Δυάδα από Champions League

Gazzetta team
Δυάδα από Champions League

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το betplayergr.com
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Πιθανότατα κανείς δεν περίμενε αυτό το 3-1 υπέρ της Πόρτο στο «Ντραγκάο» στο πρώτο ματς απέναντι στην Μπάγερν. Ακόμα θυμάμαι φίλους μου να επικοινωνούν μαζί μου στο 2-0 και να «κλαίνε» για τα λεφτά που πονταρίστηκαν στο διπλό και πήγαν... άκλαφτα.
Απόψε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα προσπαθήσει να πετύχει στο Μόναχο κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο: μην ξεχνάμε ότι κυνηγά το 2-0, όταν το πρόσφατο παρελθόν μας έχει δείξει ότι ακόμα και το 1-0 του πρώτου αγώνα πλέον δύσκολα ανατρέπεται. Ακόμα και η εκπληκτική Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο τη Λεβερκούζεν, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 της Γερμανίας. Και για να προχωρήσω τη σκέψη μου, ακόμα και το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι είναι πλέον θετικό αποτέλεσμα για τη γηπεδούχο. Το απέδειξε πέρυσι πάλι η Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά, όταν ο Τσόλο πήρε την ταυτότητα και το... πορτοφόλι του Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Προφανώς και όταν κοντράρει κανείς την Μπάγερν αναλαμβάνει μεγάλο ρίσκο. Αλλά ας δούμε ορισμένα στατιστικά, αν και στο ποδόσφαιρο αυτά και η παράδοση δεν παίζουν μπάλα. Οι Βαυαροί αποκλείστηκαν στην Ευρώπη στις 8 από τις 10 τελευταίες φορές που ηττήθηκαν εκτός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση. Αν και δεν έχασαν ποτέ 3-1 μακριά από το Μόναχο, όπως συνέβη τώρα, χρειάστηκε τέσσερις φορές στο παρελθόν να ανατρέψουν ήττα με διαφορά δύο τερμάτων στην έδρα τους. Ξέρετε πόσες φορές τα κατάφεραν; Καμία. Και δεν θα αναφερθώ αναλυτικά στις απουσίες της Μπάγερν. Μπορείτε να τις διαβάσετε στο ρεπορτάζ του Γεράσιμου. Η Πόρτο από την άλλη προκρίθηκε τις 34 από τις 41 φορές που επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. Τρεις φορές νίκησε 3-1 εντός στον πρώτο αγώνα, προκρίθηκε και τις τρεις. Επτά φορές επιβλήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων εντός έδρας στο πρώτο ματς, προκρίθηκε τις έξι. Και σε όλα αυτά προσθέτω ότι οι «δράκοι» παραμένουν φέτος αήττητοι στη διοργάνωση έχοντας απολογισμό οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Για όλους αυτούς τους λόγους παίρνω το ρίσκο της πρόκρισης της Πόρτο (1.80), που με καλύπτει ακόμα και σε νίκη των Βαυαρών με διαφορά ενός τέρματος.
Στο άλλο ματς της ημέρας, η μόνη επιλογή στην οποία βρίσκω να υπάρχει αξία είναι το under 3,5 (1.75). Και εξηγούμαι. Προφανώς, δεν υπάρχει κανείς σώφρων άνθρωπος που να πιστεύει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να ανατρέψει στο «Καμπ Νόου» το 3-1 με το οποίο ηττήθηκε στο Παρίσι, έστω και αν ενισχύεται σημαντικά με τις επιστροφές των Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι. Και από την άλλη έχουμε την Μπαρτσελόνα που... ίδρωσε για να νικήσει το Σάββατο τη Βαλένθια και η οποία το απόγευμα του Σαββάτου παίζει το μισό πρωτάθλημα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Εσπανιόλ. Θεωρώ ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν έχει κανένα λόγο να... σκιστεί και απλώς θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το τεράστιο προβάδισμα που έχει αποκτήσει για την πρόκριση. Το ίδιο έκανε στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (νίκη 2-1 εκτός έδρας, νίκη 1-0 στη ρεβάνς στη Βαρκελώνη), αλλά και πέρυσι πάλι απέναντι στους «σίτιζενς» (νίκη 2-0 στην Αγγλία, νίκη 2-1 στον επαναληπτικό στο «Καμπ Νόου»). Και από την άλλη εκτιμώ ότι ο Λοράν Μπλαν δεν είναι τόσο αφελής για να ρισκάρει υπερβολικά, γνωρίζοντας ότι οι επιθετικοί των Καταλανών μπορούν να διαλύσουν την άμυνά του σε λίγα λεπτά, αν βρουν κενούς χώρους.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com.
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΟΡΤΟ Πρόκριση Πόρτο - 1.80
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Under 3,5 - 1.75
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα