Πέντε και σήμερα…

Gazzetta team
Πέντε και σήμερα…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Αντίστροφα μετράμε τις μέρες για την έναρξη του 39ου Ευρωμπάσκετ με τη διοργάνωση να διεξάγεται για πρώτη φορά σε διαφορετικές χώρες. Κάθε ένας εκ των τεσσάρων ομίλων θα έχει διαφορετική “γηπεδούχο” ενώ όλες οι νοκ άουτ αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Λιλ της Γαλλίας. Πέραν του τόπου διεξαγωγής, διαφοροποίηση υπάρχει και αναφορικά με τον τρόπο αφού πλέον θα υπάρχει μόλις μία φάση ομίλων, στους οποίους θα συμμετέχουν έξι ομάδες, με τις τέσσερις πρώτες να προκρίνονται στις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Πάμε όμως να ρίξουμε μιά πρωτή ματιά στις ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο τουρνουά.
Τα δεδομένα φαβορί
Η διοργανώτρια Γαλλία του Βινσάν Κολέ, αποτελεί κατά πολλούς ακλόνητο φαβορί για να κάνει το repeat, αφού είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και το 2013 στη Σλοβενία. Εχοντας αδιαμφισβήτητη ποιότητα και μεγάλο βάθος στο ρόστερ τους, οι «τρικολόρ» τα τελευταία χρόνια επιδεικνύουν μεγάλη σταθερότητα σε όλα τα τουρνουά σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Πρωτοστατούντος του σπουδαίου Τόνι Πάρκερ και με άξιους συμπαραστάτες τους Μπατούμ, Ντε Κολό και Ντιό, οι Γάλλοι στα χαρτιά... δεν έχουν αντίπαλο. Μοναδικό πρόβλημα για τον Κολέ η απουσία του βασικότατου σέντερ Αλεξί Αζινσά καθώς οι Νιου Ορλιαν Πέλικανς δεν του επέτρεψαν τη συμμετοχή του λόγω του μακροχρόνιου προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον αχίλλειο τένοντα.
Σε μία μεγάλη διοργάνωση δεν μπορείς να ξεγράψεις ποτέ την Ισπανία. Ακόμα και αυτή την Ισπανία με τα πολλά νέα πρόσωπα και τις αρκετά σημαντικές απουσίες. Με την επιστροφή του Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο τους μετά το 2012, οι Ιβηρες θέλουν να συμμετάσχουν ξανά σε τελικό μετά την αποτυχία τους τόσο στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ όσο και στο περυσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα που οι ίδιοι φιλοξένησαν. Παρά τις απουσίες των Ρούμπιο, Μαρκ Γκασόλ, Ιμπάκα, Καλντερόν και Ναβάρο, οι «φούριος ρόχας», έχοντας στη σύνθεση τους μονάδες όπως ο Πάου Γκασόλ, ο Ρούντι Φερνάντεθ αλλά και οι «τρελογκάρντ» της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ, Γιούλ και Σέρχι Ροντρίγκες, δεν μπορούν να έχουν άλλο στόχο πέρα από την κορυφή.
Εχοντας βρει την υγειά τους με το Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο και το νεανικό αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ταλαντούχο ρόστερ, οι Σέρβοι αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια συνταγή που τους έφτασε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας στο περυσινό καλοκαίρι. Με το Μίλος Τεόντοσιτς πιο ώριμο από ποτέ και διαθέτοντας επίσης τον MVP της φετινής Ευρωλίγκα, Νεμάνια Μπιέλιτσα αλλά και τον συνεχώς βελτιωμένο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς οι «πλάβι» δείχνει ικανοί να πραγματοποιήσουν άλλο ένα μεγάλο εξαιρετικό τουρνουά και γιατί όχι ακόμα και να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα