Φάρμακο… στην «King Bet» της Τρίτης!

Gazzetta team
Φάρμακο… στην «King Bet» της Τρίτης!

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πολλές συζητήσεις προκάλεσαν οι πρώτοι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη εβδομάδα. Από το 7ο σερί ματς χωρίς ήττα της Ατλέτικο στον ισπανικό «εμφύλιο» με τη Ρεάλ, το πέναλτι-δώρο που πήρε η Γιούβε στον αγώνα με τη Μονακό, μέχρι τις «ποδιές» και τα «τούνελ» του Σουάρες στον Νταβίντ Λουίζ που έφεραν την Μπάρτσα αγκαλιά με την πρόκριση στους «4». Περισσότερο όμως συζητήθηκε το 3-1 της Πόρτο επί της Μπάγερν. Ουδείς το περίμενε. Κι ας αποδείχθηκε (στην πράξη) πέρα ως πέρα δίκαιο. Με τον Γκουαρντιόλα να βρίσκεται σε τρικυμία, την άμυνα των Βαυαρών σε βαθιά… ύπνωση, οι Πορτογάλοι έθεσαν γερά θεμέλια για να βρεθούν στα ημιτελικά. Μάλιστα, τα όσα ακολούθησαν με την παραίτηση του ιατρικού τιμ, βάρυναν πιο πολύ το κλίμα και ο Καταλανός κόουτς αρχίζει να νιώθει κάπως άβολα στην καρέκλα του. Αν, δε, η Μπάγερν αποκλειστεί απόψε, τότε η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του θα γίνει πιο έντονη και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να μην τον βρει στο Μόναχο. Αφήστε που ο Κλοπ θα είναι άνεργος σε δύο μήνες…
Τέτοιες σκοτούρες δεν έχει ο Αντσελότι στη Ρεάλ, ωστόσο από το βράδυ του Σαββάτου τον έχει πιάσει πονοκέφαλος πώς θα καλύψει τις δύο σημαντικές (σημαντικότατες) απουσίες. Μπέιλ και Μόντριτς θα δουν την αυριανή ρεβάνς από τις εξέδρες του «Μπερναμπέου». Αντε τώρα να βρεθούν ισάξιοι αντικαταστάτες τους. Πολύ δύσκολο. Οσο δύσκολο είναι για τον Ιταλό τεχνικό να νικήσει -επιτέλους- τον… εφιάλτη του, αυτόν που θα κάθεται στον απέναντι πάγκο. Από τον τελικό της Λισσαβώνας (ούτε εκεί βέβαια κέρδισε ο Καρλίτο, στην παράταση κρίθηκε το ματς) και εντεύθεν, ο Σιμεόνε δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 7 αναμετρήσεις απέναντι στη Ρεάλ. Και για να περάσει αύριο η Ρεάλ, θα πρέπει να νικήσει…
Οι άλλοι δύο επαναληπτικοί δεν έχουν το ίδιο ενδιαφέρον. Στον έναν από αυτούς, η Μπάρτσα φρόντισε να ξεμπερδέψει από νωρίς, επιβάλλοντας τον νόμο της στο Παρίσι (1-3). Στον άλλον, αν η Γιουβέντους δεν ήταν… ιταλική ομάδα, θα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα για «ανοιχτούς λογαριασμούς». Τώρα όμως, ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Μονακό θα ανατρέψει αυτό το 1-0. Κι ας λέει ο Ζαρντίμ ότι η ομάδα του έχει μέλλον στη διοργάνωση…
Είπαμε πολλά για το Τσάμπιονς Λιγκ και ακόμα τίποτα για το Γιουρόπα. Εδώ, υπάρχουν τρία ζευγάρια που άφησαν εκκρεμότητες ενόψει των ρεβάνς. Μόνο η Νάπολι με τη Βόλφσμπουργκ δεν έχουν άγχος, καθώς το 1-4 στη Γερμανία ξεκαθάρισε την πρόκριση υπέρ των «παρτενοπέι». Αντίθετα, Ζενίτ – Σεβίλλη (επική η ανατροπή των Ισπανών στο πρώτο ματς, από 0-1 σε 2-1), Φιορεντίνα – Ντιναμό Κιέβου (1-1) και Ντνιεπρ – Κλαμπ Μπριζ (0-0) θα χρειαστούν άλλο ένα 90λεπτο (ίσως και παραπάνω…) για να λύσουν τις διαφορές τους και να πάρουν το εισιτήριο της τετράδας.
Να κλείσουμε με Ευρωλίγκα και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να… προηγηθεί στο σκορ έναντι της Μπαρτσελόνα. Το break των «ερυθρόλευκων» στη Βαρκελώνη έφερε τη σειρά στο 1-1 και πλέον η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς με δύο νίκες (σήμερα και την Πέμπτη) φεύγει για Μαδρίτη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και Παναθηναϊκό – ΤΣΣΚΑ την Τετάρτη στον… υπέρ πάντων αγώνα για το «τριφύλλι»!
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η ανηφόρα της Μπάγερν
Billaras (Betsellers): Δικαιούται διά να ομιλεί
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Υπάρχει και Europa League
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Αν δεν παίξει ιταλικά…
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ρεβάνς με μπόλικο under
Νίκος Μποζιονέλος (Scripta manent): Μαθήματα… ευρωπαϊκής ιστορίας
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Εξακολουθούν να την υποτιμούν
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): «Κυρία» στο Πριγκιπάτο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Η Ρεάλ, η παράδοση και ο Σιμεόνε
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Νάπολι για... και τίτλο
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Οσο ζει ελπίζει η Μίλγουολ
Πάνος Κραψίτης: Παίρνει προβάδισμα ο Ολυμπιακός
Μάρκος Xάννα: Το πρώτο… αίμα
Γιάννης Αλυσανδράτος: Θρίλερ για τη 2η θέση
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Ντεμπούτο Αστράδα στη Ραφαέλα
Πάνος Κοτσιμπός: Την… πάτησαν οι «Κέλτες»
Σάββας Σπανούδης: Η ομάδα του Κανακούδη
Μίλτος Ζωγράφος: Σύμμαχος η παράδοση
Ντενίς Μάρκο: Ωρα αποδείξεων στο «Τσίρειο»
Σταμάτης Σαμαράς: Πήραν την κατηφόρα Κόφου και Σιμίζου
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα