Με 100% η Σπόρτινγκ για το διπλό

Gazzetta team
Με 100% η Σπόρτινγκ για το διπλό

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κοσμά Παπαϊωάννου από το strangebet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Σε σετ με απόλυτη επαλήθευση για τα διπλά, παίζει απόψε η Σπόρτινγκ στην έδρα της Μορεϊρένσε.
Πέντε tips από τη στατιστική των αποδόσεων για τη Δευτέρα.
ΧΟΜΠΡΟ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Δύο φορές έχει δοθεί στο παρελθόν το σετ τιμών 4.75-3.65-1.50 στη Δανία, δύο νίκες για τους φιλοξενούμενους που συνοδεύθηκαν από overκαι 2/2 ημίχρονο-τελικό.
ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΓΚΕΦΛΕ
Μόνο τέσσερις από τους δεκαέξι γηπεδούχους έχουν καταφέρει να κερδίσουν στο σετ αποδόσεων 1.70-3.35-3.75 στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. Επτά παραχώρησαν ισοπαλία και πέντε ηττήθηκαν. Πάντως οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί μεταξύ τους σε αυτό το σετ πρόπερσι και η Νόρκεπινγκ επικράτησε με σκορ 2-1.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡ.
Τρεις φορές έχει δοθεί το σετ 1.40-4.00-5.25 στην Τουρκία και όλα τα παιχνίδια έληξαν με over.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ
Την περασμένη εβδομάδα με το 0-0 στο Βιγιαρεάλ-Κόρδοβα, έσπασε για πρώτη φορά ο άσος στο σετ 1.20-5.25-9.00 στην Α’ Ισπανίας, μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες των γηπεδούχων.
ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Το απόλυτο έχουν οι φιλοξενούμενοι της Πορτογαλίας στο σετ 5.25-3.65-1.45, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μάλιστα όλες οι νίκες ήρθαν με 2/2 ημίχρονο-τελικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τουλάχιστον δύο φορές.
Tips, στατιστικά και προτάσεις καθημερινά στο strangebet.net.
 

Τελευταία Νέα