Ευκαιρία για (καταλανική) ρεβάνς

Gazzetta team
Ευκαιρία για (καταλανική) ρεβάνς

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Βαγγέλη Λυκάκη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η Μπαρτσελόνα του Πεπ ήταν ίσως η κορυφαία ομάδα όλων των εποχών, ή καλύτερα, αυτή που έχουν δει τα μάτια μας. Η φετινή του Λουίς Ενρίκε είναι, απλά, η πιο φορμαρισμένη στον πλανήτη.
Η σχολή είναι ίδια, η φιλοσοφία των δυο προπονητών διαφορετική. Ο Γκουαρδιόλα έφτασε να παίζει το απόλυτο ποδόσφαιρο με… αποκορύφωμα εκείνο το εξωπραγματικό θέαμα στο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 5-0. Είχε όμως, εκτός όλων των άλλων, ένα πολύ μεγάλο μπόνους. Είχε στο απόγειο της καριέρας τους δύο χαφ που έκαναν τα πάντα να φαίνονται πιο εύκολα. Τον Τσάβι και τον Ινιέστα.
Ο Λουίς Ενρίκε, μετά από μια διετία κάμψης, αποφάσισε να επιστρέψει σε κάποια από τα βασικά. Καταρχήν, έχει τερματοφύλακα. Θυμίζω ότι πέρσι ο Μαρτίνο είχε ξεμείνει με τον 39χρονο, νυν… μουσικό, Πίντο. Κατά δεύτερο, αποφάσισε να παίξει πιο ορθολογικά, έχοντας στα μεγάλα ματς τον Ματιέ, που παρεμπιπτόντως είναι τραυματίας σήμερα, δίπλα στον Πικέ. Αυτό τον βοήθησε στα στημένα. Και στα επιθετικά και στα αμυντικά. Τρίτον, κατάλαβε ότι Τσάβι και Ινιέστα δεν γίνεται να κάνουν ό,τι έκαναν κάποτε. Οπότε το στυλ πρέπει να αλλάξει. Ο τρόπος που η Μπάρσα βγαίνει στην κόντρα θυμίζει… Ρεάλ. Κυρίως όμως και πάνω από όλα, ο Λουίς Ενρίκε έχει τον σέντερ φορ που τόσο πολύ έλειψε την προηγούμενη διετία.
Ο Σουάρες έχει «δέσει» εκπληκτικά με Νεϊμάρ και Μέσι. Οι συγκρίσεις της φετινής φονικής τριπλέτας με την τότε, Ροναλντίνιο – Ετό – Μέσι, είναι αναπόφευκτες. Αγωνιστικά, το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα. Αλλά δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ολοι ξέρουν ότι Ροναλντίνιο και Ετό αδίκησαν τους εαυτούς τους με την συμπεριφορά και τα μυαλά τους. Υπάρχει όμως και μια τεράστια διαφορά. Ο Μέσι ήταν τότε ένα παιδάκι 18-19 χρονών, βγαλμένο από το playstation, που ντρίμπλαρε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Τώρα, είναι ακόμα καλύτερος. Πιο ώριμος από ποτέ. Εχει παιχνίδια, μικρά ή μεγάλα, καμία σημασία, που αγγίζει το τέλειο.
Ομολογώ ότι από τον Γενάρη περίμενα αυτό το Μπαρτσελόνα – Μπάγερν ως το ματς της χρονιάς, έχοντας στο μυαλό μου οριακό φαβορί τους Γερμανούς. Αλλά η φόρμα, η στιγμή, είναι διαφορετική. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα «κόκκινα», υγιέστατη, φορμαρισμένη, με φουλ ένταση. Και η Μπάγερν έχει έξω Ρόμπεν, Ριμπερί, αλλά και Αλάμπα, Μπαντστούμπερ. Η ευκαιρία για ρεβάνς είναι μοναδική. Του Ινιέστα και των υπόλοιπων Ισπανών για εκείνον τον προ διετίας αποκλεισμό στα ημιτελικά. Του Μέσι για τον χαμένο τελικό στο Ρίο, του Νεϊμάρ για εκείνα τα επτά γκολ στο Μπέλο Οριζόντε…
Αμιγώς στοιχηματικά, για να καταλήξουμε κάπου, ουδείς περιμένει να βρει «λάθη» σε τόσο εμπορικά παιχνίδια. Ο άσος άνοιξε ψηλότερα, τώρα με το ζόρι φτάνει στο 1.75. Θα το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον ποντάροντας στον άσο με ασιατικό χάντικαπ -0.75, το οποίο ανεβάζει την απόδοση στο 1.95.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα