Δυάδα Τρίτης

Gazzetta team
Δυάδα Τρίτης

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Βασίλη Μπανιά από το betplayergr.com
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το Βέλγιο διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ εθνικών ομάδων, με παίκτες πρωταγωνιστές στα μεγάλα πρωταθλήματα. Η φούσκα του Ισραήλ έσκασε με εκκωφαντικό τρόπο στο σαββατιάτικο 0-3 από την Ουαλία και δύσκολα θα μας δείξει κάτι πολύ διαφορετικό στο αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι.
Αναφερθήκαμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ισραήλ. Ερχόταν από εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία είχαν κρατήσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα τον άσο του απέναντι στην αξιόλογη Ουαλία, που είχε προειδοποιήσει με την πολύ ανταγωνιστική εμφάνιση στο εκτός έδρας 0-0 με το Βέλγιο. Το τελικό 0-3 αλλά και η εικόνα του παιχνιδιού έβγαλαν στην επιφάνεια όλες τις παθογένειες της ομάδας του Γκούτμαν. Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, αδύναμη και ασύνδετη άμυνα και ταυτόχρονο ντεφορμάρισμα των βασικών ατού. Το τελικό σκορ είναι βαρύ, αλλά αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το τι έγινε στο παιχνίδι. Θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη δεν μπορούμε να περιμένουμε, ενώ η αποβολή του στόπερ Τίμπι, ίσως του πιο αξιόπιστου αμυντικού της ομάδας, πιθανότατα θα επιδεινώσει κι άλλο την κατάσταση. Την ίδια ώρα, το Βέλγιο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Κύπρο, την οποία κέρδισε με 5-0. Το ρόστερ του είναι ένας γαλαξίας αστέρων, με πολλούς παίκτες που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστούν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η διαφορά φόρμας και δυναμικότητας είναι μεγάλη και το διπλό φαντάζει εξαιρετικά πιθανό. Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως η εικόνα και τα αποτελέσματα των δύο αντιπάλων στην αγωνιστική του Σαββάτου, ήταν εκκωφαντικά, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να είναι αρκετά μαζεμένες. Για όσους όμως παίζουν τέτοιες τιμές στην περιοχή του 1.50 ή τους αρέσουν τα χάντικαπ, το Βέλγιο αποτελεί μια καλή επιλογή για το σχετικά φτωχό μεσοβδόμαδο πρόγραμμα.
Από τα φιλικά των Εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν τα Ιταλία – Αγγλία και Ολλανδία – Ισπανία, αλλά στοιχηματικά δεν νομίζω ότι προκύπτει κάτι το ιδιαίτερο. Ισως να έχει γκολ το Ιταλία – Αγγλία, αφού η ιταλική άμυνα έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι αξιόπιστη, αλλά από την άλλη, με προβληματίζει η παραδοσιακά νωθρή εικόνα των Ιταλών στα φιλικά. Η Ολλανδία δεν δείχνει να είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και οι απουσίες των Ρόμπεν και Φαν Πέρσι περιορίζουν σημαντικά την ποιότητά της. Λίγο παραπάνω να είχε πείσει η Ισπανία στο παιχνίδι της απέναντι στην Ουκρανία και το διπλό θα ήταν επιλέξιμο.
Η Μπέργουικ είναι μια ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική θέση της. Είναι προφανές πως η πορεία της στο Κύπελλο την αποσυντόνισε αρκετά, με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος. Στο διάστημα (αρχές Φλεβάρη με αρχές Μάρτη) που έδινε τα ματς με Σπάρτανς και Χιμπέρνιαν για το Κύπελλο, έκανε ένα πολύ άσχημο σερί στο πρωτάθλημα και με πέντε ήττες στα έξι παιχνίδια που έδωσε σε αυτό το διάστημα, υποχώρησε στα χαμηλά της βαθμολογίας. Επανήλθε όμως δυναμικά, έκανε δύο διπλά μέσα σε Μοντρόουζ και Ιστ Φάιφ, ενώ σε ματς που δεν έπαιξε άσχημα, παραχώρησε δύο εντός έδρας ισοπαλίες σε Ανναν και Κουίνς Παρκ. Παρότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, ο στόχος των πλέι οφ παραμένει ζωντανός, αφού απέχει έξι βαθμούς από την τέταρτη Ιστ Φάιφ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τα εκτός έδρας στατιστικά της δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, αλλά τώρα έρχεται από δύο συνεχόμενα διπλά, ενώ νωρίτερα είχε να θυμάται αρκετές ανταγωνιστικές εκτός έδρας εμφανίσεις, που κατέληξαν σε άδοξες ήττες. Τον ίδιο ακριβώς στόχο έχει και η πολύ βελτιωμένη μετά την αλλαγή του προπονητή Ελγκιν, που όμως, ως ποιότητα υλικού είναι ένα σκαλί κάτω από την Μπέργουικ, ενώ φέτος δυσκολεύεται πολύ στα εντός, που θεωρητικά είναι το δυνατό της σημείο. Στο γήπεδό της έχασε τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα και το διπλό στις αποδόσεις γύρω από το 2.50 που κυκλοφορεί, έχει κάποιο νόημα να μπει στα δελτία μας.
ΙΣΡΑΗΛ – ΒΕΛΓΙΟ 2 - 1.55
ΕΛΓΚΙΝ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ 2 - 2.30
To πλήρες άρθρο στο betplayergr.com.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα