Λεφτά στην… τράπεζα, στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Λεφτά στην… τράπεζα, στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το δημοψήφισμα πέρασε, τα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν ηχηρά (και απολύτως σαφή…), καιρός να πάμε παρακάτω. Οχι, όμως, πολύ… παρακάτω. Οι πολιτικές εξελίξεις συνεχίζουν να μας επηρεάζουν, τώρα ειδικά που βρισκόμαστε πάλι εν μέσω διεργασιών, συζητήσεων και προτάσεων για συμφωνία. Το πλέον θετικό όμως είναι ότι μετά από μία έντονη (μέχρι τα άκρα…) εβδομάδα, ο διχασμός δεν «πέρασε». Οι Ελληνες έμειναν ενωμένοι, το έδειξαν το βράδυ της Κυριακής, το έδειξαν και χτες. Οσο για κάποιους που ακόμα κραυγάζουν, άδικα το κάνουν. Δεν τους ακούει κανείς…
Ας γυρίσουμε λοιπόν στα στοιχηματικά. Αφήσαμε πίσω μας το Κόπα Αμέρικα, με τον θρίαμβο των Χιλιανών (απολύτως δίκαια), την αποτυχία της Αργεντινής να φτάσει στην κατάκτηση, το αλέγκρο ποδόσφαιρο που έπαιξε το Περού και το νέο χαστούκι που δέχτηκαν οι Βραζιλιάνοι. Τι άλλο έμεινε; Οσα γραφικά ειπώθηκαν για τον Μέσι: από loser (Θεός φυλάξοι…) μέχρι «καταραμένος να μείνει άτιτλος με την Εθνική του». Κανένας σεβασμός… Τέλος πάντων, από αύριο μέχρι τις 26 του μήνα, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας λίγο πιο πάνω από τη Λατινική Αμερική. Στη Βόρεια & Κεντρική συγκεκριμένα. Το Γκολντ Καπ ανοίγει τις πύλες του, υποδεχόμενο 12 ομάδες, τις εξής… δύο: το Μεξικό και τις ΗΠΑ. Αυτές μονοπωλούν τους τίτλους, αυτές είναι και σε τούτη τη διοργάνωση τα μεγάλα φαβορί, αυτές θα πάρουν πάνω τους τα περισσότερα πονταρίσματα. Εξάλλου, λογικά θα τις δούμε στον τελικό και εκεί θα φανεί ποια είναι πιο έτοιμη. Για να καταλάβετε πόση σημασία δίνουν και οι δύο στο Γκολντ Καπ, αρκεί να αναφέρουμε ότι οι μεν ΗΠΑ προετοιμάζονται εδώ και μήνες, ενώ οι Μεξικανοί παρέταξαν τα… τρίτα στο Κόπα Αμέρικα για να έχουν ξεκούραστους τώρα τους… καλούς.
Φεύγουμε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και ερχόμαστε σε γνώριμα λημέρια. Ευρωπαϊκά. Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη διεξάγονται 54 ματς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, οι επαναληπτικοί του 1ου προκριματικού γύρου. Τι διδαχθήκαμε από τα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας; Οτι πολλά γνωστά ονόματα παρουσιάστηκαν ανέτοιμα και παραμένει άγνωστο αν μέσα σε λίγες μέρες μπορούν να αλλάξουν… προφίλ. Εξάλλου, όπως λέγαμε πριν από τρία φύλλα, αυτές οι προκριματικές φάσεις αποτελούν ευκαιρία για τους… θηρευτές μεγάλων αποδόσεων, καθώς οι μπουκ είναι -συνήθως- αδιάβαστοι.
Κατά τα λοιπά, στο τρέχον κουπόνι έχουμε πλήρες πρόγραμμα σε Α’ Βραζιλίας (φοβερός ο συνωστισμός στην κορυφή), Β’ Βραζιλίας, Παραγουάη (δεύτερη αγωνιστική στο Κλαουσούρα), Β’ Αργεντινής, Β’ Ιαπωνίας, Κορέα, συν εξ αναβολής ματς από Ιρλανδία, Σουηδία και Φινλανδία. Κρατήσαμε για το τέλος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, όπου συμμετέχει (με φιλοδοξίες μάλιστα) η Εθνική μας ομάδα. Η διοργάνωση ξεκίνησε χτες και θα ολοκληρωθεί σε 10 μέρες. Αυτά ως μια πρώτη γεύση για το τι συναντάμε το ερχόμενο τριήμερο. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στο μικροσκόπιο το Γιουρόπα Λιγκ
Billaras (Betsellers): Από το 3.50 στο 1.29!
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Μια Ευρώπη γεμάτη νάρκες!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Μια Ευρώπη γεμάτη νάρκες!
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Εμβόλιμοι άσοι
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Gold Cup: Η παρουσία των ομάδων στους ομίλους
Αναλύουν
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Κοιτάζει την κορυφή
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Νικηφόρο ντεμπούτο για Σιέρα
Σταμάτης Σαμαράς: Επτά ματς σε έναν μήνα
Socrates: Πάθημα που δεν έγινε μάθημα
Νίκος Μανουσογιαννάκης: «Διπλά» για καλό ποντάρισμα
Χρήστος Χρυσαΐτης: Ντέρμπι σε ασπρόμαυρο φόντο
Δημήτρης Σιώρης: Προεδρική στήριξη
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα