Μία τριάδα και η... Κατάνια

Gazzetta team
Μία τριάδα και η... Κατάνια

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η σημερινή ημέρα είναι μία από αυτές τις λίγες του χρόνου που με θυμούνται άνθρωποι με τους οποίους έχουμε χαθεί, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου και από τις δύο πλευρές. Φυσικά όμως αυτός ο χρόνος θα βρεθεί για να με ρωτήσουν για το αν είναι στημένο διπλό το Βαρέζε – Κατάνια ή αν θα πάρει κανένα σφύριγμα παραπάνω η Αβελίνο, επειδή διαμαρτυρήθηκε πολύ για όσα έγιναν στην Κατάνια...
Η αλήθεια είναι ότι από την Τρίτη έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα για το Βαρέζε – Κατάνια. Την άποψή μου την έγραψα στην εκτίμηση του αγώνα. Θεωρώ ότι το ματς δεν είναι στημένο, πιστεύω ότι η Κατάνια θα νικήσει, ότι όποιος έπαιξε το διπλό στο 2.40-2.50 έκανε μία πολύ καλή επιλογή και ότι όποιος το παίξει σήμερα στο 1.70 είναι άσχετος. Καθαρά και ξάστερα.
Επειδή ο χρόνος κάθε Πέμπτη είναι πολύτιμος, περνάω γρήγορα στις επιλογές. Πιο δυνατή το overστο Τράπανι – Φροζινόνε. Δεν είναι μόνο ο απολογισμός των οκτώ overστους τελευταίους εννέα αγώνες για τους φιλοξενούμενους, είναι και ο τρόπος παιχνιδιού των Σικελών, που με τον Κόσμι στον πάγκο τους αρχίζουν να βρίσκουν ξανά την ταυτότητά τους. Η Τράπανι δεν διστάζει να επιτεθεί με πολλούς παίκτες στην έδρα της, αυτό το κάνει σταθερά από την αρχή της σεζόν με μεγάλη επιτυχία η ομάδα του Ρομπέρτο Στελόνε. Βάσει αποδόσεων το συγκεκριμένο over είναι το πιο πιθανό της αγωνιστικής και συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Δεύτερη επιλογή ο άσος της Πεσκάρα απέναντι στην Μπρέσια, μολονότι κινείται ανοδικά και δεν ευνοείται και από την πρόσφατη παράδοση. Δεν θεωρώ ότι οι Λομβαρδοί έχουν πλέον ρεαλιστικές πιθανότητες να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα παρατήσουν από τώρα την προσπάθειά τους. Οι Αμπρουτσέζοι όμως από την άλλη ενισχύονται σημαντικά με την επιστροφή των πολύ σημαντικών χαφ Μεμουσάι και Μπιάρνασον, σκοράρουν πολύ εύκολα στο δεύτερο μισό της σεζόν λόγω της παρουσίας του Σανσοβίνι και θέλουν τη νίκη όχι μόνο για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, αλλά και να κυνηγήσουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα, που θα τους δώσει και πλεονέκτημα έδρας. Παράλληλα, η Μπρέσια θα αγωνιστεί χωρίς τον καλύτερο χαφ της (Μπενάλι), ενώ δύσκολα ο Καλόρι θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ηγέτη Αντρέα Καράτσιολο, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Τελευταίο σημείο το goal/goal στο «Ετσιο Σίντα» στην αναμέτρηση της Κροτόνε με τη Σπέτσια, που προσφέρεται στο υψηλό 2.00. Εκεί με ωθεί η συμπεριφορά των φιλοξενούμενων, που παίζουν πλέον πολύ επιθετικά και δικαιώνονται μέχρι στιγμής γι’ αυτό, καθώς βρίσκονται σταθερά στην πρώτη οκτάδα. Η ομάδα του Νέναντ Μπιέλιτσα μετρά έξι goal/goal στους τελευταίους επτά αγώνες της (και οι επτά ήταν over). Με την ίδια επιθετική φιλοσοφία θα αγωνιστεί και σήμερα στην Καλαβρία κόντρα σε έναν αντίπαλο που και εκείνος στην έδρα του και κυρίως λόγω της κακής βαθμολογικής θέσης του παίρνει πολλά ρίσκα.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com.
ΤΡΑΠΑΝΙ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ Over - 1.90
ΠΕΣΚΑΡΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ 1 - 1.85
ΚΡΟΤΟΝΕ – ΣΠΕΤΣΙΑ G/G - 2.00
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα