Από 2.30 έως 3.30

Gazzetta team
Από 2.30 έως 3.30

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Μακρατζάκη από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και μικρό μπάτζετ διότι βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική και οι ομάδες ακόμα κάνουν μεταγραφές. Όταν με το καλό τα ρόστερ ολοκληρωθούν, οι νέοι παίκτες ενσωματωθούν στο σύνολο και οι ομάδες βρουν ρυθμό, θα συζητήσουμε από διαφορετική βάση. Μέχρι τότε άλλωστε θα έχουν ξεκινήσει Φούτμπολ Λιγκ και Γ’ Εθνική και θα έχουμε σαφώς περισσότερες επιλογές, ενώ από σιγά – σιγά στο παιχνίδι θα μπει και η Κύπρος. Τέσσερα παιχνίδια θα αναλύσω, το ένα αυριανό και οι στοιχηματικές μου επιλογές θα είναι με αυξημένο ρίσκο, ώστε ακόμα και με 2/4 να είμαστε στο συν.
Καλές σχέσεις έχουν αναπτυχθεί μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, με αποκορύφωμα τις μετακινήσεις των Χαρίση – Κοροβέση πριν λίγους μήνες στον «δικέφαλο». Δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο, όμως πολλές φορές ακόμα και η ψυχολογία ότι «πάμε σε ένα γήπεδο που θα έχουμε καλή φιλοξενία», μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση. Δύσκολη έδρα ασφαλώς τα Γιάννενα, δυνατή ομάδα και φέτος ο ΠΑΣ, ανέτοιμος ακόμα ο ΠΑΟΚ, όμως λέω να το ρισκάρω. Άλλωστε μετά την εντός έδρας «γκέλα» με την Ξάνθη, οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν την νίκη στους Ζωσιμάδες, διαφορετικά θα βρεθούν στο -4 ή στο -5 από την κορυφή από πολύ νωρίς. Ο Τούντορ θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους νεοαποκτηθέντες (Σάμπο, Ζάιρο σίγουρα, πιθανότατα και Λέοβατς), η ενδεκάδα που ετοιμάζει μου αρέσει και περιμένω από τον ΠΑΟΚ να εμφανιστεί βελτιωμένος. Εκτιμώ πως έστω και δύσκολα το «διπλό» θα επαληθευτεί και το 2.30 που βλέπω δεν είναι αδιάφορο.
Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο να παίξει σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει (το παλεύει ο Βεργέτης να βρει την κατάλληλη «χημεία»), ωστόσο με τους παίκτες που έχει μεσοεπιθετικά (Λανθαρότε, Φούντας, Μάσα, Γιάννου – αλλά και ο Μπερτόλιο που θα απουσιάσει σήμερα), ειδικά στην έδρα του θα βλέπουμε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις. Για τον Παναιτωλικό τα είχα γράψει και πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, προβληματίζει έντονα και δύσκολα θα είναι στο ίδιο επίπεδο με την περσινή σεζόν. Αυτό που είδα πάντως στην πρεμιέρα είναι μία ομάδα (παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γκολ) να προσπαθεί να δημιουργήσει και όχι να καταστρέψει, μία ομάδα που ακόμα και όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν έπαιξε παιχνίδι σκοπιμοτήτων και δεν κλείστηκε στην άμυνα (κάτι που πλήρωσε). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το over βρίσκεται στο 2.30 και θεωρώ πως οποιαδήποτε απόδοση από 2.00 και πάνω «κρύβει» αξία.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα