Bet με καρέ αθλημάτων

Νίκος Μποζιονέλος
Bet με καρέ αθλημάτων

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
-> Μπάρτσα – Ολυμπιακός απόψε, δύσκολο εκ νέου το ματς για τους Πειραιώτες αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτή τη φορά θα το παλέψουν, η νίκη πληρώνει 3.65 και το διπλό με αβάτζο 7,5 πόντων 1.84. Κράτησα το δεύτερο.
-> Από αύριο ως και τις 4 Μαΐου διεξάγεται στο Σέφιλντ το τουρνουά που περιμένουμε πώς και πώς όλοι εμείς οι φανατικοί του σνούκερ. «2015 World Snooker Championship» το λοιπόν, πολλά τα ματς και πολλές οι στοιχηματικές ευκαιρίες αλλά όχι στους πρώτους γύρους. Φαβορί για τον τίτλο ο μεγάλος Ρόνι Ο’Σάλιβαν (3.20), αουτσάιντερ ο Αυστραλός Νέιλ Ρόμπερτσον (7.00) και ο περσινός νικητής Μαρκ Σέλμπι (8.00). θα ρισκάρω με τον ξανθομπάμπουρα Ρόμπερτσον και το 7άρι.
-> Grand prix στο Μπαχρέιν αυτή τη φορά. Να ρισκάρω ξανά με Ρόσμπεργκ; Ο Χάμιλτον ήταν τόσο καλός στην Κίνα και δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να ποντάρει κανείς εναντίον του ενώ το να μπουν στο βάθρο Ρόσμπεργκ και Φέτελ πληρώνει 1.30 και κάτω. Λίγο αγύριστο κεφάλι είμαι πάντως, ξανά Φελίπε Μάσα για τριάδα με απόδοση 7.00.
-> Σιγά μην άφηνα έξω το βόλεϊ. Ματσάρα στη Σύρο σήμερα, στο «κλουβί» του Φοίνικα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, ο άσος είναι στο... αστρονομικό 9.00 και σκέφτομαι να τον ποντάρω. Θελκτικό όμως είναι το 2.20 με αβάτζο 1,5 σετ στους γηπεδούχους, ήτοι πληρωνόμαστε αν λήξει 2-3.
Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα