Από Ιούλιο…χειμώνα

Gazzetta team
Από Ιούλιο…χειμώνα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Από Μάρτη, καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα, μια από τις πιο γνωστές ελληνικές παροιμίες παραφράζω κάπως στο εναρκτήριο blog της σεζόν. Ένα από τα πρωταθλήματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλη την ποδοσφαιρική χρονιά, η γαλλική Ligue 2, έχει έναρξη απόψε. Με το ημερολόγιο να γράφει ακόμη Ιούλιος και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς σε πολλές περιοχές της χώρας, εμείς καλούμαστε να πούμε έναν… άτυπο «καλό χειμώνα». Καλώς σας βρήκα λοιπόν τους «παλιούς», καλώς ορίσατε οι «νέοι». Από σήμερα και μέχρι τα μέσα Μαΐου θα τα λέμε τόσο από την KingBet όσο και από το Kingbet.net για ο,τι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα Γαλλίας.
Μετά την απαραίτητη πρώτη παράγραφο, είναι η ώρα να μπούμε στο …ψητό. Μιας που έγραψα πιο πάνω για την εφημερίδα, όσοι την έχετε στα χέρια σας γνωρίζετε ήδη πως η βασική μου επιλογή έρχεται από το αυριανό Μετς-Λανς. Προς το παρών όμως ας επικεντρωθούμε στο σήμερα. Ούτως ή άλλως το ποντάρισμα θα ήταν διστακτικό και χαμηλό, μέχρι να πάρουμε μια εικόνα των ομάδων, οι χθεσινοβραδινές όμως ειδήσεις με ωθούν στο να κατεβάσω κι άλλο τη μίζα.
Αναφέρομαι στον άσο της Ρεντ Σταρ (ή Ερυθρό Αστέρα 93 όπως προτιμά ο ΟΠΑΠ). Η πρωταθλήτρια της περσινής National είναι ένα εξαιρετικά επιθετικογενές σύνολο, με καλή παρουσία στα φιλικά και ένθερμο κοινό, το οποίο θα την ακολουθήσει στο σύντομο (περίπου μισή ώρα) ταξίδι στη γειτονική πόλη, που θα υποδεχθεί την Κρετέιγ. Κατά την ανακοίνωση της αποστολής χθες αργά το βράδυ κρίθηκαν ανέτοιμοι ο μεγάλος σταρ Μπεγιόν και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Κααμπουνί, που ήρθε φέτος από την Μπορντό. Οι δύο αυτές απουσίες με «κρατάν» κάπως αλλά και πάλι έχω λόγους για να επιλέξω τον άσο. Αρχικά, από την πλευρά της ίδιας της νεοφώτιστης, το γεγονός πως επιθετικά έχει κι άλλες λύσεις. Στην κορυφή της επίθεσης συνεχίζει ο πρώτος σκόρερ πέρσι Λεφά (21 γκολ) ενώ στο πλάι του θα δούμε τον Αλγερινό Μπουαζά που έχει περάσει και από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ . Επειτα η φετινή Κρετέιγ, που είναι για κόντρα. Μιλάμε για μια ομάδα που θα αναγκαστεί να αλλάξει τελείως το στυλ ποδοσφαίρου της. Τέσσερα βασικά γρανάζια της, οι μέσοι Σεκ, Ν΄Ντοι και οι επιθετικοί Πικιόν, Εσομπέ, αποχώρησαν το καλοκαίρι, κάνοντας τη να χάσει το βασικότερο συστατικό της. Θα θυμάστε, όσοι παρακολουθείτε το πρωτάθλημα, πως πέρσι η Κρετέιγ ήταν το πιο αθλητικό σύνολο στην κατηγορία. Ξεχάστε το! Ο Φροζέ είναι αναγκασμένος να δουλέψει ένα νέο πλάνο και να δημιουργήσει έναν καινούριο κορμό. Αυτό, όπως τόνισε και ο ίδιος, θα χρειαστεί χρόνο. Και μεταγραφές θα συμπληρώσω εγώ.
Στην άλλη επιλογή της ημέρας, θα κρατήσω το Over στην αναμέτρηση της Νιμ με την Εβιάν. Η γηπεδούχος είναι ένα άκρως επιθετικό σύνολο, που πέρσι μας χάρισε ορισμένα εκ των πιο χορταστικών παιχνιδιών στη σεζόν. Ο τρόπος δεν αλλάζει ούτε φέτος, πόσο μάλλον όταν η ανάγκη για νίκες έχει μεγαλώσει, με την ποινή των -8 βαθμών που τις επιβλήθηκε. Για νίκη σε κάθε γήπεδο θα αγωνίζεται και η Εβιάν, έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο Βόσνιος Σούσιτς που ντεμπουτάρει στον πάγκο της, αλλά αυτό ορίζει και η κοινή λογική, όταν μιλάμε για μια ομάδα με στόχο την πρώτη θέση.

Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα