Τι παίζεται για την Ελλάδα και τέσσερα σημεία από το Γιουρόπα

Gazzetta team
Τι παίζεται για την Ελλάδα και τέσσερα σημεία από το Γιουρόπα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κοσμά Παπαϊωάννου από το strangebet.net.
Ας δούμε τα στοιχήματα και τις αποδόσεις τους για τις εξελίξεις στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα πληρώνει 1.40 και το ΟΧΙ πληρώνει 2.70.
Στο ερώτημα αν η Ελλάδα θα βγει από την Ευρωζώνη μέσα στο 2015, το ΟΧΙ πληρώνει 1.20 και το ΝΑΙ πληρώνει 4.00.
Ενδιαφέρον το στοίχημα για το πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες στην Ελλάδα. Φαβορί το στοίχημα «8 Ιουλίου και μετά» με απόδοση 1.40, ακολουθεί το «6 ή 7 Ιουλίου» με απόδοση 2.88 και σε απόδοση 12.00 βρίσκεται το «5 Ιουλίου ή νωρίτερα».
Υπάρχει ένα ακόμα στοίχημα για το αν θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα μέσα στο 2015. Αν κάποιος το ποντάρει, θα πληρωθεί στο 1.30!
Πάμε τώρα να δούμε και τι κρατάω για σήμερα από το Γιουρόπα Λιγκ... στο 1.95 ο άσος της Ντιναμό Τυφλίδος κόντρα στη Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν. Οι Γεωργιανοί από το 2009 και μετά σε δέκα εντός έδρας αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ έχουν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες με Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ και μία ήττα από την Τότεναμ. Η Γκαμπάλα στη μοναδική της συμμετοχή πέρσι αποκλείστηκε αμέσως με δύο ήττες από τη Σιρόκι.
Στο 1.55 ο άσος της Ντιφερντάνζ κόντρα στη Μπάλα Τάουν από την Ουαλία... η ομάδα από το Λουξεμβούργο από το 2012 και μετά μετράει πέντε νίκες σε έξι εντός έδρας αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ. Μεταξύ άλλων κέρδισε την Ουτρέχτη και την Τρόμσο, ενώ η μοναδική της ήττα προήρθε από τη Γάνδη με 0-1. Από την άλλη πλευρά, η ουαλική ομάδα είναι άπειρη και μάλιστα η μοναδική της συμμετοχή τα τελευταία χρόνια στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν το 2013 όταν και αποκλείστηκε αμέσως από τη Λεβάντια Ταλίν.
Στο 1.75 η απόδοση του ασιατικού χάντικαπ +2.5 γκολ υπέρ της Βίκινγκουρ από τα Νησιά Φερόε με αντίπαλο τη Ρόζενμποργκ. Η Βίκινγκουρ πέρσι κατάφερε και έφτασε στον τρίτο προκριματικό γύρο όπου αποκλείστηκε από τη Ριέκα, έχοντας αποκλείσει νωρίτερα τη Νταουγκάβα και τη συμπατριώτισα της Ρόζενμποργκ, Τρόμσο! Η Ρόζενμποργκ σίγουρα είναι το φαβορί για την πρόκριση, είναι έμπειρα, αλλά δεν βλέπω να συντρίβει σήμερα την αντίπαλό της, ίσως το κάνει στη ρεβάνς!
Στο 1.60 το Χ2 στο Νιουτάουν-Βαλέτα... η ουαλική ομάδα έχει να παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα από το 1998 και συνολικά σε τέσσερις αγώνες της στην Ευρώπη στην ιστορία της, μετράει τέσσερις ήττες με τέρματα 1-14. Η Βαλέτα είναι σαφώς πιο έμπειρη και μάλιστα από το 2009 και μετά στο Γιουρόπα Λιγκ το ρεκόρ της είναι 3-5-2.
Το πλήρες άρθρο στο strangebet.net.
 

Τελευταία Νέα