Βγάζει σημεία το Ντνιέπρ – Σεβίλλη

Gazzetta team
Βγάζει σημεία το Ντνιέπρ – Σεβίλλη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η Σεβίλλη έφτασε να παίζει του κόπους μια εκπληκτικής χρονιάς, βλέπε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα ματς. Η Ντνιεπρ ζει το παραμυθάκι της φτάνοντας ως τη Βαρσοβία, δίκαια ή άδικα… σχετικό (και αδιάφορο) είναι αυτό. Η ποδοσφαιρική «λογική» λέει διπλό, αφού οι Ισπανοί βρίσκονται σε τοπ φόρμα και οι Ουκρανοί δεν θα είναι απιθανό να «λυγίσουν» μπροστά στην πίεση ενός τελικού. Η απόδοση είναι χαμηλή, όπως αναμενόταν. Τρόποι να γίνει πιο ελκυστικό το ποντάρισμα υπάρχουν και είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός. Εμείς θα επιλέξουμε το διπλό στο ασιατικό χάντικαπ. Το line είναι στο -1 για τη Σεβίλλη, που σημαίνει ότι σε νίκη με ένα γκολ υπέρ των Ισπανών επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ από με διπλό από δύο γκολ και πάνω πληρωνόμαστε όλη την απόδοση (γύρω στο 2.00).
Περιμένουμε ότι η Σεβίλλη θα μπει εξ αρχής δυνατά και θα πιέσει ώστε να βρει ανοργάνωτη την άμυνα των Ουκρανών. Σε αυτό το σενάριο αξίζει να ποντάρουμε ότι θα σκοράρει πρώτη στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης η ισπανική ομάδα, σημείο που θα το βρείτε στο 1.60.
Σε μια στιγμιαία έμπνευση επιλέγουμε σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος τον Κάρλος Μπάκα. Ο Κολομβιανός φορ θα είναι στην κορυφή του 4-2-3-1 που επιλέγει ο Ουνάι Εμερι και αναμένεται να είναι ο αποδέκτης των περισσότερων προσπαθειών. Στην επιλογή μας συναινούν και οι ποικίλοι τρόποι που βρίσκει δίχτυα (κεφαλιά, σουτ, πέναλτι). Το να σκοράρει σε οποιoδήποτε σημείο του αγώνα ο Μπάκα κοστολογείται στο 2.25.
Tips
* Παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Ο νικητής θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.
* Η Σεβίλλη έχει την καλύτερη επίθεση της φετινής διοργάνωσης με 26 γκολ σε 14 ματς, ενώ η Ντνιεπρ σημείωσε 13.
* Η Ντνιεπρ είναι η τρίτη ουκρανική ομάδα που φτάνει σε ευρωπαϊκό τελικό. Είχαν προηγηθεί Ντινάμο Κιέβου στο Κύπελλο Κυπελλούχων και Σαχτάρ στο Γιουρόπα Λιγκ του 2009.
* Αν η Σεβίλλη κατακτήσει τον τίτλο απόψε, θα γίνει η πολυνίκης του θεσμού. Αυτή τη στιγμή μετρά τρεις κατακτήσεις, όσες Ιντερ, Γιουβέντους και Λίβερπουλ.
* 7.500 εισιτήρια πήρε και διέθεσε η Σεβίλλη. Γύρω στις 9.000 αναμένονται οι οπαδοί της Ντνιεπρ εκ των οποίων μόνο 1.000 πήραν οι οργανωμένοι.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός μάχης τέθηκαν στην ουκρανική ο αμυντικός Μαζούχ και ο φορ Ζοζούλια, καθώς δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντιθέτως, μπήκε σε αυτή ο μέσος Σαχόφ, ενώ ανάρρωσε πλήρως ο έμπειρος φορ/εξτρέμ Ματέους Νασιμέντο και θα δώσει κανονικά το «παρών».
Ο Ουνάι Εμερι στη Σεβίλλη δεν υπολογίζει στον μακροχρόνια τραυματία μέσο Κριστόφορο και στον στόπερ Παρέχα, που χτύπησε στους προημιτελικούς με τη Ζενίτ και θα επιστρέψει το φθινόπωρο. Αντίθετα, είναι έτοιμος ο εξτρέμ Βιτόλο, που μαζί με Κολοτζιεζάκ και Μπάκα προφυλάχτηκαν στο ματς του πρωταθλήματος.

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα