Το καλοπληρωμένο χάντικαπ, τα σετ και η φόρμα

Gazzetta team
Το καλοπληρωμένο χάντικαπ, τα σετ και η φόρμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Στις 21:00 περίπου η Κριστίνα ΜακΚέιλ (Νο62) αντιμετωπίζει την Κοκό Βαντεβέγκε (Νο33). Δεν φαίνεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση το Νο62, στον αντίποδα η συμπατριώτισσα της συνεχώς βελτιώνεται και διάγει περίοδο φόρμας. Ενώ σε σκληρή επιφάνεια έχει καλύτερο ρεκόρ ως τώρα. 5-5 το Νο 33, 3-5 το Νο62. Αναμενόμενο που δεν δίνεται ακλόνητο φαβορί η Βαντεβέγκ αλλά και πάλι μου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη ως αθλήτρια. Η ΜακΚέιλ δεν είναι ατάλαντη, ωστόσο όταν δεν πηγαίνει το παιχνίδι στα μέτρα της βραχυκυκλώνει. Στο 1.55 η επικράτηση της Βαντεβέγκε.
Το φαβορί θα κοντράρω στη συνάντηση της Κριστίνα Μλαντένοβιτς με την Σαμάνθα Στόσουρ. Η Στόσουρ, Νο21, του ταμπλό, αναμένεται να έχει δύσκολη πρεμιέρα. Αδικείται από το σετ η Μλαντένοβιτς, στην σκληρή επιφάνεια είναι ιδιαιτέρως ικανή, και σε αυτή έχει δώσει τους περισσότερους αγώνες. Η Στόσουρ έχει το πάνω χέρι στο μεταξύ τους head-to-head καθώς έχει επικρατήσει και στις τρεις συναντήσεις τους. Οι δυο όμως ήταν στο χώμα, ενώ και στις δυο τελευταίες η πιτσιρίκα της πήρε και σετ. Θα εμπιστευτώ την 22χρονη αθλήτρια, παρά τα 9 χρόνια που τις χωρίζουν όπως και το γεγονός. Είναι πιο γρήγορη, βγάζει τσαμπουκά και στα τελευταία δυνατά τεστ έδειξε καλό πρόσωπο.
Η Στόσουρ είναι εξαιρετική και αυτή το τελευταίο διάστημα ωστόσο δεν προσμένω άνετη επικράτηση. Η αναμέτρηση είναι πιο δύσκολη από όσο δείχνει το σετ. Για τους παραπάνω λόγους, κράτησα το ειδικό στοίχημα να πάει το παιχνίδι σε τρία σετ (2.45), αλλά δεν γινόταν να παραβλέψω και την επικράτηση της Μλαντένοβιτς με το χάντικαπ των 3,5 games. Φαντάζει καλοπληρωμένη επιλογή καθώς η Γαλλίδα λόγω της εμπειρίας που έχει αποκομίσει εσχάτως μπαίνει με διαφορετικό αέρα απέναντι στα μεγάλα ονόματα. Στο 1.95 η συγκεκριμένη επιλογή.
Κατά νου είχα και την επικράτηση της Μπελίντα Μπένσιτς. Μεγάλη συμπάθεια η πιτσιρίκα, από τα next big things του αθλήματος, μην τα ξαναλέμε, ωστόσο την άφησα στην ησυχία της. Δεν ξέρω κατά πόσο θα φορτσάρει στην πρεμιέρα, αντιμετωπίζει μια αθλήτρια στα μέτρα της αλλά πολλές φορές στον πρώτο γύρο ψάχνεται λίγο. Ενώ την μοναδική φορά που συνάντησε την Σμίτκοβα ηττήθηκε. Θα κάτσω να την παρακολουθήσω το βράδυ, οπότε στην περίπτωση που προκύψει κάτι αξιόλογο για το live θα το αναφέρω στο φόρουμ του bxpbet.com.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα