Το μαγικό… 40!

Gazzetta team
Το μαγικό… 40!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάρκου Χάννα από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ – ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ: Οι αριθμοί είναι πολλές φορές ένα εξαιρετικός τρόπος να… μακιγιάρεις την αλήθεια, όμως σε μια αναμέτρηση που ο φωτεινός πίνακας στο τέλος γράφει 80-115, μάλλον ο ισχυρισμός είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί. Οι Γουόριορς σκόρπισαν στους πέντε ανέμους το Χιούστον, έγραψαν το 3-0 στη σειρά και πλέον έχουν τέσσερα match ball για να τελειώσουν τη σειρά και να βρεθούν στους τελικούς του ΝΒΑ, μετά από 40 χρόνια!
Ακόμα μια βραδιά, ο Στεφ Κάρι έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Χιούστον, σημείωσε 40 πόντους και ξεπέρασε για τρίτο σερί ματς τους 30+! Το κρεσέντο του και τα 7/9 τρίποντα ανάγκασαν τον Στιβ Κερ –σεσημασμένο σουτέρ στα χρόνια της παντοκρατορίας των Μπουλς- να δηλώσει πως ο «Στεφ είναι μοναδικός. Ο τρόπος που σουτάρει είτε με τρίπλα είτε από πάσα είναι μοναδικός». Οι «πολεμιστές», πλην του ηγέτη τους άφησαν ελάχιστα περιθώρια στον αντίπαλο, παίζοντας εξαιρετική άμυνα για 48 λεπτά, ενώ μάζεψαν 60 ριμπάουντ, 21 περισσότερα από τον αντίπαλο που θεωρητικά υπερέχει κάτω από τη ρακέτα.
Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του ΜακΧέιλ απογοήτευσαν τους οπαδούς τους στο Toyta Center και τούτη την στιγμή βρίσκονται στο καναβάτσο, ελάχιστα πριν πετάξουν λευκή πετσέτα στο παρκέ. Πλην του Χάουρντ (14 π., 14 ριμπ.) και δευτερευόντως του Σμιθ (16 π. 8 ριμπ., με άσχημα ποσοστά όμως), ουδείς άλλος από το ρόστερ των Ρόκετς κατάφερε να διασωθεί του ναυαγίου, με τον Τζέιμς Χάρντεν να μένει στα ρηχά. Σε 32 λεπτά, ο «μούσιας» μπορεί να πέτυχε 17 πόντους, όμως είχε 1/8 εντός παιδιάς στο πρώτο μέρος και 3/16 συνολικά, μένοντας πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.
Εκτίμηση: Πριν την τρίτη αναμέτρηση, το μομέντουμ ευνοούσε τους Γουόριορς που όμως έπρεπε να επιβιώσουν σε μια σκληρή έδρα. Όχι μόνο το πέτυχαν, αλλά τσάκισαν την ψυχολογία των Ρόκετς που καλούνται να συνέλθουν από το σοκ του 80-115 και των 35 πόντων της διαφοράς. Μοιάζει δύσκολο να επιστρέψουν στη σειρά, όμως έχουν παίκτες στο ρόστερ πνεύμα νικητή και εγωισμό ικανό να τους οδηγήσει στο κυνήγι έστω μιας νίκη, για να μην αποχαιρετήσουν τη σεζόν με τον πλέον υποτιμητικό τρόπο. Στο 2,80 ο άσος και η απλή νίκη του Χιούστον που ενέχει ρίσκο, ενώ αξίζει και το 1,93 του άσου με κάλυψη το πλεονέκτημα των 5,0 πόντων.
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα