Αλλοτε χάνεις, άλλοτε κερδίζεις

Gazzetta team
Αλλοτε χάνεις, άλλοτε κερδίζεις

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Καλησπέρα σε όλους! Με τον χρόνο να πιέζει για το κλείσιμο της εφημερίδας της Τρίτης και τις λιγοήμερες διακοπές στο μυαλό μου, συνεχίζουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις ύστερα από ένα απογοητευτικό Σαββατοκύριακο.
Το περνάω εν τάχει και μακάρι να μην ξανάρθει. Αλλοτε χάνεις, άλλοτε κερδίζει (όπως είναι ο σημερινός τίτλος), το θέμα είναι να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι. Τόσο στο στοίχημα, όσο και στην ζωή. Φεύγουμε από τα... φιλοσοφικά και πάμε στα στοιχηματικά.
Σήμερα κρατάω μία δυάδα, με το πρωτάθλημα της Λετονίας και της Γερμανίας. Στην χώρα της Βαλτικής θάλασσας, στο κλείσιμο της 16ης αγωνιστικής η Ντόγκαβπιλς φιλοξενεί την «φοιτητική» ομάδα της Μέτα. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το μοναδικό εισιτήριο των πλέι αουτ με την γηπεδούχο Ντόγκαβπιλς να υπερτερεί λόγω εμπειρίας και μεγαλύτερου ρόστερ. Η πανεπιστημιακή ομάδα της Μέτα όμως, διαθέτει το ταλέντο, την όρεξη και την θέληση να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία χωρίς την διαδικασία των πλέι- αουτ. Έστω για ένα ημίχρονο θα το παλέψουν και θα τους στηρίξουμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο.
Τέλος, θα κρατήσω τον άσο από το Λειψία - Γκρόιτερ Φιρτ. Οι γηπεδούχοι έχουν ενίσχυθεί σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο και αν δυσκολεύτηκαν στην πρώτη αγωνιστική (παρότι ξεκίνησαν με το δεξί) λόγω μη δεσίματος του ρόστερ, δύσκολα μπορούμε να τους κοντράρουμε στην σημερινή αναμέτρηση. Αντίπαλός της, μία Γκρόιτερ η οποία ναι μεν είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο έχει κάποιες απουσίες από το σημερινό ματς που θα αλλάξουν την εικόνα της.
Κάντε LIKE στη σελίδα του bxpbet.com στο Facebook και ενταχθείτε για στοιχηματική... κουβέντα στην παρέα του φόρουμ!
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα