Εχει δρόμο το Οπεν

Gazzetta team
Εχει δρόμο το Οπεν

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Αν μια φορά τέτοια τουρνουά είναι ανταγωνιστικά τότε φανταστείτε τι κακός χαμός πρόκειται να γίνει στην κατηγορία των γυναικών. Βεβαίως, δεν χρειάζεται να φτάσουμε στο τέλος ώστε να ανακαλύψουμε την Αμερική και ότι η κορυφαία αυτή την στιγμή είναι η Σερίνα Γουίλιαμς. Καλά καλά δεν ξεκίνησε το τελευταίο Grand Slam τουρνουά της χρονιάς και ήδη από την πρώτη μέρα παρακολουθήσαμε εκκωφαντικούς αποκλεισμούς. Όλα μπορούμε να τα υπομείνουμε, αλλά η απουσία της Σαράποβα θα είναι μέγα πλήγμα. Πως θα το αντέξω, δεν ξέρω, αλλά ας όψεται η κακή φυσική κατάσταση που βρίσκεται και δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί.
Μακροχρόνιο ποντάρισμα ομολογώ πως από τώρα δεν έχω κάνει , όσοι μάλιστα καταπιάνεστε και με τις γυναίκες δεν θα το πρότεινα από την πρώτη στιγμή. Βλέπετε δεν είναι μόνο ο τρόπος που έχει στηθεί το ταμπλό. Οι γυναίκες είναι απρόβλεπτες (και) στο άθλημα οπότε καλό θα ήταν να πάρουμε μια γεύση. Η Σερίνα είναι το φαβορί, βεβαίως, για αυτό δεν διαφωνεί κανείς, αλλά ποτέ δεν ήμουν λάτρης των πονταρισμάτων στα φαβορί πολλώ δε μάλλον σε ένα τουρνουά που διαρκεί δύο εβδομάδες.
Η Σερίνα βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταφέρει ένα ιστορικό ρεκόρ για την WTA, την κατάκτηση ενός ημερολογιακού Grand Slam, κάτι που έχει να το δει ο κόσμος από το 1988. Η κορυφαία αθλήτρια αυτή την στιγμή φαντάζει ικανή να το πράξει ωστόσο στο δρόμο της θα βρεθούν τενίστριες που θα θέλουν να της «κόψουν» τα φτερά και να πάρουν λίγη από τη λάμψη της, το θέμα είναι εάν θα μπορέσουν. Από εκεί και πέρα ποιες μπορούν να φτάσουν στον τελικό της Νέας Υόρκης και να κατακτήσουν το Μεγάλο Μήλο;
Μια από αυτές είναι η Σιμόνα Χάλεπ. Η Ρουμάνα βάσει των πρόσφατων εμφανίσεων της και της πορείας που έκανε στα τελευταία Premier τουρνουά εξασφάλισε την τελευταία στιγμή το Νο2. Αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τη συνάντηση με τη Σερίνα πριν τον τελικό. Λίγο πράγμα δεν το λες. Η 23χρονη αθλήτρια είναι ενδεχομένως η μόνη βάσει δυναμικής και εμπειρίας που μπορεί να της βάλει δύσκολα. Εχει ανεβάσει το ρυθμό της η Χάλεπ, βελτιώνεται η ψυχολογική της κατάσταση, κάτι που της λείπει μήνες τώρα, λόγω εξωαγωνιστικών θεμάτων. Το ρεκόρ της απέναντι στη Σερίνα αισιόδοξη δεν μπορεί να την κάνει (1-5), αλλά έχει βγάλει αρκετό πείσμα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και προσμένω να πάει μακριά.
Κάπου εδώ θα περιμένατε κάποιοι να αναφερθώ και στη συμπάθειά μου την Μπελίντα Μπένσιτς. Δεν θα μακρηγορήσω. Θέλω να δω πως το Νο12 πλέον του ταμπλό θα διαχειριστεί τα πρώτα παιχνίδια, θα είναι αξιοπρόσεκτο το πως θα αντιδρά όταν δεν θα έχει την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Μπορεί να το κάνω και για γούρι για αυτό και δεν θα την εκθειάσω για το ταλέντο που διαθέτει από την άλλη σας έχω κουράσει με την πιτσιρίκα. Το βέβαιο είναι πως είναι από τις αθλήτριες που μπορούν να παίξουν γενικότερα στα όρια τη Σερίνα.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα