«Αποχαιρετά» με… σημεία η Γερμανία

Gazzetta team
«Αποχαιρετά» με… σημεία η Γερμανία

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Την περασμένη εβδομάδα ζήσαμε το εξής παράδοξο. Να έρχονται σχεδόν όλες οι εκτιμήσεις, πλην των στηριγμάτων που… γκρέμισαν το οικοδόμημα. Το «όλον» όμως, ελέω και πολλών υψηλών αποδόσεων, ήταν θετικό. Φτάσαμε λοιπόν και στο σημείο που τα ματς «δίχως αύριο» είναι όντως… δίχως αύριο και οι τελικοί, τελικοί!
Πιο χαρακτηριστικός «τελικός» είναι αυτός ανάμεσα σε Πάντερμπορν και Στουτγκάρδη. Μόνο η νίκη μπορεί να φέρει καλά μαντάτα στο συγκεκριμένο ματς. Για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς δεδομένα αρκούν οι τρεις βαθμοί. Εδειξαν… κάκαλα, κότσια, κοχόνες που λένε και οι Ισπανοί στις τελευταίες δύο αγωνιστικές οι παίκτες του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος βρήκε τον τρόπο (και;) πέρυσι να κρατήσει στην κατηγορία τους Σουηβούς. Νίκη επί της Μάιντς, νίκη με ανατροπή απέναντι στο Αμβούργο, ένα διπλό έμεινε για να ολοκληρώσουν το… θαύμα και να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά το 1969 που θα σωθεί ούσα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της Μπουντεσλίγκα στην τελευταία θέση.
Η Πάντερμπορν έχασε δικό της ματς στην έδρα της Σάλκε την περασμένη εβδομάδα και μαζί και το… κουράγιο της. Αυτή η ψυχολογική κένωση και το γεγονός πως στην καλύτερη θα πιάσουν τη θέση των μπαράζ, φέρνει τους νεοφώτιστους σε δύσκολη θέση. Η καλύτερη ομάδα, η πιο ποιοτική και η πιο έμπειρη σε αυτές τις περιπτώσεις έχει τον πρώτο λόγο. Κι αυτή η ομάδα είναι η Στουτγάρδη που πληρώνει 2.10 στη BetShop.
Ακόμα πιο υψηλή είναι η τιμή του άσου του Αμβούργου. Η Σάλκε δεν έχει διπλό στον δεύτερο γύρο, ταλανίζεται από αγωνιστικά προβλήματα και εσωστρέφεια για το αύριο. Που καιρός για εμφάνιση και αντίσταση στο λιμάνι. Η ομάδα του Λαμπαντία θέλει νίκη και να μην υπάρξει νικητής στο Αννόβερο – Φράιμπουργκ για να ελπίζει σε σωτηρία έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Σε κάθε περίπτωση το κίνητρο είναι με το μέρος της μοναδικής ομάδας που δεν έχει λείψει ποτέ ως τώρα από την πρώτη κατηγορία κι από τη στιγμή που πληρώνει 2.35 στη Vistabet, παίζεται.
Τη νίκη του Αμβούργου δεν μπορούμε να τη βάλουμε στην ίδια μοίρα με αυτή της Στουτγκάρδης. Ο κύριος είναι πως η ομάδα του λιμανιού δεν εξαρτάται από τον εαυτό της. Μπορεί να ακούσει ότι στα άλλα γήπεδα δεν πάνε καλά τα πράγματα και να υπάρξει απογοήτευση.
Στα άλλα παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον δεν θα «μπω». Στο Ντόρτμουντ – Βέρντερ ο άσος παραείναι χαμηλός κι από τη στιγμή που η Μπορούσια βγαίνει Γιουρόπα Λιγκ και με ισοπαλία, ίσως εκεί να αξίζει το ρίσκο. Στο μεσαίο σημείο. Με τη Βέρντερ όμως να θέλει μόνο νίκη, εκτιμώ ότι θα παίζει ανοικτά μέχρι τέλους, συνεπώς μπορεί να χαλάσει το «Χ». Στο Αννόβερο – Φράιμπουργκ τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα έπαιζα άσο, όμως δεν αποκλείεται οι γηπεδούχοι να συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Πριν τη σέντρα δεν είναι βολικό αποτέλεσμα το «Χ» για τους γηπεδούχους, παρά μόνο για τους φιλοξενούμενους. Στην πορεία των αγώνων όμως, μπορεί να βολέψει αμφότερους.
Από τα… αδιάφορα παιχνίδια αναμένω ένα ξέσπασμα της Μπάγερν στην αναμέτρηση με τη Μάιντς, διότι της ασκήθηκε πολύ κριτική. Οι Βαυαροί λοιδορήθηκαν τις τελευταίες μέρες για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και ετοιμάζουν ηχηρή απάντηση στο τελευταίο παιχνίδι τους στη σεζόν. Μου κάνει το over 3,5 στο 1.75 της Interwetten. Φιέστα είναι, τελευταίο ματς της σεζόν, με τους βασικούς θα παίζει ο Γκουαρντιόλα, γιατί όχι λοιπόν;
Κατά τα λοιπά είναι κάπως υπερβολικό και το 2.20 στο 1Χ στη BetShop της Αϊντραχτ κόντρα στη Λεβερκούζεν. Η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν έχει ήττα στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
Από την 3η κατηγορία της Γερμανίας κράτησα τη νίκη παραμονής της Χάνσα Ρόστοκ μέσα στη Δρέσδη. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η Ντινάμο (ομάδα του ανατολικού κομματιού επίσης) θα κάνει χουνέρι στα… γειτονάκια της. Στο 2.55 της Novibet αξίζει να συμπεριληφθεί σε ένα δελτίο με ζητούμενα.
Χρήσιμα tips
*Ο 5ος της βαθμολογίας πάει κατευθείαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα πάει και ο 6ος αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο η Ντόρτμουντ, εκτός και την έκτη θέση κατακτήσει η ίδια η Ντόρτμουντ.
*Κάθε παραπάνω θέση στο βαθμολογικό πίνακα στο τέλος της σεζόν δίνει περισσότερο 1.5 εκατ. ευρώ περισσότερα έσοδα.
*Κάντε κλικ εδώ τοποθετήστε τα πιθανά αποτελέσματα και δείτε τη βαθμολογία να διαμορφώνεται live, υπολογίζοντας πιο εύκολα κάθε σενάριο.
Στήριγμα
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2 (2.10)
Συμπλήρωμα
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΑΪΝΤΖ Over 3.5 (1.75)
Μονό
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΑΛΚΕ 1 (2.35)
Αξίζουν το ρίσκο
ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1Χ (2.20)
ΝΤ. ΔΡΕΣΔΗΣ – ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ 2 (2.55)
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα