι αυτό; Στα πέντε παιχνίδια τα οποία δεν αγωνίστηκε ή δεν σκόραρε ο Αρμστρονγκ, η Κόβεντρι κέρδισε μόνο το ένα (1-1-3). Προσωπικά μου αρκούν για να ποντάρω στον άσο, υπενθυμίζω με μικρή μίζα...
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα