Αυλαία με τρία σημεία

Gazzetta team
Αυλαία με τρία σημεία

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Σήμερα ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στη Σέριε Β με μοναδική εκκρεμότητα στη μάχη για την οκτάδα ποια εκ των Πεσκάρα και Λιβόρνο θα βρίσκεται σε αυτήν. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στο «Αντριάτικο», με την πρώτη να θέλει μόνο νίκη, ενώ η δεύτερη βολεύεται και με ισοπαλία.
Στην ουρά όμως γίνεται πραγματικός χαμός. Η Τσιταντέλα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Περούτζια και να περιμένει ευχάριστα από το Κροτόνε ή από τη Λατίνα για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Κατάνια, Τερνάνα, Προ Βερτσέλι λογικά θα πάρουν αυτό που χρειάζονται και έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις σε Λατίνα και Κροτόνε. Από την αρχή της εβδομάδας είχα σταμπάρει το Χ στο Λατίνα – Μόντενα, μολονότι θεωρητικά δεν κάνει 100% και στις δύο ομάδες. Ναι μεν η Λατίνα σώζεται και μαθηματικά με τον ένα βαθμό, όμως η Μόντενα με την ισοπαλία είναι καταδικασμένη να παίξει στα πλέι άουτ για την παραμονή. Πιθανότατα όμως οι παίκτες της δεν θα ρισκάρουν για το κάτι παραπάνω, γιατί γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη ήττα είναι πάρα πολύ πιθανό να τους στείλει στη Lega Pro. Αυτή τη σκέψη την κάνουν προφανώς και αρκετοί άλλοι στην Ιταλία και αυτός είναι ο λόγος που το Χ από το 2.90 που άνοιξε παίζει από σήμερα το πρωί στο 2.40.
Από εκεί και πέρα αξίζει το ρίσκο στο over στον αγώνα της Μπρέσια με την Αβελίνο, καθώς οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς το παραμικρό άγχος, αφού η πρώτη υποβιβάστηκε, ενώ η δεύτερη ετοιμάζεται από τώρα για τα πλέι οφ. Παράλληλα, ίδια ακριβώς είναι τα δεδομένα και στην αναμέτρηση της Σπέτσια με την Μπάρι, με το over να δείχνει και εκεί πολύ ελκυστικό.
ΛΑΤΙΝΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ Χ 2.65
ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΠΑΡΙ Over 1.90
ΜΠΡΕΣΙΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ Over 1.85
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα