Στο ίδιο μοτίβο

Gazzetta team
Στο ίδιο μοτίβο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!


Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης η Νιέντερκορν, στάθηκε άτυχη, καθώς ο γκολκίπερ της Σάμροκ και το δοκάρι τής στέρησαν το γκολ. Δοκάρι είχαν και οι Ιρλανδοί στο ξεκίνημα του ματς. Ο Πατ Φένλον παρέταξε την ομάδα του στο Λουξεμβούργο με στόχο να κρατήσει το μηδέν και τα κατάφερε. Σχετική ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα του Ολιβιέ Τσιαντσανέλι, καθώς στην επανεμφάνισή της μετά από 33 χρόνια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έδειξε καλά στοιχεία. Ορεξάτη, μπήκε δυνατά και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και ήταν απειλητική, υπερτερώντας σε όλους τους στατιστικούς τομείς. Δεν περιμένω μεγάλη διαφορά -σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση- όσον αφορά το αγωνιστικό μοτίβο των δύο ομάδων. Πρώτος στόχος για αμφότερες είναι το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα ό,τι βγει μπροστά. Οπως και την περασμένη Τρίτη, έτσι και τώρα, θα παώ με το under.


Καλή εμφάνιση, όχι όμως και τρίποντο για την Γκάλγουεϊ κόντρα στη Σλίγκο (1-1, πρώτη ισοπαλία φέτος). Απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Τόμι Νταν, ο οποίος είδε το σύνολό του να παραμένει με μία νίκη τον τελευταίο μήνα. Διόλου εύκολο το έργο της Ντάνταλκ στο ντέρμπι του Λάουθ, στο τέλος όμως χαμογέλασε (2-1 την Ντρόχεντα). Αν και είχε συντριπτική κατοχή και τριπλάσιες τελικές, εγκλωβίστηκε στην πολυπρόσωπη άμυνα της αντιπάλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μίναν, σημείωσε και τα δύο γκολ.Αξίζει να σημειωθεί ότι κατάφερε να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ και στα 20 τελευταία παιχνίδια της. Δεν συνηθίζει να «τρέχει» πολύ σε τέτοια παιχνίδια η Ντάνταλκ, ωστόσο η «αφέλεια» που βγάζει στο χορτάρι η Γκάλγουεϊ μπορεί να οδηγήσει σε ανοιχτό παιχνίδι. Σε αυτό το σενάριο ευνοείται το over.


Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα