Εχει… ζουμί απόψε το φινάλε στην Ελβετία

Gazzetta team
Εχει… ζουμί απόψε το φινάλε στην Ελβετία

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Απόψε, έχουμε την τελευταία αγωνιστική στην Ελβετία, όπου το ενδιαφέρον εστιάζεται αποκλειστικά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, το κίνητρο για την κατάκτηση της 3ης θέσης έγινε ακόμα πιο ισχυρό μετά την χθεσινή διευκρίνιση της UEFA προς την ελβετική ομοσπονδία, σύμφωνα με την οποία ο 3ος θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και όχι στον 3ο προκριματικό γύρο όπως προβλεπόταν, εφόσον η Βασιλεία κάνει το νταμπλ την άλλη εβδομάδα, κάτι που είναι και το πιθανότερο σενάριο, καθώς ο τελικός του Κυπέλλου με την Σιόν γίνεται στο γήπεδό της.
Η Τουν είναι αυτή που ελέγχει την κατάσταση, αφού με διπλό στην υποβιβασμένη και μαθηματικά πλέον Ααράου, τερματίζει σίγουρα 3η. Αν φέρει Χ κινδυνεύει να χάσει αυτό το προνόμιο, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με την 4η Ζυρίχη υστερεί. Το διπλό προσφέρεται σε εποχιακές τιμές (1.90), ωστόσο δείχνει δυνατή επιλογή.
Σίγουρα πιο δυνατή από τον πιθανό άσο της Ζυρίχης, που πληρώνει καλύτερα (2.15), καθώς το ματς με την αδιάφορη βαθμολογικά Γκρασχόπερ είναι το ντέρμπι της πόλης με την σχετική αντιπαλότητα. Αν έπαιζα τριάδα, θα τον συμπεριλάμβανα στο παιχνίδι μου, ωστόσο προτίμησα τελικά να ασχοληθώ με την Σεν Γκάλεν, η οποία θέλει να διατηρήσει την 5η θέση που θα δώσει λογικά εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμα και με ήττα ή με Χ ενδέχεται να τερματίσει 5η, εφόσον την ίδια λήξει ισόπαλο το Λουκέρνη-Σιόν, ωστόσο για να είναι σίγουρη 100%, πρέπει να πάρει διπλό στη Βασιλεία, καθώς σε ισοβαθμία τόσο με την Σιόν όσο και με την Λουκέρνη, υστερεί λόγω χειρότερου συντελεστή τερμάτων. Κι απ’ την στιγμή που η Βασιλεία έχει κατεβάσει ταχύτητα μετά την εξασφάλιση του τίτλου, έχει φιέστα απόψε και θα παραταχθεί με πάρα πολλές αλλαγές όπως αποκάλυψε χθες ο Πάουλο Σόουζα, δεν θέλει και πολύ να δούμε καμιά «κηδεία». Αλλωστε, στην προηγούμενη φετινή της επίσκεψη στο «Σεντ Γιάκομπς» η Σεν Γκάλεν κέρδισε 0-2, ενώ σε 4 συνολικά αναμετρήσεις της με την Βασιλεία φέτος, έχει εξαιρετικό απολογισμό (2-1-1). Το διπλό πληρώνει μέχρι και 5.25, προσωπικά κράτησα το Χ2 (2.30).
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα