In Bruges στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
In Bruges στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Απολαυστική η περασμένη εβδομάδα για τους συλλόγους που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη. Εξάλλου, δεν είναι σύνηθες να «εισπράττουμε» τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που έχουμε να το ζήσουμε. Και μάλιστα, όλα τα ματς είχαν σασπένς, μας έκαναν να σηκωθούμε από τον καναπέ μας πολλές φορές. Τώρα, τούτο το τριήμερο περιμένουμε την… ολοκλήρωση των πανηγυρισμών μας. Τι ζητάμε; Να περάσουν και οι τρεις στα πλέι οφ. Καθόλου δύσκολο…
Πιθανότατα, τη μεγαλύτερη ανηφόρα έχει να διαβεί ο Παναθηναϊκός. Το Μπριζ είναι μια πανέμορφη πόλη για να την επισκεφθεί κάποιος, αλλά καθόλου εύκολος προορισμός για μια ομάδα όταν πάει να αντιμετωπίσει την Κλαμπ. Θα θυμάστε ίσως τα περσινά επιτεύγματα των Βέλγων στο Γιουρόπα Λιγκ. Μία ήττα έκαναν και γι’ αυτό δεν έφτασαν πιο μακριά από την 8άδα. Με τον ίδιο βηματισμό μπήκαν και στο ματς της Λεωφόρου, κάλλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 10λεπτο με 2-0, αλλά δεν το έκαναν και έτσι ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, ξεπέρασε όσα εμπόδια του παρουσιάστηκαν (χαμένο πέναλτι, αποβολή) και έφτασε στη σημαντικότατη νίκη. Τι σημαίνει αυτό το 2-1; Οτι οι «πράσινοι» πάνε για δύο αποτελέσματα αύριο στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», ότι μετέφεραν το άγχος στους αντιπάλους τους και ότι η πρόκριση περνάει από τα δικά τους πόδια. Να πούμε και σε τι μεταφράζεται οικονομικά η παρουσία στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ; Επτά εκατομμύρια μίνιμουμ. Με προοπτική να ξεπεράσουν τα 20, αν η ομάδα μπει στους ομίλους. Τρελά λεφτά, δηλαδή.
Για τον ΠΑΟΚ, το… φράγμα των Σλοβάκων αποδείχθηκε αρκετά υψηλό. Εγινε πιο υψηλό μετά την αποβολή του Βίτορ στο 2ο λεπτό, αλλά αρκούσε ένα υποδειγματικό πλασέ του προικισμένου Λούκας για να ξεπεραστεί. Ασφαλώς, το 1-0 δεν αποτελεί εγγύηση πρόκρισης, αλλά με βάση την εικόνα της Τούμπας, καλά κάνει ο Ιγκόρ Τούντορ και δηλώνει αισιόδοξος. Οταν παίζεις για ένα ολόκληρο ματς με παίκτη λιγότερο, κάνεις 2-3 κλασικές ευκαιρίες και ψάχνεις το γκολ μέχρι το 90’, ε, δικαιούσαι να νιώθεις ανώτερος από τον αντίπαλό σου.
Το ίδιο ανώτερος (ή, μάλλον, απόλυτο αφεντικό) ένιωσε και ο Ατρόμητος στη Στοκχόλμη. Παλικαρίσια εμφάνιση, αντρίκια νίκη, τεράστιο προβάδισμα. Οι Περιστεριώτες μπήκαν στο ματς λες και έχουν… φάει με το κουτάλι την Ευρώπη, με τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που επέβαλαν οι συνθήκες, και κάπως έτσι έφυγαν από κει με μια πολύ μεγάλη νίκη. Οσο για τα… φαντάσματα της Σεράγεβο που κυκλοφορούν από πέρσι στις γειτονιές της αθηναϊκής συνοικίας, αναμένεται να εξαφανιστούν μια και καλή μεθαύριο…
Σχεδόν ίδιο με το αντίστοιχο κουπόνι της περασμένης Τρίτης αυτό που έχετε στα χέρια σας. Με 15 ζευγάρια από τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ (σφαγή σε Πράγα, Λβιβ, Αμστερνταμ) και 29 στο Γιουρόπα Λιγκ (το 4-0 της Βοϊβοντίνα επί της Σαμπντόρια έκανε πάταγο…) που θα ξεκαθαρίσουν ποιες ομάδες θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή περιπέτειά τους. Εχουμε, επίσης, τον δεύτερο τελικό στο Λιμπερταδόρες (το 0-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για Ρίβερ και Τίγκρες), αγώνες από Αμερική, Βραζιλία, Ισλανδία, Λιθουανία, Εσθονία, Μεξικό, Αργεντινή, με πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο ρεπορτάζ. Και επειδή πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά σε… χειμωνιάτικο κλίμα, στο σημερινό φύλλο θα βρείτε 9 μεγάλα αφιερώματα. Η Πρέμιερ Λιγκ (πήγαμε στις παραλίες της Ανδρου να… μαζέψουμε τον Μάκη Μηνδρινό για να γράψει το σχετικό δισέλιδο), η Τσάμπιονσιπ και η Α’ Αγγλίας (δώσαμε… προαγωγή στον Γιάννη Αλυσανδράτο), η Β’ Αγγλίας (ο Μάρκος Χάννα δεν αφήνει τη League 2, λες και είναι δική του…), η Α’ Ολλανδίας (έχουμε την αίσθηση ότι ο Νίκος Μπέλτσος ασχολείται με τις «τουλίπες» από τότε που πήγαινε Δημοτικό), η Α’ Γαλλίας (ο Χρήστος Στεργίου δεν αντέχει άλλο την Παρί στο θρόνο…) και οι τρεις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας (ωραίο Σ/Κ πέρασε ο Γιάννης Καραγιάννης) στη διάθεσή σας ώστε να είστε πανέτοιμοι ενόψει της πρεμιέρας σε λίγες μέρες. Τα ξαναλέμε την Παρασκευή. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ευκαιρίες στους επαναληπτικούς
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Γλυκόπικρη σοκολάτα
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ανορθογραφίες
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Με 86% πιθανότητες ο Παναθηναϊκός
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Τόπος παραμύθι
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα