Παιχνίδι διημέρου

Gazzetta team
Παιχνίδι διημέρου

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Αρχικά, από το πρόγραμμα της ημέρας θα αφήσω στην άκρη τόσο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού όσο και αυτή της Φενέρ, το καθένα από αυτά θα τραβήξει το στοιχηματικό ενδιαφέρον για ποικίλους λόγους. Πάμε λίγο πιο βόρεια και συγκεκριμένα προς Δανία μεριά, εκεί η Μίντιλαντ τίθεται αντιμέτωπη με τον ΑΠΟΕΛ. Δυνατό ματς καθώς από την μια οι Δανοί έχουν ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα την έως τώρα σεζόν ενώ και ο ΑΠΟΕΛ βγάζει ανταγωνιστικό και πάθος.
Η οικοδέσποινα πάντως δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις της κόντρα στην Λίνκολν, πάντως ούτε ο ΑΠΟΕΛ μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Πήρε αντρίκεια πρόκριση επί της Βαρντάρ, δικαίως όμως καθώς και στα δυο παιχνίδια ήταν καλύτερος. Απουσιάζει η ομοιογένεια μέχρι στιγμής, προβληματίζει στα τελειώματα των φάσεων. Ο Πασιένσια έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, ωστόσο αυτές οι αδυναμίες είναι αναμενόμενες καθώς έχουν γίνει κάμποσες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Κοντολογίς, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να φαντάζει ανώτερος ποιοτικά και σε εμπειρία ωστόσο σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους δυο αντιπάλους, ως συνέπεια κρατώ το Χ ημίχρονο. Παρατηρείται εξάλλου δυσκολία στο δημιουργικό κομμάτι και από τους δυο, ενώ η Μίντιλαντ συνηθίζει να σκοράρει από στατικές φάσεις.
Οι επιλογές κλείνουμε με το συνδυασμό under και άσο στην συνάντηση του «Σέλτικ Παρκ». Οι Bhoys είναι πιο υποψιασμένοι φέτος, προς το παρόν τους βλέπω πιο πειθαρχημένους και ετοιμοπόλεμους. Μπορεί να είχα σούρει τα εξ αμάξης πέρσι στον Ρόνι Ντάιλα ωστόσο επιβεβαιώθηκε από την μέση της σεζόν και έπειτα η άποψη ότι ο εν λόγω τεχνικός χρειάζεται χρόνο ώστε να εφαρμόσει την φιλοσοφία του εξού και οι γκέλες και οι μέτριες εμφανίσεις που παρατηρήθηκαν πέρσι. Η Καραμπάγκ είναι μια αξιόμαχη ομάδα, δεν είναι Στιάρναν, διαθέτει ικανούς επιθετικούς αλλά απέναντι σε «κλειστές» άμυνες τα βρίσκει σκούρα, ενώ πελαγώνει όταν ο σούπερ-σταρ της, ο Ρεϊνάλντο εγκλωβίζεται. Φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση η Σέλτικ μπορεί να πάρει το ματς στη Γλασκώβη, ο άσος όμως δεν αποτελεί ευκαιρία για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Για αυτό το λόγο και καταφεύγω στο combo καθώς θεωρώ πως θα δυσκολευτεί μέχρι ενός βαθμού ο σκωτσέζικος σύλλογος.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα