Age of empires…στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Age of empires…στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αν σας έχει πιάσει… ζαλάδα κοιτώντας το κουπόνι, μην ανησυχείτε. Σε όλους (μας) συμβαίνει. Τέτοιο όγκο αγώνων δεν έχουμε… ξαναματαδεί και η απορία μας πλέον είναι πού βρίσκεται (αν βρίσκεται…) το «ταβάνι». Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ας ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Καταρχάς, είναι πρακτικά αδύνατον ένα έντυπο να καλύψει όλα αυτά τα ματς. Οχι μόνο λόγω σελίδων, αλλά διότι η ενημέρωση σε κάποια πρωταθλήματα είναι από ελλιπής έως ανύπαρκτη. Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει παρακολουθήσει πρωτάθλημα Γ’ Φινλανδίας; Οποιος το έχει κάνει, μπράβο του. Εμείς όμως ούτε ξέρουμε αυτό το πρωτάθλημα, ούτε θα το μάθουμε. Μιλάμε για ερασιτεχνικές ομάδες, που αγωνίζονται μεταξύ συγγενών και φίλων, με αμιγώς ερασιτέχνες που το πρωί εργάζονται στο… συνεργείο της γειτονιάς τους και το απόγευμα πηγαίνουν για προπόνηση. Αν λοιπόν θέλετε να βάλετε τα χρήματά σας σε τέτοιου είδους ματς, με γεια σας, με χαρά σας. Εμείς δεν πρόκειται να σας ωθήσουμε…
Πάμε τώρα και στη σχέση εμπιστοσύνης που (θέλουμε να) πιστεύουμε ότι έχουμε χτίσει εδώ και 9 χρόνια. Οποιαδήποτε ανάλυση, οποιουδήποτε αγώνα, οποιασδήποτε διοργάνωσης που έχει δημοσιευθεί στην KING BET έχει περάσει από… κόσκινο. Ο αρμόδιος συντάκτης έψαξε το ρεπορτάζ από πολλές πλευρές και παρουσίασε όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας παίκτης για να ποντάρει, ανεξαρτήτως τού αν πέρασε ή όχι η πρότασή του. Οσο… γοητευτικό «άθλημα» είναι το στοίχημα, άλλο τόσο δύσκολο γίνεται με την πάροδο των ετών. Δική μας «υποχρέωση», εφόσον πάτε στο περίπτερο και αγοράζετε την εφημερίδα, είναι να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για όλα τα ματς που επιλέγουμε να αναλύουμε κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Για παράδειγμα, στο σημερινό φύλλο θα βρείτε ρεπορτάζ και προτάσεις για 400 περίπου αγώνες, ικανός αριθμός για να φτιάξετε τα δελτία σας τούτο το γουικέντ. Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να προτείνουμε σημεία από καμιά 10αριά (ξεπεσμένα) πρωταθλήματα, με παγκοσμίως άγνωστες ομάδες που μπήκαν στο κουπόνι, ενώ σε ορισμένα άλλα θα βρείτε τις βαθμολογίες και τις αποδόσεις, απλώς και μόνο για να έχετε μια εικόνα και εσείς αποφασίζετε αν θα παίξετε ή όχι. Τέλος πάντων, αυτή την κουβέντα θα την αναπαράγουμε σε πρώτη ευκαιρία, θέλαμε όμως να γνωρίζετε τη θέση μας στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.
Για το πρόγραμμα του τετραημέρου, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε ιδιαίτερα. Για τα περισσότερα πρωταθλήματα (τα μεγάλα κυρίως) είναι η αγωνιστική πριν από τη διακοπή λόγω προκριματικών EURO, άρα έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Και όταν αποφασίσαμε να επιλέξουμε το κορυφαίο ματς για να το… μοστράρουμε στην πρώτη σελίδα, δεν χρειάστηκαν πάνω από 5 δευτερόλεπτα. Απαντες συμφωνήσαμε ότι το Ρόμα – Γιούβε… υπερέχει ξεκάθαρα, λόγω αντιπαλότητας και λόγω του θερμού κλίματος που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια.
Να… καλωσορίσουμε, τέλος, και δύο νέες σελίδες, όπου θα βρίσκεται συγκεντρωμένες τις πιο δυνατές προτάσεις των συντακτών από τα… δευτερεύοντα πρωταθλήματα (Ρωσία, Ουκρανία, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία κ.λπ.) και από όλη τη Λατινική Αμερική. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη με πολύ Ευρωμπάσκετ…
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Φορτώνουν τα δίχτυα
Billaras (Betsellers): Κοντράρονται και οι δύο
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Οι Λονδρέζες να κερδίζουν
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Πληρώνει ο… σεφτές της Γαλατά
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Η αντεπίθεση της Ιντερνασιονάλ
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Πληρώνει τα κενά στην άμυνα
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): «Πελατειακές» σχέσεις
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Πού συμφέρει να παίζουμε…
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Οι «δράκοι» από το Λέιτον
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Δώσ’ της άλλη μία ευκαιρία!
Bαγγέλης Λυκάκης: Αήττητος στο «Πιθχουάν» ο Σιμεόνε
Παναγιώτης Τράγος: Φοβάμαι τη διόρθωση
Πάνος Γαρίδης: Ο φόβος φυλάει τα έρμα
Γεράσιμος Μανωλίδης: Ημέρεψαν «λύκοι» και «πουλάρια»
Νίκος Μπέλτσος: Απόδοση-ανέκδοτο
Γιάννης Μακρατζάκης: Ολη η Ελλάδα έπαιζε «διπλό»
Μάρκος Xάννα: «Πειρατές» όνομα και… πράγμα!
Γιάννης Αλυσανδράτος: Στο δικό τους ρυθμό
Σταμάτης Δημάκης: Clasico στην Καλιφόρνια
Χρήστος Στεργίου: Ποιος να μας το ‘λεγε…
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Ερωτηματικό ο Τέβες
Γιώργος Πετρίδης: Τα... κατάλοιπα του αποκλεισμού
Μίλτος Ζωγράφος: Ψυχολογία και φόρμα
Αντώνης Οικονομίδης: V(ictor) for Besiktas!
Ντενίς Μάρκο: Μήπως φταίει (και) ο Καβενάγκι;
Γιάννης Καραγιάννης: «Πονηρή» έξοδος για Χαρτς
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Ξεκίνημα με το δεξί
Γιώργος Κωστομοίρης: Για την πρώτη νίκη η Ερφουρτ!
Σταμάτης Σαμαράς: Αποστολές εκτός για Ουράβα και Κασίμα
Μύρωνας Καλογεράκης : Αγωνιστική των φαβορί
Socrates: Επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα
Κώστας Σφήκας: Η Φόρεστ Γκριν και οι... άλλες
Χρήστος Χρυσαΐτης: Δεύτερο σερί ντέρμπι για τη Σέρο
Γιώργος Σινάπης: Πιο χαμηλά γίνεται;
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Για τα μάτια του κόσμου
Δημήτρης Κοντοές: «Ασανσέρ» στην κορυφή
Γιώργος Ζάκκας: Παίζει χωρίς αντίπαλο
Γιώργος Βλαντής: Επίδειξη δύναμης
Σταύρος Πραβής : Ακατάλληλη ξανά η Λιβαδειά
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα