Ρέστα η Λειψία; Τα βλέπω!

Gazzetta team
Ρέστα η Λειψία; Τα βλέπω!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η ευρωπαϊκή εβδομάδα με έκανε να απέχω από το Γιουρόπα και να ποντάρω σε δύο «αξίες». Μπάγερν (πρόκριση) και Ρεάλ (άσο). Στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως καταλάβατε, μετράει το ειδικό βάρος της φανέλας, ο… αέρας και φυσικά οι παρουσίες, όχι οι απουσίες. Με αυτές μας πλήρωσαν οι δυο τους. Στα δικά μας τώρα, θεωρώ ότι σήμερα υπάρχει το σημείο ολόκληρου του –γερμανικού- Π/Σ/Κ. Η Λειψία!
Περί τα 14 εκατ. ευρώ. Τόσο είναι το φετινό της μπάτζετ. Πολλά λεφτά. Ας είναι καλά η Red Bull. Μακράν – φυσικά – το μεγαλύτερο της κατηγορίας. Στόχος προφανώς, η άμεση άνοδος στα «σαλόνια». Το πλάνο δεν λειτούργησε. Αρχές Φεβρουαρίου ήταν που αποπέμφθηκε ο αποτυχημένος Αλεξ Τσόρνινγκερ από τον πάγκο, στη θέση του ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της Κ23, με το club επισήμως να διακηρύσσει πως ο στόχος του προβιβασμού εγκαταλείπεται και πως… μετατίθεται για του χρόνου. Κι όλ’ αυτά, ενώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχαν διατεθεί 5 εκατ. ευρώ για την αγορά του διεθνή Ισραηλινού επιθετικού, Ομάρ Νταμάρι!
Πέντε στροφές πριν τη λήξη της σεζόν, η Λειψία απέχει έξι βαθμούς από την τριάδα. Είναι δηλαδή σε απόσταση… ελπίδας. Σήμερα, υποδέχεται την Ντάρμσταντ, αυτήν που … οριοθετεί τα play-off. Προφανής η ευκαιρία που αν μάλιστα συνεκτιμηθεί με το εναπομείναν πρόγραμμα των δυο ομάδων, δικαιολογεί γιατί οι άνθρωποι της Λείψιας, κάνουν λόγο για «τελικό», επαναφέροντας … θερμά κουβέντα για άνοδο. Ντερμπάρα είναι, ασυζητητί, η Λειψία δεν έχει δώσει δείγματα εμπιστοσύνης φέτος (αντίθετα με την σταθερότατη και σκληροτράχηλη Ντάρμσταντ), αλλά η απόδοση του άσου στο 2.25 – υπό αυτές τις συνθήκες – είναι δελεαστική.
Η έξοδο της Καϊζερσλάουτερν με μπερδεύει. Κάποιος θα πει ότι αυτό το διπλό είναι το πιο προφανές σημείο της αγωνιστικής. Ομάδα που δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας εδώ και δύο μήνες, είναι να τη φοβάσαι. Θα πηγαίναμε άνετα στο γκολ/γκολ, (αυτό είναι που συστήνω σε όποιον θέλει να ασχοληθεί), μιας και η Μπόχουμ σκοράρει πάντα εντός έδρας, όμως η Λάουτερν πάει τα ματς σε χαμηλό τέμπο. Μπέρδεμα λοιπόν.
Στο ματς της Μπουντεσλίγκα, παραείναι πολλές οι πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη για τη Σάλκε. Χωρίς λογική με βάσει τις εμφανίσεις της και την ποιότητα που έχει. Η ομάδα του Ντι Ματέο, που έχει σημαντικές επιστροφές σήμερα, γυροφέρνει τελευταία ένα καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα και τώρα που η νίκη της τιμάται τόσο ψηλά, αξίζει να πονταριστεί. Η Μάιντς είναι σαφώς βελτιωμένη με τον Σμιντ στον πάγκο, παίζει ελκυστικά εντός έδρας, όμως είναι ασταθής. Το 3.00 του διπλού δεν περνάει απαρατήρητο…
Στήριγμα
ΛΕΙΨΙΑ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: 1 (2.25)
Αξίζει το ρίσκο
ΜΑΪΝΤΣ – ΣΑΛΚΕ: 2 (3.00)
 

Τελευταία Νέα