Αχαρτογράφητες περιοχές… στην «King Bet» της Τρίτης!

Gazzetta team
Αχαρτογράφητες περιοχές… στην «King Bet» της Τρίτης!

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Είναι δύσκολες (και κρίσιμες) οι στιγμές που περνάει ο τόπος. Η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα και ο πανικός έχουν ρίξει το ηθικό πολύ χαμηλά, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και σύντομα θα βρούμε τους ρυθμούς μας. Είμαστε μαθημένοι σ’ αυτά.
Εμείς, από χτες το πρωί, αμέσως μετά τις συζητήσεις για τα ΑΤΜ, τις αναλήψεις και το δημοψήφισμα, πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά. Επρεπε να εντοπίσουμε τα αδύνατα και δυνατά σημεία ορισμένων ομάδων που δεν τις είχαμε ξανακούσει. Κακά τα ψέματα, την Αλασκερτ από την Αρμενία δεν την ξέραμε. Ούτε την Τσκινβάλι, ούτε την Τρακάι. Και δεν είναι μόνον αυτές. Είναι πολλές ακόμα, που για τις επόμενες 10 μέρες (καθώς ακολουθούν οι ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα) θα μας κρατήσουν (στοιχηματική) συντροφιά. Καταλαβαίνετε, δηλαδή, πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή των συντακτών της King Bet» ώστε να έχουν το πλήρες ρεπορτάζ όλων αυτών των παγκοσμίως άγνωστων συλλόγων.
Με 55 ζευγάρια ξεκινάει η σεζόν στα δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα. Τέσσερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πενήντα ένα στο Γιουρόπα. Και όπως λένε αυτοί που κυνηγάνε… λαβράκια, τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία, καθώς οι μπουκ έχουν… άγνοια για όλες αυτές τις ομάδες και τρέμει το φυλλοκάρδι τους, μη γνωρίζοντας τη δυναμικότητά τους, ούτε την ετοιμότητά τους. Πριν αποφασίσετε λοιπόν πού θα ποντάρετε, διαβάστε προσεκτικά τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις των συναδέλφων. Μια που «πιάσαμε» τους μπουκ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις σχετικά με την έξοδο ή όχι της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, αλλά και την… τύχη του Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών. Σχετικό θέμα έχουν γράψει τόσο ο Billaras (σελ. 5) όσο και ο Νίκος Μποζιονέλος (σελ. 4) και κάποιοι από εσάς θα νιώσετε ανακουφισμένοι…
Από την Αλασκερτ και τους ερασιτέχνες παίκτες της, πάμε στους πιο ακριβοπληρωμένους. Ή μάλλον, στους πλέον ακριβοπληρωμένους. Μέσι, Αγουέρο και λοιποί Αργεντίνοι πέφτουν απόψε στη μάχη για ένα εισιτήριο στον τελικό στο Κόπα Αμέρικα. Απέναντί τους οι Παραγουανοί, αυτοί που τους στρίμωξαν για τα καλά στην πρεμιέρα του ομίλου, όταν από το 2-0 στο ημίχρονο, έφτασαν στο 2-2. Η εικόνα των δύο ομάδων στη φετινή διοργάνωση προεξοφλεί ένα δυνατό ματς, ωστόσο από τις αποδόσεις και μόνο διαπιστώνουμε ότι η «αλμπισελέστε» είναι το φαβορί. Πάντως, υπάρχουν δύο στοιχεία που δίνουν «χρώμα» στην αναμέτρηση: το ένα είναι η παρουσία του Βραζιλιάνου διαιτητή Σάντρο Ρίτσι. Γνωστός για την ευκολία με την οποία μοιράζει κάρτες ο συγκεκριμένος, προβληματίζει (όχι μόνο λόγω… καταγωγής) τους παίκτες του Τάτα Μαρτίνο. Κι αν συνυπολογίσετε ότι στο όριο καρτών (το δεύτερο στοιχείο…) βρίσκονται οι Μέσι, Αγουέρο και Μαστσεράνο, ο προβληματισμός γίνεται φόβος…
«Κίνηση» έχουμε και σε άλλα μέτωπα τούτο το τριήμερο. Με φουλ πρόγραμμα στην Α’ Βραζιλίας, δύο αγώνες από τη Β’, συν Β’ Σουηδίας, Ουζμπεκιστάν, Κύπελλο Αργεντινής, Ν. Κορέα, Μουντιάλ γυναικών (φτάσαμε στην ημιτελική φάση) και, βέβαια, τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Για όλα αυτά, θα ενημερωθείτε διεξοδικά στις σελίδες του σημερινού φύλλου.
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή, με την ελπίδα ότι η ζωή στη χώρα μας θα έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς…
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Πονταρίσματα και προσεκτικά
Billaras (Betsellers): Κάτι ξέρουν οι μπουκ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Είσαι από Τασκένδη; Νικάς!
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Μεταγραφές με capital control δεν γίνονται…
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Πού μυαλό για στοίχημα…
Νίκος Μποζιονέλος (Scripta manent): Grexit, δημοψήφισμα και αποδόσεις
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Στα μέτρα της Φιγκεϊρένσε
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Το τρόπαιο στους Ιβηρες
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Αργεντινή, φουλ για τελικό
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Τρία στα τρία η Αργεντινή
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Με Χαραλαμπόπουλο για την πρωτιά
Γιάννης Αλυσανδράτος: Η ευκαιρία της Μπουχάρα
Σταμάτης Δημάκης: Απουσίες λόγω Γκολντ Καπ
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Αλλο ένα βήμα προς το τρόπαιο
Μίλτος Ζωγράφος: Με προβλήματα η Μιάλμπι
Ντενίς Μάρκο: Συνάντηση κορυφής
Socrates: Παλμέιρας σε έκσταση
Νίκος Μανουσογιαννάκης: Βλέπει κορυφή η Παϊσαντού
Δημήτρης Σιώρης: Βαρύ το πρόγραμμα
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα