Η Μπουρσαλόνα, οι δυάδες και ο Ρόσμπεργκ…

Η Μπουρσαλόνα, οι δυάδες και ο Ρόσμπεργκ…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Προτελευταία αγωνιστική στη SuperLig, από τις πιο περίεργες. Κάθε χρόνο τέτοιον καιρό σπάνια γνώριζες παραπάνω από μία υποβιβασμένη ομάδα, φέτος η αφελής μεταγραφικά Εργίσεσπορ (πού πας με τον συνταξιούχο Εντίνιο;), η Καραμπούκσπορ που πήρε ψηλά τον αμανέ μετά τη περσινή πορεία Ευρώπης και η αδύναμη Μπαλικεσίρσπορ μου έκαναν τη χάρη να μην έχω να γράψω την άλλη εβδομάδα σενάρια βαθμολογιών. Να’ στε καλά, κορίτσια.
Πρακτικά, και η πρώτη τριάδα κρίθηκε. Η Μπεσίκτας επί 30 αγωνιστικές πάλευε να δικαιώσει εκείνο το αυγουστιάτικο 6.80 για τίτλο αλλά ξέμεινε από δυνάμεις στο τέλος, η υπέρβασή της ανακόπηκε από την κούραση μιας ομάδας που στερείται φυσικής έδρας και, ούσα «τσιγγάνα», στο τέλος λαχάνιασε. Αντιθέτως, η Γαλατά σοβαρεύτηκε στο κρίσιμο σημείο και της λείπουν 4 βαθμοί για το… ρεκόρ, ήτοι τον 20ό τίτλο αφήνοντας τη μισητή Φενέρ στους 19, και μάλιστα οι «ασλαντάρ» ίσως κλείσουν τη σεζόν με νταμπλ καθώς είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου. Τι πλήρωσε η Φενέρ; Ότι δεν άλλαξε προπονητή και εμπιστεύτηκε την απειρία του Ισμαΐλ Καρτάλ (και πολλά άλλα, δεν είναι της παρούσης).
Στη φωτό βλέπετε τον κίπερ της Γκεντσλέρ, Φερχάτ Καπλάν ο οποίος στην ήττα με 1-0 από τη Γαλατά, στο τελευταίο, πέφτει προς την μπάλα στο σουτ του Σνάιντερ αλλά στο replay φαίνεται σαν να τραβά προς τα πίσω τελευταία στιγμή το χέρι του. Εγινε παγκόσμιος σάλος εξαιτίας δημοσιεύματος της βρετανικής «Mirror», ότι «η Γαλατασαράι κατηγορείται για στημένο αγώνα» αλλά αφενός δεν υπήρξε τίποτε επίσημο πλην ορισμένων status στο Twitter (π.χ. του Ντεμπά Μπα της Μπεσίκτας), αφετέρου η εγκυρότητα του δημοσιεύματος είναι τόσο αμφιλεγόμενη που αναφέρει ως κίπερ τον… δεξιό μπακ Χακάν Ασλάντας.
Στοιχηματικά, για να ποντάρει κανείς Φενέρ, που παίζει αύριο Δευτέρα, θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Γαλατά - Μπεσίκτας, το οποίο δύσκολα «διαβάζεται». Αντιθέτως, η… Μπουρσαλόνα, όπως αποκαλούν φέτος την Μπούρσασπορ για την επιθετική της δεινότητα, δικαίως φαβοριτίζεται στη Μαγνησία επί της Ακισάρ. Και για κάτι καλύτερο από το χαμηλό διπλό υπάρχει το combo 2 + over που κινείται διαδικτυακά στο 2.15.
Εις αύριον τα σπουδαία από SuperLig, από τα σημερινά κράτησα μόνο την ασούκλα της Γκαζιαντέπσπορ.
Κατά τα λοιπά… bet all day με τρεις δυάδες, ένα trixie και ρίσκο στη Formula 1. Ματσάρες έχει στην Ολλανδία σήμερα οπότε ξεχάστε το μεσημεροαπόγευμα. Στο Φίτεσε – Τσβόλε είμαι προς το διπλό αλλά διστάζω, περιμένοντας το live, στο Φέγενορντ – Χέρενφεεν (ρεβάνς του 1-0) είναι αστείο να βλέπεις τον άσο στο 1.50 με τους «ρότερνταμερς» να μην έχουν νικήσει φέτος σε τρία ματς τους Αρνεμιους (sic). Ρίσκο στο χαμηλό σκορ (2.30), θυμίζω πως στη γηπεδούχο τεχνικός εδώ και λίγες ώρες είναι ο Ζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ – από τους λατρεμένους παίκτες για σαρδάμ όταν περιέγραφε ο Μανόλο.
Στο Καμπιονάτο, προσοχή στο Παλέρμο – Φιορεντίνα που έχει τάση προς το διπλό, τυπικά χρειάζεται μία νίκη για να βγει στο Γιουρόπα η φιλοξενούμενη αλλά αν ισχύσει η τιμωρία της Τζένοα, θα βγει και ο έβδομος της βαθμολογίας. Εξ ου και προτίμησα το αμφίτερμα.
Στα σουπερλιγδίστικα, κατά Αλέφαντο, πλάοφ, ο Παναθηναϊκός βρήκε ξανά momentum τέτοια εποχή, η τεσσάρα στην Τρίπολη δεν ήταν τυχαία. Ο Ατρόμητος δεν πιέζει ψηλά αλλά αν ο ΠΑΟ βρει γκολ ως την ανάπαυλα, ο ρυθμός θα ανοίξει. Και το over και το g/g πληρώνουν το ίδιο, με την εικασία ότι ο ΠΑΟ θα είναι πιο βελτιωμένος αμυντικά στη Λεωφόρο εν συγκρίσει με τη ρέγκιουλαρ σίζον, όπως τη λέμε και στα άγρια βουνά της Αργολίδας, κράτησα τον άσο σε -1,00 ασιατικό χάντικαπ με πληρωμή σε νίκη +2 γκολ διαφορά και επιστροφή πονταρίσματος σε άσο με ένα γκολ (2.09).
Στην Πρέμιερ, θαρρώ πως η Χαλ είχε φέτος καλύτερη ομάδα από τη Νιούκαστλ αλλά θα υποβιβαστεί. Και με δεδομένο πως η Νιούκαστλ παίζει στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» με μια Γουέστ Χαμ που είναι ακίνδυνη εκτός Λονδίνου, άρα πιθανό να νικήσει, πιο πολύ προς την κόντρα της Χαλ είμαι παρά με κάτι ρισκαδόρικο. Βέβαια, πρακτικά αν το δει κανείς, η Γιουνάιτεντ και να νικήσει και να χάσει την ίδια στιγμή η Αρσεναλ από τη Μπρόμιτς (λέμε τώρα…), η διαφορά τερμάτων είναι τέτοια που δεν καλύπτεται. Αναλογιζόμενος πως η Νιούκαστλ θα προηγηθεί και η Χαλ θα… ξενερώσει, επέλεξα τη Γιουνάιτεντ.
Από τους (γιαλαντζί Γερμανούς) Αυστριακούς, μόνο ο άσος της Αλταχ ξεχωρίζει, καθαρά ελέω κινήτρου αφού η Γκρόντινγκ δεν πάει για τίποτε. Ανοιξε στο 2.01, έπεσε στο 1.77, αποδεκτό «ταβάνι».
Στο Μπέλτζιουμ, η Αντερλεχτ πληρώνει, παραδόξως, καλά με τη Γάνδη, επειδή η αντίπαλος έχει ελλείψεις αλλά αν σκοράρει νωρίς η Κλαμπ Μπριζ, τότε δεν αποκλείω να ξενερώσει και ο άσος να σπάσει. Πιο πιθανό το καμάρι του Μπρούχε να το πάρει από νωρίς, άλλωστε η Κόρτραϊκ στην άλλη της επίσκεψη εκεί έφυγε με πεντάρα.
Απέμεινε η Βραζιλία, στοιχηματικά το ενδιαφέρον είναι στη τιμή της Κρουζέιρο που πήρε την ανιούσα, μιας και θα κατέβει με δευτερότριτα ελέω Libertadores, την ώρα που η Πόντσι Πρίτα παίζει πλήρης και άνευ άγχους. Πιθανό το αμφίτερμα σε ένα πρόγραμμα απόψε που δεν θέλγει. Με ενδιαφέρον βλέπω το Παλμέιρας (έλα μωρή «βερδάο») - Γκόιας, διεξάγεται 17:00 ώρα Ελλάδος που σημαίνει 11:00 το πρωί τοπική, η νέα πρωτοτυπία της Λίγκας ξενίζει και δεν βοηθά. Γκρέμιο – Πόντε Πρέτα 3-3 και Φιγκεϊρένσε – Βάσκο 0-0 στα άλλα δύο… πρωινά ματς ως τώρα. Στην άκρη, κράτησα, από τα υποδέλοιπα, το αμφίτερμα στο ντέρμπι των… Ατλέτικο.
Α, έχει και Φόρμουλα 1 σήμερα, στο Μονακό. Σημειωτέον ότι στα τελευταία 11 χρόνια, νικητής αναδείχθηκε 10 φορές ο κάτοχος της pole position. Πέρυσι αυτός ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ, σε έναν αγώνα όπου ουσιαστικά ξεκίνησε ο "εμφύλιος" πόλεμος ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Mercedes, χθες ήταν ο Λιούς Χάμιλτον. Μάλιστα, στην τελευταία προσπάθειά του βελτίωσε τον χρόνο του, με αποτέλεσμα ο Ρόσμπεργκ να παρατήσει τη δική του. Ο Χάμιλτον κατέκτησε την πέμπτη pole position σε έξι grand prix και έχει το... πάνω χέρι για τη νίκη, καθώς μιλάμε για Μονακό, όπου οι προσπεράσεις είναι δύσκολες. Τρίτος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να... χτυπήσει τις Mercedes, αν και διατηρήθηκε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους χρόνους τους.
Στοιχηματικά πάντως το θέμα είναι… απελπισία: για βάθρο ο Φέτελ δίνει 1.30, ο Ρόσμπεργκ 1.15 και ο Χάμιλτον 1.15, συνεπώς μόνο με fun bet αν γίνει κάτι: Φέτελ ή Ρόσμπεργκ; Ρόσμπεργκ που πλερώ, αν πλερώ, 4.00.
Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.
Νίκος Μποζιονέλος
 

Τελευταία Νέα