Στήριγμα στα Γιάννινα ο ΠΑΣ

Gazzetta team
Στήριγμα στα Γιάννινα ο ΠΑΣ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Πάμε να δούμε τις επιλογές μου ξεκινώντας από την Ιταλία. Η Παλέρμο υποδέχεται τη Ρόμα σε μία αναμέτρηση με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες. Οι μεν γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, παρά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ η Ρόμα από πλευράς της σε καμία περίπτωση δεν πείθει το τελευταίο διάστημα με τη θέση του Ρούντι Γκαρσιά να είναι ιδιαίτερη αμφίβολη μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του. Η άμυνα των «πρωτευουσιάνων» δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ενώ επιθετικά το ταλέντο του ρόστερ των «τζιαλορόσι» περισσεύει. Νομίζω πως η αναμέτρηση ξεκινά από το 1-1 και από εκεί και έπειτα θα περιμένω το ποια από τις δύο ομάδες θα πετύχει το 2ο γκολ ώστε να επιβεβαιωθεί το over που βρίσκεται σε απόδοση 1.87

Από τη Serie A της Ιταλίας, ας περάσουμε στη Γερμανία, εκεί που η Σάλκε αντιμετωπίζει την Κολωνία στο Γκιζελκίρχεν. Τέσσερις σερί νίκες μετρούν οι μπλε στο πρωτάθλημα, ενώ αν συμπεριλάβει κανείς και τις δύο επί ΑΠΟΕΛ και Αστέρα Τρίπολης για το Γιουρόπα Λιγκ, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εχει κάνει καλό ξεκίνημα και η Κολωνία στη φετινή Μπουντεσλίγκα παίρνοντας κάποιους σημαντικούς βαθμούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει. Νομίζω πως οι γηπεδούχοι δεν θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες κόντρα στην αντίπαλό της και ο άσος στο 1.72 έχει λογική.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα